Végre reagált a pletykákra! Ezért tűnt el valójában Tóth Vera

pihenés kimerültség lélek pszichológia egészség magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera nem orvosi kezelés alatt állt, és nem is szanatóriumban volt, hanem egy wellness terápián, ahol masszázsokat kapott, sokat úszott, pihent, de ami a legfontosabb: ismét rendszert vitt a mindennapjaiba. A Megasztár első győztese magánéleti zűrjeit nem zárta le, helyette inkább túlvállalta magát fellépésekből, melyek aztán teljesen kimerítették.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Minden erőmet a munkámnak szenteltem, feladva ezért az elvarratlan szálait az életemnek, és magánéletemnek is. Azt gondoltam, hogy ha belevetem magamat a munkába, az majd ki fog húzni mindenből, ami esetleg lelki probléma lehet. Picit szorongtam, nehezen engedtem el dolgokat, aztán fájt a hátam is nagyon. Ezért is voltam ott, ahol most voltam, mert ezt helyre kellett hozni. Komplexen kimerültem" - mesélte Vera az Aktívban.

Az énekesnő bocsánatot kért a megrendelőitől a lemondott fellépésekért, továbbá üzeni: hamarosan újult erővel tér vissza közönségéhez.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.