Szerencsét vagy megpróbáltatásokat hoz Beckhamék kislányának a bűvös hetes szám?

jóslás Beckham-család horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harper Seven Beckham alig látta meg a napvilágot, máris a heteseiről zengedeznek. Valóban feltűnően sokszor találkozunk ezzel a bűvös számmal az alig pár napos kislány életében. Ha úgy vesszük, akár hetes torlódásnak is nevezhetjük ezt a számhalmazt, mivel az év hetedik hónapjában, a születési hét hetedik napján, hét óra után röviddel született a nevében is a hetes számot hordozó baba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A születési képletben kétszer is megjelenik a hetes szám. A VII-es házban (ami a kapcsolatok háza) van a Neptun bolygó. Egyébként a 7-es számot - ami eleve a Neptun bolygó által közvetített őselvet jelképezi - szerencsésnek tartják. Az érdekesség kedvéért meg kell jegyezni, hogy az asztrológia a Jupiter bolygót nevezi a Nagy Szerencse bolygónak, s nem a Neptunt, mégis az utóbbit kötik a mágikus erejűnek mondott hetes számhoz. Lehet, hogy éppen ennek köszönhetően van annyi szerencsepont a kis Harper életében?

Jó veszekedni? Min veszekedtetek utoljára?


Mire akarja felhívni a figyelmet ez a sok hetes?











A hetes szám kemény megpróbáltatásokat hozhat





Mit árul el a kislány születési képlete?

Manipulatív anyakép

A 3-as házas Skorpió Hold arra utal, hogy könnyen kibeszélheti az érzéseit, lehet ravasz, kiszámíthatatlan is az érzelmi kommunikációja. Híres anya, aki pletykák tárgya - anyját könnyen manipulálhatja érzelmi téren, vagy pont az anya teheti ezt vele. Ugyanakkor a Rák Napja trigonban áll ezzel a Skorpió Holddal, tehát alapvetően jó kapcsolatot jelez az anyával, és az idősebb nőkkel úgy általában. Ösztönéletére, ösztönös érzelmeire is jó hatással lehet ez a trigon.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!



Gondjai lehetnek az anyagiakkal

Az anyagi gondok az esztelenül nagylábon élő szülők értékrendjéből is fakadhatnak, de alapvetően megvan benne a költekezésre való hajlam. A 11-es házas Rák Vénusz quadratban áll a 2-es házas Szaturnusszal. A Szaturnusz itt eleve nehézségeket jelez anyagi téren, ráadásul a Mérleg jegyében áll, ami nem a stabilitást erősíti. Önmagában a Szaturnusz a 2-es házban módszeresen felépített és megtartott anyagi jólétet is jelezhetne, bár akadályokon kellene keresztülverekednie magát ehhez is. Stabil anyagi jólétet is kialakíthatna, főleg, ha azt nézzük, hogy ezt a Szaturnuszt az X-es házas Ikrek Mars és a 12-es házas Oroszlán Merkúr is támogatja. Csakhogy a Szaturnusz a Mérleg jegyében nem a módszeres építkezést és a megszerzett javak megtartását hozza, hanem inkább a labilitás lehet a jellemzője.

Ráadásul az élvezeteket kedvelő, értékességével a közösség előtt szívesen villogó 11-es házas Vénusszal quadratban ez inkább azt jelzi, hogy a pénz nemigen marad meg nála. Jó ötletekkel és akaratának dinamikus érvényesítésével megszerezheti, de ki is adja, hogy villogjon mások előtt. A szülők is ezt a mintát mutatják neki, ráadásul a Rák Vénusz a szeretteiről gondoskodni akar, és a 11-es házban elég sokakat szerethet ez a Vénusz. A barátoknak mindent, a barátok előtt mindent, és ez a baráti kör igen széles lehet. Legalábbis akiket ő annak tart.

A társasági élet élvezetének hajszolása, korlátlan pénzköltés

Nagyobb baj, hogy a Vénusz igen támadott. A 8-as házas, Kos Uránusszal quadrátban áll, az 5-ös házas, Bak Plútóval pedig szemben. A Kos Uránuszra a hirtelenség, az agresszivitás amúgy is jellemző, mivel a 8-as házban áll, lehet akár egy hirtelen halál oka is. Ez ütközéssel, agresszív támadással, hirtelen fejsérüléssel is összefüggésben lehet, de a 8-as ház a hosszú távú pénzügyek, öröklés, más pénzének kezelésének területe is, tehát ilyen dolgok miatt összeütközésbe kerülhet barátokkal, vagy egyszerűen a hamis barátok félrevezethetik, és hosszú távú pénzügyi problémákat okozhatnak, nem is keveset. Égetően fontos lenne számára, hogy normális értékrendet adjanak át neki a szülők, csakhogy olyanjuk nekik sincs. A Bak Plútó az 5-ös házban akadálya is lehet az élet élvezetének, a játékosságnak, az alkotásnak, a kreativitásnak, a gyermeki felfedezésnek, de lehet akár egy nagyon mélyről ható, végletekig erős motorja is ugyanennek. De ebben az esetben, mivel szemben áll a 11-es házas Rák Vénusszal, a végletekig belehajszolhatja magát a társasági élet élvezetébe, a számolatlan pénzköltésbe, hogy elnyerje a barátai tetszését, megfeleljen a szűkebb-tágabb kör vélt, vagy valós elvárásainak, és ez nagy átalakulásokat, függőségeket is hozhat. Nagyon kell vigyáznia a drogokkal, és minden egyéb függőségekkel, jó lenne, ha nemigen látogatná a kaszinókat például. Eközben az életmódja visszatetszést is szülhet a tágabb környezetében.

Thinkstock
Thinkstock

Az uralkodni és tetszeni vágyás alapvető motiváció a személyiségében

Mindezt erősítheti, hogy Oroszlán az aszcendense: ragyogni, villogni akar, elismerésre, dicsőségre vágyik, énképéhez is hozzátartozik a nagyvonalúság - "hogy is lehetnék én kicsinyes?" - gondolhatja. Hamis lehet ez az énkép, amit a Neptun is jelez a VII-es házban. Ködös, hazug kapcsolatok lehetnek, amikor sose lehet biztos abban, hogy a társa, vagy akit annak választana, igazat mond-e, vagy sem, hűséges-e, vagy sem, valóban őt akarja-e, vagy egyszerűen a nagyvonalú partnert. Kész átverés-show lehet a társas kapcsolata, de üzleti kapcsolatai is lehetnek homályos, ködös indíttatásúak, elsősorban előtte tehetik homályossá valódi indítékaikat azok, akik közelednek hozzá, úgy is, mint lehetséges üzleti partnerek, meg úgy is, mint lehetséges társak. Az lenne a legjobb, ha nagyon világosan tisztázná, mit tesz meg a partnerért, és mit nem, továbbá, hogy mit vár el a partnerétől, és mennyire valós a kép, amilyennek a partnert látja. Ha kialakít egy egyensúlyt, ha mindent megtesz azért, hogy világosan tisztázza az elvárásokat a partnerével kapcsolatosan, ha ő maga is reális képet igyekszik kialakítani a partnerről, és ő is igyekszik reális képet alkotni a másikról, akkor akár különleges, nagyon magas szintű lelki társat is találhat. A Halak jegyű VII-es ház képessé teheti a nagyon magas szintű lelki kapcsolódás megélésére, de addig, amíg ehhez a kellő bölcsességet összeszedi, érhetik csalódások jócskán, ami azért nem csupán a partner hamis szándékaiból, illetve elvárásaiból fakadhat, hanem abból is, ahogyan ő a párkapcsolatot elképzeli.

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!




Thinkstock
Thinkstock

Vezető szerepre törekvés, felszínes kapcsolatok túlsúlya

Mindezt erősíti, hogy a felszálló Holdcsomópont a Nyilasban van, méghozzá a IV-es házban, a leszálló pedig a X-esben, az Ikrekben áll. Ez azt is jelentheti, hogy ki akarja alakítani magának a vezető szerepet, széles lehet a baráti köre, miközben elhanyagolhatja a legszűkebb családi körrel, az otthonnal való jó kapcsolattartást, illetve a saját család, otthon kialakítását. A felszínes kapcsolatok túlsúlya is megjelenhet, a felszínes életmód, a felszínes információk gyűjtögetése és továbbadása, miközben a feladata az lenne, hogy igazi bölcsességre tegyen szert, amit tanul, azt szintetizálja magában, és mély, bensőséges, tartalmas kapcsolata legyen elsősorban a családdal, ami azonban igencsak problémás lehet, legalábbis addig, amíg ezt a feladatot meg nem oldja.

A gyermekkori csalódások felnőttkori bölcsességet hozhatnak

Nagy esélye van viszont arra, hogy mindebből a nem túl jó alapállásból egy nagyon is jó végeredményt hozzon ki, bár ehhez túl kell jutnia a fiatalságán. A Jupiter ugyanis a 9-es házban áll, kimondottan jó viszonyban a Plútóval és a Vénusszal. Ez azt jelentheti, hogy mindazok az átalakulások, amiket a Plútó hozhat, mindazok a végletes arcra esések, amik a barátoktól, szeretett emberektől érhetik, összegződhetnek hosszú távon egy valódi bölcsességben. A csalódásokból hosszabb-rövidebb idő után leszűri a konzekvenciákat. Ha tudatosan törekszik arra, hogy a tanultakat összefoglalva egy mélyebb bölcsességre tegyen szert, ha a tapasztalatait a megfelelő polcra teszi magában, akkor jó esélye van arra, hogy végül mégiscsak megtalálja a valódi, tartalmas boldogságot és a bölcsességet, amire a hetesek torlódása is ígéret.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Megszületett Victoria Beckham kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20110711-megszult-victoria-beckham.htmlKutyára cserélte férjét Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110627-kutyara-cserelte-ferjet-victoria-beckham.htmlVicces ruhában bulizott Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legytrendi/20110509-babavaro-partit-adott-victoria-beckham.htmlFotó a Beckham házaspár kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110324-foto-a-beckhamhazaspar-kislanyarol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.