házasság VV Gigi Rácz Ildikó szerelem számmisztika számmisztikai elemzés ezotéria születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Ildikó (VV Gigi) 1990. január 16-án született Szentendrén. Gigi szereti, ha a szálak úgy futnak össze a kezében, hogy mindenre rálátása legyen. Tudja, hogy az információ hatalom is egyben, aminek segítségével kedve és érdeke szerint uralhatja a helyzeteket.

Nem szereti felfedni, mi játszódik a lelkében, mivel a teljes nyitottságot kiszolgáltatottságként éli meg. Fontos számára, hogy szerettei mindig ott álljanak mögötte. Ha netán egyedül maradna, akkor addig ügyködne, míg maga mögött nem tudhat valamilyen csoportot. Elégedettséggel tölti el, ha környezete az ő elvárásának megfelelően reagál minden általa történő kezdeményezésre. Viszont a másoktól jövő jó ötleteket sem vitatja, ha nem ütközik az ő céljával, és jelentős haszna is származik belőle.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Tipp! Nézd meg kik lettek az idei év Golden Globe-nyertesi! Kattints a galériáért!




Forrás: Robelin
Forrás: Robelin

2013 és 2014 között megfordul a fejében, hogy plasztikai műtétre szánja el magát. Ugyanebben az évben az üzleti élettel kapcsolatos terveit is közelebb viszi a megvalósításhoz.

Szerelmi életében abszolút meghatározó lesz számára 2012. Gyermekvállalásra viszont nagy valószínűséggel csak 2016 és 2017 között szánja magát. Akárhogy is igyekszik azon, hogy a majdani házassága tartós és egyetlen legyen, nem tudja kikerülni a válást, az egyedül maradást, amitől még elszántabbá, erősebbé válik.

A 2017-es és 2018-as év már komoly gondokkal jelentkezik az életében, melyeket fiatalos lendülettel fog legyőzni. Viszont az utána következő két év már komoly változást hoz, amit nem tud kivédeni. Ez huzamosabb ideig igénybe veszi a türelmét, idegrendszerét, egészen 2020-ig. Viszont az utána következő év egy olyan fordulatot hoz az életébe, amivel új alapokra helyezheti jövőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.