csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok életében most régi sérelmek kerülhetnek a felszínre, a Nyilasokon pedig úrrá lehet a bizonytalanság.

Kos

Úgy tűnik, mintha nem év vége lenne, s mintha nem számítana, hogy kétszer annyi feladatod van, mint máskor. Fokozódó életkedved másokra is jó hatással lesz, növekvő energiád, emelkedett tettvágyad és az ezekhez társuló lehengerlő és szellemes éned ezen a héten bárkit könnyen lenyűgöz. A körülötted élő és dolgozó emberek képtelenek nemet mondani neked vagy ötleteidnek, főleg, ha az arcodra ragasztod tündéri mosolyod. Ha van olyan régi álmod, vágyad, ötleted, mellyel környezetedet vagy épp a családodat le tudod venni a lábáról, tedd meg a kellő lépéseket, visszautasítás vagy ellenállás kizárva!

Tipp: Szívügyek terén is figyeld az események alakulását. Különösen a szingliknek néz ki valami nagyon jó lehetőség szerda után.

Szólj bele! Anális örömök és bánatok


Bika



Tipp:

Ikrek



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Rengeteg fölös energia gyűlik fel benned csütörtökig, s valahogyan ezeket ésszerűen fel is kellene használni, jó ügynek szentelni, nem pedig csak úgy hagyni elveszni. Persze ne élj vissza lehetőségeiddel, csak pozitív, építő tevékenységre fordítsd az erődet és képességeidet, hisz bármi negatív dolog jár is a fejedben, az etikátlan és méltatlan lenne hozzád, és az égiek sem néznék jó szemmel. Alkoss valami egyedit és páratlant, hisz a fejedben már rég ott van a dolog, csak a kivitelezés hiányzott eddig. Régóta szunnyadó ötleteid megvalósításának végre eljött az ideje.

Tipp: 2012 a te éved, ám nem kellene január elsejéig várni a tervek elindításával.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


Szűz



Tipp:

Mérleg



Tipp:

Skorpió



Tipp



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Lelkivilágod eddigi stabilitása hirtelenjében meginoghat, bizonytalanság lehet úrrá rajtad, közérzeted sem megfelelő, mi van veled, mi az, ami ennyire megrémiszt? Egy ideje nem volt alkalmad arra, hogy béke és nyugalom vegyen körül, pedig nagy szükséged lenne ezekre a körülményekre. Több zavaró helyzet is felkavarhatja lelkedet kedden és szerdán. Ennek oka például az, hogy egy-két fontos dolog elintézését halogattad az elmúlt időszakban. Gondold át régóta húzódó, lezáratlan ügyeidet, ne halaszd ezeket jövőre!

Tipp: A karácsonyod csak akkor telik békében, ha nincs gond, ami szentestén a válladat teherként nyomja. Még van pár napod, hogy helyre rakd ügyeidet.

Bak

Hétfőn és kedden Plútó akadályozza kommunikációs készségedet, többször megesik, hogy nem tudod úgy kifejezni gondolataidat, eszméidet és érzelmeidet, ahogy azt valójában szeretnéd, s ez banálisnak tűnő kellemetlenségeket okozhat neked. Ez nagy részben szétszórtságodnak is köszönhető, kissé figyelmetlen lehetsz környezeteddel, félvállról vehetsz dolgokat, kérdésekre nem kereken és egyenesen felelsz. Emiatt könnyen keveredhetsz nézeteltérésekbe, melyekből most nehezen tudsz nyertesen kikerülni. Érdemes lenne a komolyabb beszélgetéseket a jövő hétre halasztani.

Tipp: A hallgatás bölcs dolog, csak akkor beszélj, ha nagyon muszáj, azt pedig ne hagyd, hogy túlfűtött vitákba rángassanak bele.

Vízöntő

Közvetlen környezetedből, leginkább szeretteid irányából kapsz erőteljes ösztönzést arra, hogy tettvágyadat, extra mennyiségű energiádat munkádra, karrieredre, eljövendő sikereidre fordítsd. Tele vagy ambícióval, vágyakkal, elképesztően jó ötletekkel. Nagyszerű lehetőségeket kínál ez a hét, különösen szerdán és pénteken, hogy szakmai előmeneteledet építgesd, és hosszú távú terveidhez stabil alapot, biztonságos hátteret teremts. Járj nyitott szemmel, s épp időben észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors, csak el kell venned azt, ami tetszik.

Tipp: Mivel a jó szándék sem hiányzik belőled soha, így másnak is juttatni fogsz a saját eredményeidből. Ez a tetted jó híredet kelti, figyeld csak meg!

Halak

Igazán ne legyen okod a szomorkodásra, az elkeseredésre meg végképp ne, még akkor sem, ha ezen a héten a cél sokszor nem fogja szentesíti az eszközt. Ne légy túl szigorú vagy kritikus önmagadhoz, épp elég lesz az, ha a környezetben lévők szúrósabb szemmel néznek rád és munkádra a megszokottnál, vagy piszkálgatnak olyan dolgok miatt, ami egyébként jogosnak nevezhető. Légy önmagad minden pillanatban, és végzed el azokat a dolgokat, melyeket rád bíznak. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, ezt mások sem várják el tőled. Rengeteg teher nyomja a válladat, de közeleg a nyugalom időszaka is.

Tipp: Azért érdemes most minden erődet a munkádba fektetni, mert jön az újév, amikor minden, amit most csinálsz, duplán köszön vissza, és a hála sem marad el!

Tipp! VV Box - Csaba és Gergő véresre verte egymást! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.