csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakokra nagyon kellemes és harmonikus napok várnak, a Vízöntők azonban frusztráltak lesznek a hideg közeledtével.

Kos

Ezen a héten egyáltalán nem érzed jól magad a bőrödben, bár hangulatod a hétvégére sokat javulhat, a hétköznapokon sok stresszes helyzet teszi próbára türelmedet, kitartásodat. Szerencsére elmondható, hogy ez nem betegség, csupán általános rosszkedv és némi mogorvaság, mely a hét elején még testi tüneteket is produkálhat állandó kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság, emésztési gondok formájában. Épp ideje, hogy kipihend magad, melyre jó lehetőséget kínál a hétvége. Utazz el valahová!

Tipp: Csípj el egy last minute utat, és ruccanj ki pár napra.

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


Bika



Tipp:


Ikrek



Tipp:



Tipp! Bajuszt növesztett Dér Heni! Kattints a képekért!


Rák



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Ez a hét kiválóan alkalmas arra, hogy jövődet, különösen karrieredet építsd, új munkát vagy mellékállást keress, új üzletet köss, netán saját vállalkozásba kezdj, de mindenképp valamilyen formában előrébb lépj, pozitív irányba változz. Ne engedd meg azt a luxust, hogy bárki, bármiről lebeszéljen, ne ragassza át rád senki pesszimista gondolkodását. Ha teheted, ne egyedül oldd meg a feladataidat, hanem inkább csapatban, úgy még eredményesebb leszel. A hétvégét töltsd pihenéssel, a jövő hét fárasztó lesz.

Tipp: Szerelmi életed is fellendül, különösen a párjukat még kereső Oroszlánoknak lesz szerencséjük.

Szűz

Nagyon jó ritmusban indul ez a hét, mert Jupiter segítő kezet nyújt ahhoz, hogy ügyeid jól haladjanak, és minden, amire most szánsz időt, az sikerüljön is. Ám csütörtöktől nehézkessé válhat a környezeteddel való kommunikáció, néhány kellemetlenség nehezítheti napjaidat, Plútó nem lesz kíméletes veled. Bár jól végzed a munkád, mégis lehet valaki, aki irigy a tehetségedre, ügyességedre, kreativitásodra, s ezért megpróbál keresztbe tenni neked. Összességében Jupiter megóv a bajtól, és a környezetedben lévő emberek továbbra is kiállnak melletted.

Tipp: Nagy terveket ne most valósíts meg, de az előkészítésüket már megkezdheted.

Mérleg

Egy igencsak érdekesnek tűnő üzleti ajánlatot kínálhatnak számodra ezen a héten. Amint befut hozzád, gondolkodj el rajta, és semmiképpen ne utasítsd vissza, különösen, ha ez az ajánlat a hét második felében érkezik, úgy csütörtök vagy péntek magasságában! Olyan lehetőséget kínálhatnak számodra, mely hosszú távra és egyben tartósan megalapozhatja a jövődet, s pénzügyi helyzetedet is megingathatatlanná teszi, vagy éppen a már meglévőnél is jobban megerősítheti. Környezeted megpróbálhat lebeszélni róla, de ne hagyd magad! Most ne mérlegelj semmit, vágj bele az ismeretlenbe!

Tipp: Ne bizonytalankodj, légy bátor!

Tipp! Az X-Faktor döntősei a képgalériánkban! Katt ide!


Skorpió



Tipp



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Érzelmek terén a most következő napok erős hatással lesznek rád, hol lent, hol pedig fent találod magad. Szerdáig még viszonylagos nyugalmat ígérnek a bolygók, de a hét második felében valaki vagy valami nagyon felbosszanthat, s ez még a hétvégédre is jelentősen kihat. Ha teheted, ne reagálj az ügyre se most, se később, így elkerülheted egy komolyabb konfliktus lehetőségét. Nehéz lesz, de próbáld meg elfelejteni az esetet!

Tipp: Néha az a legjobb, ha eleresztesz dolgokat a füled mellett. Nem könnyű, de muszáj megtenned.

Bak

Nagyon kellemes, harmonikus, érzelmekkel teli napok követik egymást, tele leszel erővel és energiával, életkedvből sem lesz hiány, sőt, még néhány érdekes ötleted is támad. Nagy és jelentős változások forgathatják fel átlagos hétköznapjaidat, akár új állás vagy saját vállalkozás elindításának gondolata, költözés, pénzügyi gondok megoldódása vagy berobbanó szerelem formájában. Váratlan, új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás vagy akár költözés lehetősége sem.

Tipp: Figyeld a jeleket, a jó döntéshez pedig hallgass belső hangodra.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülötteként nem lesz problémamentes a következő néhány nap. A beköszönő egyre hűvösebb, őszies napok tele lehetnek feszültséggel, frusztráltsággal, melynek kellemetlen következménye az lehet, hogy indokolatlanul beleköthetsz másokba, s ezek után még úgy érezheted, ők a hibásak a kialakult helyzetért. Levegő jegyűként szelíd, racionális gondolkodású ember vagy, de most elveszítheted az önkontrollt. Szombatra sokat javul a helyzet, és visszazökkensz a megszokott kerékvágásba, újra alkalmas leszel társasági életre.

Tipp: Nyugtasd magad sós fürdővel, finom illatú füstölőkkel.

Halak

Az e heti konstellációk igen erőteljes hatással lesznek rád, leginkább úgy, hogy majd' kicsattansz az erőtől és az energiától, és bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat, néha akaratosabban is annál, mint amennyire szükség lesz. De semmi sem lehet tökéletes, baj akkor keletkezhet, ha a tisztességesség útjáról is képes vagy letérni a sikerért. Addig nincs probléma, amíg nem okozol ezzel gondot más embereknek. Ne feledkezz el arról, hogy minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek, s gondjaid adódhatnak szeleburdiságodból.

Tipp: Hibás döntések helyett kérd ki nálad tapasztaltabbak véleményét. Szűrd le a lényegi információkat, így megkönnyítve saját helyzetedet.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.