csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok fizikailag és szellemileg is szárnyalnak a héten, a Vízöntők pedig most mélyíthetik el igazán az emberi kapcsolataikat.

Kos

Jó az idő, ráadásul nem bal lábbal keltél fel hétfőn reggel, így ez eleve meghatározza az egész hetet. Kedvező napok állnak előtted, kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi életedet, semmi sem zökkenthet ki ebből. Eljött az ideje, hogy egy kicsit megpihenj, gondolkodj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetőségét, s ha szükséges, kicsit gatyába rázd emberi kapcsolataidat. Erre persze inkább a hét második fele alkalmasabb, a hét elején még meg kell harcolnod a nyugalmadért, munka terén sok kihívás elé állít a sors. Ha szükséges, hát mondj nemet mindenre, amihez nem fűlik a fogad!

Tipp: A békesség kedvéért nem kell bólogatnod mindenre, amit a külvilág rád akar kényszeríteni.

Thinkstock
Thinkstock

Bika

Semmitől sem kell félned, sőt! Éppen minden kedved szerint alakul! Az égiek segítségedre lesznek abban, hogy éppen úgy történjenek a dolgok, ahogy azt megálmodtad. Nagyon kedvező változások beköszöntét rejti ez a hét, egy régi álmod, terved megvalósítása válik valósággá. A lehetőséged megvan, hogy óriási fába vágd a fejszédet, de ez túl fontos döntés ahhoz, hogy előtte ne mérlegeld alaposan a körülményeket, lépésről lépésre gondold át, mit és hogyan tegyél a biztos siker érdekében. Amennyiben ez a terv anyagi vonzatú is, akkor a megkezdés előtt minden lépést alaposan fontolj meg.

Tipp: Tervezz okosan! Így hosszú távon igazán gyümölcsözővé válik számodra ez a lehetőség.


Ikrek

Ha a most következő napokban semmi nem úgy történik, ahogyan szeretnéd és eltervezted, akkor ne aggódj túlzottan emiatt, Uránusz kellemetlenkedése okozza az átmeneti zűröket. Vár rád most kellemes és kellemetlen egyaránt. Nem lesz egyszerű lenyelni a békát, de a nehézségeket próbáld meg vidáman felfogni - még akkor is, ha sírni lenne kedved. Most se feledd el, hogy minden rosszban van valami jó! Fektess sok energiát munkádba, egyéb feladataidba, és ne becsüld le a rád bízott titkokat sem. Minden napot jókedvvel kezdj el, hogy úgy is tudd lezárni.

Tipp: Ami nem sikerül első nekifutásra, majd sikerül másodjára vagy harmadjára. Ne add fel!

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!

Rák


Fejlődés előtt állsz, mely több életterületen egyszerre jelentkezik. Pozitív irányú változásokat hozhatnak a következő napok, s ez Merkúrnak köszönhetően most leginkább vagyoni, anyagi helyzetedet érintheti, de azért továbbra is légy takarékos, mert később szükséged lehet erre az összegre, a herdálást most felejtsd el! Csütörtökön viszont fordul a kocka, s hirtelen váratlan, kissé problémásnak tűnő helyzetekbe sodorhatod magad, szükség lesz optimizmusodra és gyors cselekvőképességedre, a teketóriázás most csak további problémákat okozhat. Fontos lenne néhány régi, már elavult szokásodon mihamarabb változtatni.

Tipp: Vedd számba, mi az, amiről le kellene mondani. Dohányzás? Rendszertelen étkezés? Változtass ezeken most!


Thinkstock
Thinkstock




Oroszlán

A hétvégén rengeteg energiát felemésztettél, s egyértelmű, hogy ezt hétfő reggelre nem sikerült pótolnod. A hét elején szükséged lesz extra energiák felvételére, különösen azért, mert egy belső átalakulási folyamat indulhat el benned - mely hosszú távon sok fontos felismerést hozhat számodra. Kifejezetten eredményes napok állnak előtted, különösen akkor, ha a sikeren nem nagy dolgokat, hanem apróságokat értesz. Fontos, hogy eszedbe jusson, számtalan dolgot nem végeztél el az elmúlt időszakban, most viszont könnyen utolérheted magad.

Tipp: Örülj a kevésnek, mert a sors épp ezt fogja most jutalmazni!

Szűz

A múlt hét átlagos volt, de ennek a hétnek az elején úgy érezheted, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj, mintha nem értene meg környezeted, s az anyagi ügyek sem a legjobban alakulnak. Pedig a baj csak látszólagos, s mindaz, ami eddig nem alakult úgy, ahogy szeretted volna, fordulatot vesz, s minden esélyed megvan arra, hogy kedvező irányt vegyen életed - főleg, ami a pénzügyeket illeti. Plusz bevételhez juthatsz, mellékállásra nyílhat alkalmad, vagy akár saját vállalkozásba kezdhetsz, mindenesetre vigyázz arra, hogy megnövekvő bevételeid ne növeljék meg költekező kedvedet is.

Tipp: Minden kiadást fontolj meg, a nagy részére nincs is szükséged, bármennyire is csábítsanak a kirakatok.

Mérleg

Az elmúlt hetekben nem voltál tipikus Mérleg, de most újra az leszel. Kissé monoton hetek vannak a hátad mögött, sok munkával, de ez most kimozdul a holtpontról, hangulatod és kedved folyamatosan ingadozni fog, alig találod a helyed, és környezeted is nehezen ért meg. Amikor épp társaságra vágysz, szinte elkerülnek, amikor szívesen lennél egyedül, valaki vagy valami biztos, hogy megzavar, téged szemel ki egy beszélgetésre, vagy invitál moziba. Azonban a heti csillagállások mégis nagy segítséget nyújtanak abban, hogy harmóniát teremts önmagadban, s képes legyél arra, hogy mindenben meglásd a jót - ott is, ahol máskor sosem.

Tipp: Értékeld a keveset, hisz ne feledd: sok kicsi sokra megy!

Skorpió

Rohamtempót kell diktálnod, hisz rengeteg a feladatod, nincs idő a lazsálásra, már hétfőn nyomják válladat a feladatok terhei. Ne csodálkozz azon, ha lényeges döntéseket kell meghoznod, melyek gyorsaságot és megfontoltságot igényelnek tőled, ne teketóriázz. A heti konstellációk segítségedre lesznek, hisz mindkét tulajdonságnak a birtokában vagy, és képes leszel jól és okosan dönteni. Ezek az elhatározások nem fogják jelentősen befolyásolni mindennapjaidat, inkább önbizalmat és erőt adnak a következő hetekre, hónapokra. Tanulj az esetleges kudarcokból, ne kövess el régi hibákat ismételten.

Tipp: A nyaralás is itt van a nyakadon, nézz körül, milyen lehetőségek vannak, most találhatsz egy nagyon kedvező ajánlatot.

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Hétfő és kedd látszólagos nyugalomban telik, egyhangúan telnek a percek, viszont haladsz feladataiddal. Ám szerda reggel egy más világra ébredsz, s az égiektől várhatsz segítséget ügyeid intézéséhez. Sok megerősítést kapsz azzal összefüggésben, hogy bizony nagyon jó úton jársz, így lényeges lenne, hogy minden percben magabiztos és határozott légy. Összességében nyugalmas és kiegyensúlyozott hetet ígérnek a csillagok, ami igazán kellemes, szép időszakot hoz életedbe, jól teszed, ha sok időt szánsz családodra és barátaidra, hallgasd meg bajukat és örömeiket.

Tipp: Most te lehetsz az, aki nagyszerű tanácsokkal láthat el mindenkit, vállald a véleményalkotó szerepét.

Bak

Ha úgy gondolod, Pató Pált szeretnél játszani ezen a héten, ne erőlködj! Fizikai és szellemi aktivitásod elképesztő magasságokba emelkedik már hétfőn, kommunikációs képességed is főszerepet kap ezekben a napokban, eleinte megpróbálsz hadakozni, de inkább használd ki, amit kapsz az égiektől. Új dolgokba akarsz belevágni? Állásváltoztatás? Saját vállalkozás indítása? Költözés? Vissza az iskolapadba? Jöhet bármi, de vedd figyelembe, hogy bár jó erőben vagy, fizikai munkából csak annyit vállalj, amennyit könnyedén el tudsz végezni.

Tipp: Új baráti kapcsolatokat tudsz kiépíteni ezekben a napokban, melyek hosszú távon is fontossá válhatnak, erre is szánj időt.

Vízöntő

Használd ki Vénusz és Mars jótékony segítségét, mert most könnyedén építheted és elmélyítheted emberi kapcsolataidat, ha van kapcsolatod, többet fogtok beszélgetni, ha nincs, most végre kopoghat az ajtón az igazi. A hétvége közeledtével jókedved tovább fokozódik, szellemessé és rugalmassá válsz, nyitott leszel minden új dolog befogadására, szívod magadba a különböző információkat. Az eseményeket ne sürgesd jobban a kelleténél, hisz mindennek eljön a maga ideje. Légy bátor, kezdeményező, de ennek ellenére őrizd meg józanságodat a fontos döntésekben.

Tipp: Ha bármilyen lezáratlan jogi ügyed van, ideje, hogy azt is rendezd.

Halak

A hétvégén nem mindent tudtál elintézni, amit terveztél, s ez rányomja bélyegét a hétkezdetre. Bár hétfőn és kedden még nem leszel teljesen elemedben, de szerdára visszajön jókedved, s a hét második felében megmutathatod - az élet több területén - valódi képességeidet, kreativitásodat, valami olyat magadból, amit alig néhány ember ismert csak eddig. Emellett még mindig a munkát és a fejlődést kell előtérbe helyezned. Ez most prioritást kell, hogy élvezzen a szerelemmel és az emberi kapcsolatokkal szemben.

Tipp: A hétvége viszont szigorúan a pihenésé. De szervezhetnél egy bulit a családnak vagy a közvetlen barátoknak.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.