Szexuálmágia: így varázsold el a pasidat

mágia kötés párkapcsolat szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd megszerezni, megtartani a kiszemeltet? Azt gondolod, mindez csakis "szakember", spiritualitásban jártas vezető, esetleg egy "boszorkány" segítségével sikerülhet? Az biztos, hogy az értő segítő irányítása plusz erőt jelenthet számodra is, ám ne feledd: néhány egyszerű praktika is megnyithatja a szerelmedhez vezető utat. A Life.hu utánajárt, melyek ezek.   

Az, hogy a szexuális energia az egyik leghatalmasabb erő a világon, aligha vitatható. Ha jó ügy érdekében szeretnéd átlépni a saját határaidat (és másét), akkor a szexuálmágia a legoptimálisabb választás lehet.

Thinkstock
Thinkstock

A szexuálmágia két nagy területe:

1. A szexuális bájolás és kötések területe
2. A szex erejének mágikus célokra való felhasználása

A szexuálmágiával foglalkozó "beavatottak" egy része úgy véli, a két terület egymástól kevésbé különíthető el, mert mindkettő alapja a szinte tökéletes önismeret és a szexuális tudatosság. Ezek nélkül, legyen bármennyire bonyolult is az alkalmazott rítus, és használj bármilyen furfangos mágikus tárgyat is a kötésre vagy a varázslásra, nem leszel elégedett az eredménnyel. Az igazán lelkiismeretes segítő ráadásul nem ajánlja, sőt egyenesen eltanácsolja a mágia alkalmazásától mindazokat, akiknek párkapcsolati mutatója (a karma) mást jelez, vagy a kiszemelt kedves és a kötést alkalmazni kívánó között nincs meg az a spirituális szál, amelyen el lehetne indulni. Akkor is tiltólistás a mágia, ha valaki mellől akarod elszakítani a kedvest, mert ebben az esetben mások (egy feleség vagy gyerekek) sérülhetnek a varázslat miatt.

Ám az önismeret és a tudatosság saját karmád ismerete nélkül is segíthet a szex területén a helyes választásban, és ha jó az út, és azt a pasit szemelted ki, akit a sors is neked rendelt, illetve a már melletted lévő férfiről határozottan érzi a lelked, hogy ő az, akihez a világon a legerősebben kötődsz, akkor minden további nélkül alkalmazható a szexmágia.

A gondolat, az érintés és a szavak ereje

A szexuálmágiához kevés a mély dekoltázs, a trendi frizura és a tűsarok. A külsőségek helyett sokkal nagyobb szerepet kap a gondolat, az érintés és a szavak ereje. Nem véletlen, minden varázslat alapeleme ez a három dolog (gondolat-koncentráció, érintés-energiaáramoltatás, szó-varázsige).
Nagyon kell tudnod azt is, mit szeretnél attól a férfitől, akire a kötést rakod. Minőségibb szexet szeretnél? Esetleg azt, hogy a szex szabadabb, gátlástalanabb, "okosabb" legyen? Szeretnéd, hogy a szexben jobban figyeljen rád a párod? Azt szeretnéd, hogy soha többé ne legyen hűtlen hozzád? Esetleg eddig még nem volt vele szex, de azt szeretnéd, hogy végre legyen? A szexmágia célja az legyen, hogy a csábítást elősegítse? Ha valóban tudod, mit akarsz, akkor fogalmazd meg, képzeleti szinten naponta legalább egyszer (ha lehet, azonos időben és térben) nagy erővel jelenítsd meg magad előtt. És mondd is ki, mire vágysz. A szó akkor is hat, ha a kedves vagy a kiszemelt még nem hallja. Nem feltétlenül kell a mágia elején (főleg ha titkos csábításról van szó), hogy a szavak hangosan érjék el a másik felet. (Később elengedhetetlen lesz.)

A képzelet és a szó hatalmas erőket mozgósít, és segít mozgásba hozni a következő elemet, az érintést. Már meglévő kapcsolat esetén könnyebb a dolog, hiszen érzéki masszázsra szinte minden pasi, a nap bármely szakában kapható, még akkor is, ha az egy ideig messze elkerüli az intim területet, és a kedves hátára (a gerinc két oldalán lévő izomkötegekre), a medencéjére, az ágyéki csigolyák feletti területre, a mellkasra és az arcára fókuszál - különös tekintettel a jobb oldalra. A pasik ugyanis a jobb oldalukról könnyebben "cserkészhetők be", mint a balról. Ez akkor is nagyon fontos, ha éppen bűvkörödbe vonnád a kiszemeltet. A rebbenésszerűen finom "bűvérintés" (ha erre lehetőség van) mindig a jobb oldaláról érje a pasit. A jobb kezét érintsd meg a férfinek, esetleg könnyedén dőlj a jobb vállának. (Figyelem, az érintéssel megtöröd az intim teret kettőtök között, és ezt csak akkor engedd meg magadnak, ha azt a másik nem érezheti tolakodásnak vagy zaklatásnak.)

Természetesen ha a képzelet, az érintés és a szavak mágiáját erősíteni szeretnéd, akkor nyugodtan bevethetsz egyéb eszközöket is.Szexuálmágiánál elsőrendű eszköz a piros gyertya égetése, a piros ugyanis a spirituális erotika szent színe, ezt fokozhatod arannyal és sötétzölddel, amely a kötést a természet, a föld, a termékenység és a bőség árnyalatával csomózza szorosabbra. Használhatsz mágikus illatokat is, a rózsa például nemcsak vázába állítva erősítheti a varázslást, égethetsz rózsa és szantálfa illatú füstölőt, esetleg használhatsz jojoba-rózsa-fahéjolaj keverékéből álló masszázsolajat is, esetleg készíthetsz vágykeltő, mágikus kötést erősítő falatokat és italokat is. Az egyik legismertebb szexuálmágikus koktél alapja a vörösbor, amelybe rózsaszirmot, fahéjat és egy gondolatnyi csilit főzz bele. Bár ez első hallásra csak a szexuális gerjedelmet serkenti, nagyon is úgy tűnik, ennél hosszabb távú a borkoktél hatása.

Thinkstock
Thinkstock

A szex erejének mágikus célokra való felhasználása

Nem titok, hogy ebben az esetben az orgazmusról van szó. Egészen pontosan az orgazmus során felszabaduló szinte mérhetetlen energia tudatos felhasználásáról. A mágiát gyakorlók úgy vélik (azt tapasztalják), hogy a szex valódi célja - a kéj elérése mellett - ennek az energiának a megteremtése és pozitív célokra való felhasználása.

A legtöbb esetben az "orgazmuserő" születése, a néhány másodperces gyönyörtől eltekintve tulajdonképpen céltalan, ám ez az erő mágikus energiaként felhasználható. Tökéletes lehet például akkor, ha "csak" annyi a cél, hogy a párkapcsolat erősödjön, a szerelem tiszta maradjon, és a két fél azonos jövőről álmodjon. El is lehet térni a mágia során az erotikától és a szerelemtől. Így az orgazmus akár egy sikeres vizsgát is elősegíthet, vagy esetleg az anyagi gyarapodást is szolgálhatja.

A legtöbb ember azonban az orgazmus pillanataiban "gondolattalanná" válik, csak megéli a gyönyört és képtelen kontrollálni a kéj erejét. Sok-sok szexuálmágiára összpontosító gyakorlással azonban megújuló, teremtő varázserővé válhat az orgazmus és ez akkor is működik, ha "csak" önkielégítésről van szó, bár tény, hogy az aktus során lényegesen nagyobb energiákat lehet mozgósítani.

Nagyon fontos kérdés, hogy a másik fél érzi-e a mágikus erőt a kapcsolatban, megérzi-e, hogy mágikus kötéssel a kezedben sündörögsz körülötte.
A válasz az, hogy igen. Ám korántsem azt érzi, hogy valamit forralsz ellene, sokkal inkább érzi úgy a kedvesed, hogy iszonyatos pszichés erővel vagy benne a párkapcsolatban, valamint határozott élmény számára az is, hogy személye, teste, lelke, törekvései és vágyai fontosak számodra. Hasonló erőt érez az a pasi is, akit csak "kiszemeltél" magadnak: a tőled felé áradó pszichés-mágikus erő kézzelfogható számára. Ha nyitott rád, pillanatokon belül elsodorhatod az egy pontba sűrített, rá irányuló (elképzelt, megfogalmazott, varázsszerekkel erősített) figyelmeddel, ha nem nyitott, ha tévedtél, és még sincs közös spirituális út, akkor nagy valószínűséggel jó ideig ellen tud állni a "támadásnak" - de akkor nincs is dolgod vele.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.