Újjáteremtő lélekkönyvek - 4 kötet, ami megmutatja az utad

a nap cikke lélektan tanács könyvek életút sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan dolgok ellen, amiről nem is gondolnád, hogy valójában problémák. Olyan esetekre, félelmekre, melyek hátráltatnak és olyan vágyakért, melyekhez valami oknál fogva nem, vagy csak nagyon lassan érsz közelebb. 4 könyv ahhoz, hogy tegyél egy lépést önmagad megismerése felé, mert enélkül másokat sem érthetsz meg, és a környezeted sem úgy fog látni téged, ahogyan szeretnéd.

Mátrai Vanda: Álomkatalógus







Dorkó László: Valami nyúlszerű...

Egy furcsa cím mögé rejtett elmélet, némi irónia és gúny. Ez egy Nőkatalógus. Útmutató a férfiaknak a nőkhöz, azoknak pedig önmagukhoz. Legtöbben csak legyintenek, hiszen azt gondolják, hogy a férfiak vajmi keveset tudnak a nőkről, és az is összefoglalható pár kerek mondatban. Ez azonban valami más.

Pinocchia, a húsvér Barbi és Miss Öntudat talán nem léteznek, megteremtésükhöz azonban az ismert viselkedésformák, a tulajdonságok és a jellemzők is bőven elegek voltak. Dorkó László negyven év tapasztalatait gyűjtötte egy kötetbe, ábécésorrendben mutatva be az általa ismerni vélt nőtípusokat.

Nőként teljesen jelentéktelennek tűnő mozdulatok, belülről észrevehetetlen viselkedésformák és más idegesítő dolgok alkotnak egy típust. Különböző női jellemek, apró jellemvonások és a válasz arra a kérdésre, hogy mit is lehet velük kezdeni. Melyik típus hogyan érhető el, hol lelhető fel, mitől lesz szerethető és meddig marad az.
A férfiolvasók nem ebből fognak megtanulni csajozni, és továbbra sem fogják megérteni a nőket. De tesznek egy lépést az ismeretlen felé és talán rájönnek, hogy választottjuk miért olyan, amilyen, miért viselkedik olykor megmagyarázhatatlan módon és a legfontosabb, hogy hogyan kell reagálni, hogyan kell hozzáérni és hatni rá. Nőként humorral és öniróniával kell felvértezned magad, de ha belevágsz, pontos képet kapsz arról, hogyan és mennyit látnak a női nemből a férfiak.

Steve Chandler: Teremtsd újra önmagad








Jorge Bucay: 20 lépés előre









Egy burokban a babával - Mit érzékel a magzat a világból?http://www.life.hu/tested-lelked/20120517-egy-burokban-a-babaval-mit-erzekel-a-magzat-a.htmlSzerelmi horoszkóp júniusrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20120529-szerelmi-horoszkop-juniusra.htmlElmarad az év celeblagzija - Mi állhat a háttérben?http://www.life.hu/tested-lelked/20120529-elmarad-az-ev-celeblagzija-nem-hazasodik-meg-ossze-brad-pitt.htmlPofonegyszerű és olcsó módszerrel edz Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120524-pofonegyszeru-es-olcso-modszerrel-edz-katalin-hercegno.htmlMozdulj, mama! - Íme a legjobb alkalom, hogy kimozdítsd a nagyit a nagypapával együtthttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120607-mozdulj-mama-ideje-kimozditani-a-nagyit-ime-a-legjobb.htmlKötelező programok bor- és pezsgőrajongóknak - nyárra, őszrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120605-kotelezo-programok-bor-es-pezsgorajongoknak.html5 híresség, akik elveszítették vonzerejükethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120604-5-hiresseg-akik-elveszitettek-vonzerejuket.htmlMindenki hazudik, aki nem, az is!http://www.life.hu/tested-lelked/20120509-hazugsag-es-fullentes-hitek-es-tevhitek-a-hazugsagokkal-kapcsolatban.htmlKate Beckinsale az ágyban vicceli meg a férjéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-kate-beckinsale-az-agyban-vicceli-meg-a-ferjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.