Ő volt az egyik legszexibb sztár, mára hatalmas tokát eresztett Val Kilmer

2012.04.26. 8:32

Val Kilmer nagyon elhagyta magát az utóbbi időben. Az egykor szálkás, izmos férfiból mára egy meghízott celeb lett.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


Val Kilmer igazán szexi volt 1986-ban a Top Gun című filmben Tom Cruise mellett. A '90-es években igen népszerű és sokat foglalkoztatott, jóképű színész ma már csak árnyéka önmagának: hatalmas tokát növesztett, és igencsak elhagyta magát.

AFP

A napokban a sztár tiszteletét tette a The Fourth Dimension New York-i premierjén a Tribeca Filmfesztiválon. Kétség sem férhet ahhoz, hogy a színészre jópár kiló felszaladt az évek során, de Val úgy fest, mintha leginkább a nyaka hízott volna. Kíváncsiak lennénk, hogyan érte el ezt az egykori szívtipró, de az biztos, hogy nem ártana életmódváltásba kezdenie. Ötvenkét évesen ugyanis meglehetősen rosszul néz ki a néhai bálvány.

Tipp! Csinos plus-size modellből csontsovány domina lett. Kattints a galériáért!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Aggasztó fotók: ijesztően lefogyott Lindsay Lohan húgahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120424-aggaszto-fotok-ijesztoen-lefogyott-lindsay-lohan-huga.html Most már tudjuk, kitől örökölte tökéletes génjeit az egyre népszerűbb Miranda Kerrhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120423-most-mar-tudjuk-kitol-orokolte-tokeletes-genjeit-az-egyre-nepszerubb.html Mi történt a szájával? A sok botoxtól kacsacsőre lett a fiatal sztárnakhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120423-mi-tortent-a-szajaval-kacsacsore-lett-lindsay-lohannek.html


 

Val KilmersúlyproblémaTop Gunhízásszínész