A Rákoknak ingadozhatnak az érzelmeik, de az Oroszlánok is konfliktusokra számíthatnak a héten. Lássuk, mit ígérnek neked a csillagok a Life.hu szerint.

Kos

Hétfőn és kedden semmi kedved nem lesz dolgozni, de még a házimunka sem lesz vonzó a számodra. A feladatok mennyisége egyre csak szaporodik, te pedig struccpolitikát folytatsz. Mivel növő Hold lesz, te is kedvet kapsz majd a szakmai és az otthoni dolgok elrendezéséhez. Feltöltöd az akkumulátoraidat, újra gyorsan fog vágni az eszed és nagyszerű ötletekkel fogsz előállni. Jó lesz a közeledben lenni!

Tipp: Ne feledd, hogy a növőhold épp a gyorsaságra és a teljesítőképességre hat, használd ki titkos erejét!

Bika

Energiából és jókedvből bőven lesz a birtokodban ezekben a napokban, minden napra találsz magadnak a rutinfeladataid vagy tanulmányaid mellé valami érdekes, egyben izgalmas elfoglaltságot. Kreatív ötletekkel és tervekkel állsz elő, már jó ideje készülsz ezek megvalósítására, így épp itt az ideje, hogy belekezdj az egyikbe. Érdemes segítséget, bölcs tanácsot kérned a még nagyobb sikerhez. Ne feledkezz meg persze a rutinfeladatokról sem, illetve azon ígéreteidről, amelyeket a családodnak tettél.

Tipp: Ezekben a napokban nyugodtan titkolózhatsz. Mindig csak azt mondd el, ami abban a pillanatban tényleg publikus lehet.

Ikrek

A Hold a hét első két napján még megengedi, hogy kicsit elmélázz jelenlegi helyzeteden, merengj a jövődön, a javítanivalókon. Hiába kínálta a sors év eleje óta számodra tálcán a lehetőségeket, szinte semmihez sem volt kedved, amit környezeted nem nézett pozitív szemmel. Még szerencse, hogy szerdától a Jupiter és a Merkúr olyan energialöketet küld neked, ami felébreszt és azonnali tettekre sarkall. Cselekszel, zsizsegsz, jössz-mész, az elemeid nem merülnek le, ráadásul sokakat képes leszel azzal meglepni, hogy a saját dolgod elvégzése mellett másokéra is időt szánsz.

Tipp: Egyet semmiképpen se tégy most! Ne adj kölcsön pénzt, és ne vegyél fel hitelt. Ez a hét kifejezetten kedvezőtlen ilyen ügyletek lebonyolításához.

Rák

Vegyes hatásokkal teli hét áll előtted, sokszor tapasztalod majd, hogy ingadoznak az érzelmeid. Szerencsére lesznek jó és rossz pillanataid is, ezért próbálj meg a nehézkesebb órákban is sokat mosolyogni, az másokra is pozitív hatással lesz. Váratlan akadállyal kerülhetsz szembe szerdán vagy csütörtökön, mely ellen most keveset tehetsz. A legjobb, ha nem kezdesz hadakozni, hanem okosan megvárod a fejleményeket, s amikor már birtokában leszel minden információnak, akkor döntesz. Megéri kivárni!

Tipp: Húzz egy tarot-lapot online, vagy a saját csomagodból, ami segít abban, hogy megértsd, miért kell most türelmesnek lenned!

Oroszlán

Mars nem támogat abban, hogy békét teremts magad körül, inkább a konfliktus kialakulásának lehetősége van a levegőben, de szerencsére csak hétfőn és kedden érzed azt, hogy védekezned kell. Szerdától lenyugszanak a kedélyek, sőt, azok, akik eddig neked szegezték a kardjukat, majd melletted voksolnak. Fura helyzet, de még akár hasznodra is lehet. A hét eleji feszültség kihat a magánéletedre, a munkádra, a kommunikációdra egyaránt, de amit elrontasz, azt csütörtöktől egy mosollyal rendezheted. A lényeg, hogy logikus tervezéssel elkerülheted a kellemetlenségeket.

Tipp: Ha úgy érzed, hogy a hangulatod egyre rosszabb, azonnal vegyél jegyet egy stand up comedy előadásra!

Szűz

A munka felemészti energiatartalékaidat, ugye nem akarsz kidőlni a sorból az év legelső hónapjában? Nem jönne jól ez neked, sokat ronthatna pozitív megítéléseden. Mozdulj ki végre, menj szabad levegőre még akkor is, ha hűvös van. Ne fogd az időjárásra lustaságodat, igenis rád fér egy kis testmozgás, új emberek, érdekes kultúrák megismerése. Kérd meg a barátaidat, hogy rángassanak el kedvük szerint bárhová! Az egész heti túlhajtottságnak kiváló ellenszere lesz egy kis önfeledt szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj és jól érezd magad!

Tipp: Cézanne-kiállítás van a Szépművészeti Múzeumban! Láttad már?
 
Mérleg

Ezekben a napokban kifejezetten abból adódhatnak a konfliktushelyzetek, ha nem vagy hajlandó beszélni a problémákról, vagy elmondani őszintén a véleményedet másoknak. Ha kérdeznek, ne kertelj, a struccpolitika nem kifizetődő! Helytelenül cselekszel, ha visszafojtod a bánatodat, dühödet, vagy egyszerűen kerülöd a konfliktust. Így nem tudod megoldani a gondokat. Mindegy, mi nyomja a begyed, ki vele! Hatalmas lelki tehertől szabadíthatod meg magad, utána a hét hátralévő részében pedig egy csomó pozitív esemény vár rád.

Tipp: Ha tényleg nem megy szóban, akkor írd meg e-mailben a gondolataidat, ott többször át tudod fogalmazni a mondandód elküldés előtt.

Skorpió

Hétfőn apró előjelek tucatja jelzik, hogy új útra kellene lépned. Tegyél konkrét lépéseket egy régi, fontos terved megvalósításával kapcsolatban, keddnél tovább ne halogass semmit. Amit ezekben a napokban megteszel, az komoly hatással lesz a 2013-as esztendő sikereire, anyagilag és erkölcsileg egyaránt. Ha szükséged van lelki támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid, barátaid bölcs tanácsaira. A feszített tempó miatt a hétvégére alaposan lemerülnek az elemeid, pihend ki magad egy csendes helyen.

Tipp: Hiányzik a nyár? Akkor egy melegvizes fürdőhely feltölt energiával, kapd elő a fürdőruhád!

Nyilas

Jó formában kezded a hetet, tele vagy erővel, energiával, s a kreatív ötletek sem hiányoznak a tárházadból. Itt az ideje valami újba kezdeni, s az sem baj, ha mások banálisnak tartják az elképzelésedet! Bármibe is fogj most, sikerrel be is fejezheted pár nap alatt. Új ötleteid lesznek, amelyek mind megvalósíthatók, ráadásul egyedül érheted el a legnagyobb sikert. A nagy tenni vágyásban ne feledd, hogy mindig csak egy dologgal foglalkozz, ne aprózd fel energiáidat. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni saját elvárásaidnak.

Tipp: Ne keresd mások kegyeit! A lényeg, hogy te magad légy elégedett azzal, amit elérsz.

Bak

Szerdáig kellemetlen, konfliktusokkal teli napok várnak rád, bár nem jellemző rád, hogy oktalanul vitába szállj másokkal, de az elmúlt hetekben számos negatív élményben volt részed, s ha nem adod ki magadból a feszültséget, az a későbbiekben csak még több bajt okozhat. A kockázat most leginkább abban van, hogy olyan valakin csattanhat az ostorod, aki nem érdemli meg. Van valami sajátos technikád arra, hogy a frusztrációdat csökkentsd? Akkor alkalmazd nap mint nap, bármi legyen is az!

Tipp: Meditáció? Jóga? Jöhet mindkettő!

Vízöntő

Számodra is meglepő lesz, milyen nagyszerű hírek érkeznek hozzád pénzügyekkel összefüggésben. Az égiektől támogatást kapsz ahhoz is, hogy most találj rá egy olyan szakmai lehetőségre, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni. Új munkaajánlat is befuthat, amelyre tilos nemet mondani! Nemcsak jól és jókor jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, a növőhold támogatja a pozitív döntéseidet.

Tipp: Ne másoktól kérj tanácsot, bízz magadban, és figyelj a belső hangodra.

Halak

Mivel számodra fontosak a családi és baráti kapcsolatok, itt az ideje, hogy megmutasd ezt a szeretteidnek a héten. Valamilyen formában bizonyítanod kell azt, hogy valóban lehet rád számítani, ha úgy hozza a sors. Segíts, ahol csak tudsz, sokszor elég lesz egy mosoly vagy egy bölcs tanács is a köszönethez. Péntekre túl leszel mások gondjainak megoldásán, így itt az ideje a pihenésnek és a szórakozásnak. Az elmúlt héten nem volt alkalmad lazításra, erre most kell időt kerítened. Még szerencse, hogy társakra lelsz abban, hol üssétek agyon az időt hétvégén.

Tipp: Ugye nem felejtetted el vízkeresztkor leszedni a karácsonyfádat? Ha mégis, azonnal ess neki! A babona szerint bajt hozhat a házra.

Fejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.html Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html Amilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.html Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html Szexhoroszkóp 2013-ra (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130102-erotika-es-szex-szexhoroszkop-2013ra-18.html Horoszkópod elárulja, milyen a hatodik érzékedhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110309-horoszkopod-elarulja-milyen-a-hatodik-erzeked.html Horoszkóp: így maradj egészséges 2013-ban!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121217-egeszseghoroszkop-2013ban-hogyan-tudnak-egeszsegesek-maradni-a-kulonbozo-csillagjegyek.html