csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok a hétvégén csak magukkal foglalkozzanak, a Vízöntőknek pedig eszükbe se jusson dolgozni!

Kos

Hétvégi tipp: Szombaton a lakást takarítsd, vasárnap a ruhatárad, és azt is úgy, hogy áthívod az egyik barátnődet, aki rögtön el is viheti azt, ami neked már nem kell.

Bika

Hétvégi tipp: Vigyázz, kinek mit mondasz, alaposan formáld meg a mondandódat, ha kell, inkább adj kitérő válaszokat. Szombaton megbánthatod egy szerettedet, ami napok múlva is teherként nyomja majd a vállad.

Ikrek

Hétvégi tipp: Ugye egy buli is belefér a hétvégébe? Akkor fűzd meg a haverokat valami őrültségre, gondoskodj a megfelelő italokról és ételekről.

Rák

Hétvégi tipp: Ne lazsálj egy percig sem, vegyél erőt magadon, és csinálj valamit. Amilyen bánatosan és kedvetlenül indul a szombat, olyan jól fog végződni a vasárnap.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Ne gondolj most a munkára, és menj el hétvégén abba a buliba, ahová meghívást kaptál.

Szűz

Hétvégi tipp: Készítsetek együtt szendvicset, igazi piknik hangulatot teremtve!

Mérleg

Hétvégi tipp: Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad a negatív gondolatok, tudatosan tegyél ellene. A flörtöket se hagyd ki a számításból, akad majd valaki, aki nagyon bejön neked.

Skorpió

Hétvégi tipp: Élvezd szeretteid társaságát. Olyanokat is meghívhatsz, akikkel volt valami zűröd mostanság, és rendezhetitek a nézeteltérést.

Nyilas

Hétvégi tipp: Mikor szelektáltál utoljára a ruhásszekrényedben, a kamrában, netán az íróasztalod fiókjaiban? Itt az ideje megtenned még a tél megérkezése előtt!

Bak

Hétvégi tipp: Vasárnapra ne tervezz be fontos tennivalót, és a munkádat is felejtsd el egy picit.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Szakmai kérdések helyett válaszd a szórakozást, inkább menj el egy jó buliba, vagy látogass meg egy régi barátot, távoli rokont.

Halak

Hétvégi tipp: Vedd lazán a dolgokat, felesleges görcsölni, mert akkor nem tudod magadat adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.