csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánoknak a héten időt kell szánniuk néhány komoly beszélgetésre, a Bakokra pedig fantasztikus napok várnak október elején.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Mozdulj ki végre, ne zárkózz be otthonod négy fala közé csupán azért, mert az időjárás ősziesre változott! Ha ezt teszed, ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb megesz az unalom, és mélabús leszel. Jó dolog, ha időt szánsz az elmélkedésre, de valójában sok elintéznivalód akadna, és szükséged lenne egy kis friss levegőre is. Találkoznod kellene az ismerőseiddel, esetleg meglátogathatnád a rég nem látott rokonokat is, ápoltasd a lelked szeretteiddel!
Tipp: Előnyödre válik most minden építő jellegű emberi kapcsolat, érdekes és új dolgokat tapasztalhatsz.

Bika

A most következő napokban a megszokottnál is gördülékenyebben haladnak majd a dolgaid. Ha állásváltoztatáson, ingatlanvásárláson, jelentősebb beruházáson töröd a fejed, most kiváló alkalom kínálkozhat a váltásra, vásárlásra, eladásra, beruházásra. Ne siettesd a dolgokat, gondold át alaposan a lehetőségeket, és dönts okosan, bármilyen kérdésről is legyen szó. Kellőképpen felkészült vagy az új feladatokra, sőt, nagyon is szükséged lenne egy kis változásra.
Tipp: Ha még sosem gondolkodtál saját vállalkozáson, épp itt az ideje belevágni.

Ikrek

Fogékonyságod megnő, érdekel minden, amit csak látsz vagy hallasz. Ösztönösen jobban fognak érdekelni az újdonságok, ezért tanulmányaid vagy éppen szakmai előmeneteled ezekben a napokban nagyon fontos szerepet kaphat. Ha épp új munkát keresel, vagy saját vállalkozásba kezdenél, akkor most minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj egy neked nagyon is testhezálló munkára. Emellett teljes erőbedobással kell nekifognod néhány elmaradt feladat elvégzésének - most dupla gyorsasággal fogsz haladni.
Tipp: Semmiképpen ne kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet, és eszerint haladj előre, hogy biztos célba is érj.

Rák

Ezen a héten előbújhat belőled az őszinte, érzelgős éned, mert bizony te is birtokában vagy ilyen tulajdonságoknak. Nagyon figyelj arra, hogy kinek és miként mondod el a véleményedet, gondolataidat, mert akaratlanul is megbánthatsz valakit, aki nagyon fontos számodra! Még akkor is nyeld le a békát, ha tudod, hogy igazad van. Lehet, hogy rosszul csinál valamit az illető, de legtöbbször a saját hibáinkból tanulunk, nem igaz?
Tipp: Ha egy kisgyerek elesik, hagyni kell magától felállni. Igaz ez a környezetedben lévő emberekre is.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A hétfői és a keddi nap még nyugalmasan telik, de szerdán váratlanul eluralkodhat rajtad a feszültség, úgy érezheted, apró darabokra törik az életed. A helyzet azért messze nem ennyire rossz, csupán te látod sötétebben a dolgokat, mint kellene. Ez a nehéz szituáció részben a te hibád is, viszont kizárólag rajtad múlik, mikor uralod újra a saját életedet. Ne félj másoktól tanácsot vagy véleményt kérni, családod, esetleg barátaid gondolatait meghallgatni, mit tennének másként a helyedben. Sokat tanulhatsz néhány őszinte beszélgetésből.
Tipp: Szánj minden nap legalább egy órát emberi kapcsolataidra, elmélyült beszélgetésekre.

Szűz

Nagyszerűen kezdődik a hét, úgy érzed, minden a helyén van, életkedved szárnyal, fantáziád és kreativitásod az egekig röpül, tehetséged pedig kibontakozhat ezekben a napokban, számtalan új ötlet születhet meg a fejedben. Vesd bele magad a munkába, lesz elég erőd és energiád, hogy több feladatot láss el, mint máskor szoktál - ezzel is levehetsz másokat a lábukról. Sikereket könyvelhetsz el szakmai téren , de ne szálljon a fejedbe a dicsőség.
Tipp: Ne tétovázz belevágni nagyszabású pénzügyi tranzakciókba, új vállalkozás indításába.

Mérleg

Több új lehetőséged is adódik arra, hogy jelentős lépéseket tegyél karrierred fellendítésére. Ha stabil talajra vágysz, most megkapod! Ne legyenek kétségeid egy percig sem, csupán élj azzal, amit felkínálnak számodra. Ne utasíts vissza semmit, akár egy összejövetelre szóló meghívást sem, melyek bármelyikén jól érezheted magad, új ismeretségeket szerezve! Barátaid is örülnek, hogy végre láthatnak, hisz az elmúlt időszakban elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, de most itt az ideje a kikapcsolódásnak!
Tipp: Így október elején érdemes lenne az otthoni dekorációt is végre ősziesre cserélni.

Skorpió

Nagyszerűek a heti bolygókonstellációk, segítik utadat, erősítenek abban, hogy majd' kirobbanj az energiától. Helyezd a hangsúlyt az aktív tevékenységre, tölts minél több időt munkával, kötelezettségek és anyagi gondok megoldásával, s ennek ellenére még a hétvégén is marad elég energiád a szórakozásra, kikapcsolódásra! Új barátságok lendítik fel életed.
Tipp: Tudd, hogy azok a döntések, amelyeket most hozol, mind hosszú távra szólnak!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Figyelj minden apróságra, üzenetre, információtöredékre, ami a következő napokban eljut hozzád. A körültekintés, az óvatosság és az alaposság lesz a hét fő irányvonala, lényeges, hogy állandóan szemfülesnek kell lenned. Belebonyolódhatsz valami olyan dologba, ami elsőre izgalmasnak tűnik, de nagyon sok kockázatot rejt! Nem jellemző rád, hogy kapkodsz, és átgondolatlanul vágsz bele dolgokba, de most megtörténhet, hogy a magad ásta gödörbe esel, és az ezzel járó kellemetlenségek komoly befolyással lehetnek rád.
Tipp: Ne bonyolítsd túl a dolgokat. Minden pont olyan egyszerű, amilyennek látszik.

Bak

Régóta éhezel a sikerre, s arra is, hogy elismerjék tehetségedet, teljesítményedet! Minden örömteli pillanatért keményen megdolgoztál az elmúlt hónapokban, s a megérdemelt jutalom most végre nem marad el, sőt, szinte mindenért kétszer jutalmaznak majd. A hét második felében sziporkázni fogsz, mindenhol felkeltheted az emberek figyelmét és elismerését. Jó hangulatod miatt új barátokat is szerezhetsz, akikre hosszú távon is számíthatsz.
Tipp: Új üzleti lehetőségek is feltárulnak előtted, ne hagyj ki semmit, ha kell, bátran fektess be!

Vízöntő

Ismét meglepetést okozhatsz környezeted számára úgy, hogy egy teljesen kiegyensúlyozott időszakban nehéz helyzetbe sodrod magad! Megint gondolkodás és tervezés nélkül vágtál bele valami nagy dologba, amihez nem is biztos, hogy értesz. Mindig későn kezdesz el mélázni azon, hogy mit is csináltál rosszul. Még az a szerencse, hogy nagyon hamar rádöbbensz, hol hibáztál, és képes vagy gyorsan tanulni saját károdból.
Tipp: A diplomatikus, jól megfontolt, talán lassúnak tűnő megoldások most előrébb vihetnek!

Halak

Sok dolgot halogattál az elmúlt hetekben, sőt hónapokban is, így hirtelen a nyakadba szakadhat egy halom munka. Karriereddel vagy épp tanulmányaiddal kapcsolatos dolgok egyaránt előkerülnek a szőnyeg alól, s megeshet, hogy sokat leszel távol az otthonodtól. Olyan ügyek és problémák kerülhetnek elő most, melyek régóta húzódtak, de időszerű lenne foglalkozni velük. Nagy részükre könnyen találnál megoldást, csupán idő és energia kérdése, mikor látsz neki a teendőknek.
Tipp: Vedd számba, mi az, amire csak egy legyintéssel reagáltál mostanság. Ki fog derülni, hogy tucatnyi ilyen dolog van az életedben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.