Meztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárja

2012.08.19. 14:17

Varga Viktor egyre többször mutatja meg meztelen testét. A közösségi oldalának adatlapja is hemzseg az olyan fotóktól, illetve videóktól, amelyeken a pucér valóságot mutatja meg az énekes, legújabb kedvesével együtt.

Az egyik képen például szerelmesen zuhanyoznak - Viktor természetesen pőrén -, míg egy videón az egyik szegedi étterem közönsége előtt kapja le magáról a rövidnadrágot, és ugrik be a Tiszába az énekes.

www.facebook.com

"Nincs ezzel semmi baj szerintem. Én egy lázadó művész vagyok, egyszerűen nem zavar, ha mások látnak. Nyáron egyébként sem szoktam túlságosan felöltözni, alsógatyát sem hordok, így sokkal jobb érzés. Korábban voltam véletlenül egy horvátországi nudistakempingben a szüleimmel, talán akkor maradt bennem, hogy szeretek meztelenül lenni" - magyarázta a Vasárnapi Blikknek a Csillag születik felfedezettje, aki nem gondolja úgy, hogy a meztelenkedéssel tolná előre a karrierjét. "A zenémmel, a hangommal szeretnék előrébb jutni, nem pedig ilyen megmozdulásokkal" - tette hozzá a korábbi kiscsillag.

Titokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.html Sebestyén Balázs nagy hírt jelentett behttp://www.life.hu/legykepben/20120819-bejelentette-az-rtl-klub-a-2012es-oszi-musorait-elindult-a.html Gerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésérthttp://www.life.hu/legykepben/20120819-motorost-vert-meg-a-napokban-a-botranyos-francia-szinesz-gerard.html Kylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.html Holtan találták az MTV népszerű műsorának sztárját - Túladagolhatta magáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120818-kabitoszertuladagolas-miatt-meghalt-joey-kovar-az-mtv-real-world-hollywood.html Tönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.html Megállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.html Fia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120814-eloszor-mutatkozott-egyutt-sylvester-stallone-felesege-jennifer-flavin-es-a.html Te milyen emlékeidet változtatnád meg? A jövőben megteheted!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120817-mozi-szorakozas-film-te-milyen-emlekeidet-valtoztatnad-meg-a-jovoben.html Emlékszel még rá? Szabó Erika fenekét sok nő megirigyelhetihttp://www.life.hu/szorakozz/20120807-szabo-erika-a-baratok-kozt-sztarja-az-uvegtigris-3ban-megmutatja.html
Varga ViktorRTL KlubfotózásCsillag születikénekesmeztelenkedéstehetségkutatópucér