csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek jegyűeket egész hétvégén a szerencse kíséri, a Skorpiók pedig meglepő élethelyzetekbe keveredhetnek.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

A hétvégi események teljesen új impulzusokat hoznak az életedbe, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogod ezeket látni vagy érezni elsőre. Ha azonban átgondolod, miért kaphattad az adott feladatot, tennivalót, már a kihívásoktól sem fogsz félni! A sors mindig pontosan tudja, melyik irányba sodorjon, hogy az számodra jó legyen.

Hétvégitipp: Irány a vízpart, ezt a meleget másképp nem lehet elviselni.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Bika



Hétvégitipp:


Ikrek



Hétvégitipp:

Rák



Hétvégitipp:

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Könnyen megeshet, hogy ezen a két napon elég egy újfajta csokoládé vagy egy érdekes könyv ahhoz, hogy máris egészen más színben lásd a világot! Ami a legfontosabb: a környezeted igazán nem tehet semmiről, ne rajtuk vezesd le a mérgedet, ha úgy alakul, hogy lesz miért bosszankodnod. Keress inkább olyan időtöltést, melyet egyedül is képes vagy élvezni.

Hétvégitipp: Elmehetnél horgászni, ahol lenne időd gondolkodni a csendben.

Tipp! Vérpezsdítő fotók! Alig takarja valami a TV2 dögös szépségeit! Nézd meg képgalériánkat!


Szűz



Hétvégitipp:

Mérleg



Hétvégitipp:

Skorpió



Hétvégitipp:

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Kedvet kaptál valamiféle továbbképzéshez, egy gyorstalpalóhoz, egy kis fejtágításhoz? Szeretnél szellemileg fejlődni? Nagyszerű időpontot választasz, ha most döntesz ezen kérdéskörben, hiszen most mindent kétszer gyorsabban vagy képes megtanulni, mint máskor. Ezen kívül még valamilyen más ismeretszerzést is kiötlöttél, így végre kitöltöd a mindennapok megmaradt szabad perceit.

Hétvégitipp: Kérdezd meg egy barátodat, nincs-e kedve veled tartani ezen az úton.

Bak

A bolygókonstellációk csakis jó lehetőségekkel biztatnak ezen a hétvégén: ha még keresed az igazit, akkor nosza, egy kis bátorsággal most végre meghódíthatod kiszemeltedet! Arról már nem is szólva, hogy mennyi mindent tanulhatsz tőle, illetve magából az ismerkedési szituációból. A sors most nem nehezíti, de nem is könnyíti meg a dolgodat: amit meg kell tenned, tedd meg bátran, ne visszakozz.

Hétvégitipp: Most nem a dögös ruha és a lehengerlő stílus, hanem a visszafogottság vezet hathatós eredményre.

Vízöntő

A kitartó és szorgalmas munka, valamint az elszántság is meghozza majd gyümölcsét, de nem biztos, hogy annyira hamar, mint ahogyan már nagyon reméled. Az anyagi helyzeted is pozitív változásokat jelez, ami azt üzeni, hogy ezen a hétvégén akár egy kis luxust is megengedhetsz kivételesen magadnak. Költekezz bátran, de ne korlátlanul, és ne meggondolatlanul!

Hétvégitipp: A Hold sok szerelmes pillanatot ígér, különösen, ha még szingli vagy.

Halak

Gyümölcsöző emberi kapcsolatok építésére alkalmas pillanatok jellemzik ezt a hétvégét, melyek mindenképpen alátámaszthatják távlati karrierterveidet, és erőteljesen összefüggnek egyéb álmaiddal is. Csak szorgosan kövesd nyomon, hogy mennyi minden történik most kedved szerint, ráadásul nem, vagy csak alig kell magad megerőltetned a pozitív eredményért.

Hétvégitipp: Csereberélj régi ruhákat, cipőket, táskákat a barátnőkkel! Jópofa ötlet, nem?

Tipp! Morbid fotók, döglött legyek újraélesztve! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.