Amerikába költözik a TV2 egykori műsorvezetője?

ezoterika számmisztika Máté Krisztina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki 1970. szeptember 16-án született, mint Máté Krisztina, az idős korában elmondhatja majd magáról, hogy valóban értékes az, amit letett az asztalra.

RTL Klub
RTL Klub

Bárdos Andrással az Esti Showderben


Ha akarja, ha nem, Máté Kriszta mindenképpen maradandót fog alkotni, és nem csupán a magánéletében lesz így. Öt év múlva olyan felismeréssel lép a nyilvánosság elé, ami magyarázatot ad az embereknek a mellőzött, meg nem értett, ennek ellenére szükségszerű dolgokra.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!



Sorsszáma: 8. Ez az oka annak, hogy életében megvan az állandó lehetősége arra, hogy változtatni tudjon.

Az általános dolgok száma: 9. Ez a szám teljesít, tökéletesít, szelektál, és magasabb szintű összefüggéslátáshoz segít.
Máté Kriszta a Szűz jegyűekre jellemző alapossággal, pontossággal tervezi meg az életét. Pedáns, praktikus. Környezete néha úgy érzi, hogy a vas erejével, a gyémánt keménységével áldotta meg őt a Teremtő. A kemény külső azonban egy rendkívül meleg szívet takar. Csakhogy a számhálóban látható 6-os és 9-es párosítás miatt ő nem pazarolja kedvességét fűre-fára, hanem csakis azokra, akiket szeret.
Magának és a hozzá tartozó embereknek is - legyenek azok rokonok, munkatársak - rendkívüli pontossággal tervezi meg a soron következő feladatokat. Nem rejti véka alá a véleményét. Mondanivalójába azt is belefoglalja, hogy mit gondol az illetőről, vagy annak munkájáról.

Személyes születési nap száma: 7. Az a fajta vallásgyakorló, aki olykor eljár templomba, de sosem lesz belőle ájtatoskodó szentfazék. Nem is kedveli az ilyen embereket. Kifelé páncélba öltözött személy hatását kelti, családjában, szerettei körében viszont megmutatja, hogy lelke mélyén igazi gyengéd, érzelmes nő.
Élete első felében kizárólag a tudományos dolgokat ismeri el, idősebb korában viszont jelentős érdeklődés ébred benne a láthatatlan világ iránt, de akkor is csak azt fogja elfogadni, amit észérvekkel, törvényszerűségekkel, szabályokkal tudnak alátámasztani.

Személyes születési éve: 2. A kettes szám kulcsszavai: társ, segítő, a vezető társa, kétkedés, szkeptikusság, kétség, kettősség, az érem két oldala, konfliktuskerülés.

A mai nappal átlép a 7-es személyes évébe, ami előjeleit hordozza és fel is készíti egy nagy változásra - ez lehet például egy tervezett amerikai utazás is, de mindenképpen az életminőségében beálló átalakulásról szól. Lehet, hogy az elképzeléseit egy kis csúszással tudja megvalósítani, de mindenképpen új utakra indul családjával, és egy új életformát alakítanak ki. Ereje ott is, akkor is végtelen lesz, és képes lesz átadni belőle másnak is - még akkor is, amikor neki az erő sokszorosára lesz szüksége. Amikor gyermekei szárnyra kapnak, és önállósodnak, minden erejét a munkájába fekteti. Az összegyűjtött tapasztalatokból és a benne lévő bölcsességből megformálja új gyermekét, a saját szellemi termékét.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.