Nem tudott mozogni Lady Gaga - A cipője volt az oka!

magassarkú Annie Leibovitz cipő Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gagát eddig jónéhány extrém lábbeliben láthattuk már, de legutóbbi választása mindenen túltesz!

Az nem vitás, hogy az énekesnő minden kínt bevállal egy jól megtervezett, feltűnő megjelenés érdekében. Gagát nemrég a világhíres fotós, Annie Leibowitz fényképezte New York-ban a Vanity Fair divatlap számára. A fotózás utolsó napján Lady Gaga már nem tudott lábra állni cipője miatt, így testőrének kellett őt egy naphosszat cipelnie. A díva még így sem élte túl esés nélkül a fotózást - a hot-dogos standnál elvesztette egyensúlyát, és a földön landolt...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

A sztár már korábban is viselt extrém cipőket, de ilyenre még nem volt példa. Lassan nem lenne egyszerűbb, ha egy trendi gólyalábon parádéznál, kedves Gaga?

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:

Lady Gaga 155cm magas mezítláb. Pár éve még 10 centis cipőkbe bújt. Aztán 20 centisbe. Most meg 40 centisbe. Így elérte a 190-es magasságot. Felfelé ívelő karrierje és cipőtalp mérete egyenes arányban van. Érthető. Határ a csillagos ég! Menő a csaj, bírom. Szurkolok neki, hogy felvegye hamarosan a 7 mérföldes csizmát is. Akármilyen ronda is lehet az a lábbeli.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.