asztrológia a nap cikke ezoterika heti horoszkóp csillagjegy csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek nehéz visszarázódni a dolgos hétköznapokba. De hogy ez neked hogyan sikerül, milyen gyorsan veszed fel újra a fonalat, a Life.hu heti horoszkópja elárulja.

Kos

Ezen a héten szinte csak és kizárólag a pénzügyi dolgok körül forognak a gondolataid. Több terved sem úgy alakult a 2013-as esztendő utolsó három hónapjában, mint ahogy azt eltervezted, s ennek eredményét most kezded látni. Hiányosságokat érzel, de az a szerencse, hogy tudod, min kellene módosítani a jó eredmények érdekében. Szellemileg kissé leterhelt leszel, de csak csütörtökig tart ez az állapot, igaz, addig minden napodra rányomja a bélyegét. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hét második fele kínál kiváló lehetőségeket, élj ezzel! A hétvégén hódolj a hobbidnak, a munkát messziről kerüld el!

Tipp: ha valaki kölcsönért folyamodik hozzád, utasítsd vissza. A pénz most befelé áramoljon.

Bika

Döcögősen indul a hét, úgy érzed, mintha láthatatlan szálak tartanának vissza a cselekvéstől, ám valójában csak nehezen rázódsz vissza a hétköznapokba. Különféle ügyeid intézésében egészen szerdáig akadályokba ütközöl, ezért a fontos döntéseket halaszd el a hét második felére. Könnyen összeakaszthatod a bajszod másokkal banális okok miatt. Ez utóbbiakat nehéz lesz elkerülni, így a legtöbb, amit önmagadért tehetsz az, hogy békés megoldásokat próbálsz keresni a kialakult helyzetekre. Csütörtökre ismét önmagad leszel, s bár jól végzed a feladataidat, mégis lehet valaki a környezetedben, aki kicsit irigy a képességeidre, ügyességedre, ezért megpróbál egy komoly akadályt rakni eléd, hátha elbotlasz benne. Szerencsére Jupiter megóv a bajtól.

Tipp: ha valaki száz követ dob feléd, te egyet se hajíts vissza. Őrizd meg a méltóságodat!

Ikrek

Ezen a héten még mindig el leszel varázsolva kissé, az újesztendő érkezése téged nem elriasztott, hanem egyenesen felturbózott. Nem zavar a hideg, nem érzed, hogy bármi akadályozna a haladásban, és kiválóan használod fel a pozitív égi hatásokat szakmai, tanulási vagy magánéleti téren. Tele vagy erővel és energiával, sok pozitív gondolat jellemzi mindennapjaidat, és senki nem tudja elvenni a kedved. Ezzel a pozitív gondolkodásmóddal garantált, hogy látványos változások lépnek az életedbe, akár egy új munkahely, költözés, anyagi gondok megoldódása vagy váratlan szerelem formájában. Figyeld az apró jeleket, különféle irányból érkezik feléd a jó.

Tipp: optimizmusod a tetőfokára hághat, inspirálj erre másokat is. Most képes lehetsz a pesszimistákat meggyőzni arról, hogy élni csak így érdemes.

Rák

Jól érzed magad a bőrödben? Miért is lenne ez másképp? Tele vagy energiával és mindent meg fogsz tenni azért, hogy elérd a céljaidat, különösen egyet, ami régóta ott motoszkált már a fejedben. Egyetlen bibi lehet a dologgal, méghozzá az, ha esetleg letérsz a tisztesség útjáról a gyorsabb vagy látványosabb siker érdekében. Ugye nem teszed ezt meg? Azért lehet ez hibás lépés, mert könnyen meginoghat a jó híred, sőt, másoknak gondokat okozhatsz. Épp ezért alaposan fontold meg, mit teszel, mert minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek. Csakis az egyenes, jól járható, tiszta utat válaszd!

Tipp: öltözz fel rendesen, rétegesen, fogyassz sok vitamint, mert a légúti betegségeket most könnyebben összeszedheted.

Oroszlán

Az égiek kitartásra buzdítanak, leginkább karrier terén lehetnek segítségedre, és mutathatják meg, hogy érdemes kiállni eredeti elképzeléseid mellett. Év eleje van, mikor tudnál bizonyítani, ha nem most? Kiváló üzleti lehetőséget kínálhatnak számodra a héten, semmiképpen se utasítsd vissza, még ha kemény diónak is tűnik elsőre! Ne futamodj meg csak azért, mert túlórákat vagy áldozatokat kíván tőled a kihívás. Ez a lehetőség hosszú távon, tartósan alapozhatja meg a jövődet, s anyagi helyzetedet is stabilizálhatja, javíthatja. Környezeted megpróbálhat lebeszélni, de ne hagyd magad!

Tipp: a Hold növekedőben van, ezzel tágítja előtted a horizontot. Megmutat neked egy új utat, aminek bejárásához érdemes társakat is választanod magadnak.

Szűz

Pozitív gondolatokból, mosolyból, jókedvből, erőből és energiából nem lesz hiány ezen a héten, sőt, még másokat is tudsz erre biztatni, sarkallni. Óriási benned a tettvágy, meg akarod mutatni a környezetednek, hogy annál sokkal többre vagy alkalmas, mint amit eddig láthattak. Igen, most tényleg rád lehet bízni komoly feladatokat, mert bölcsen, okosan fogod tudni azokat megoldani, sokak csodálatára. Vállald be bátran az újabb kihívásokat, tanulj, s ha valamit nem tudsz, vagy nem értesz, akkor ne restelld megkérdezni! Tapasztalatokat akarsz gyűjteni? Akkor eljött a te időd, csak arra figyelj, hogy ne vállald túl magad!

Tipp: tudd, hol a határ. Mindig csak egy valamivel foglalkozz, de azt csináld úgy, hogy mindenki a csodájára járjon!

Mérleg

A Hold segíti a pozitív gondolatok áramlását egész héten, viszont hiába van most növekedő fázisban, mégis érdemes átgondolnod, mik azok a dolgok, amelyeket időszerű lenne elereszteni, megváltoztatni. Ne ragaszkodj semmihez görcsösen, különösen ne zűrös emberi kapcsolatokhoz, felebarátokhoz, ugyanis ők veszik el a legtöbb energiát hasztalanul. A hét eleje érzelmekkel lesz teli, ám képes leszel nagyszerű döntéseket hozni, melyek jó irányba terelik az életedet, csupán bátornak kell lenned és vállalnod az átalakulással járó folyamatokat. Minden sikerül majd, amibe bátran belefogsz, csak tedd meg az első lépést.

Tipp: semmi nem történik magától, és senki nem cselekszik helyetted. Ezt te is tudod, hát ezek szerint tedd a dolgod!

Skorpió

Az újév energiái nem hagynak nyugodni, tettekre sarkallnak, az égiek a változások irányába próbálnak terelni. Mivel vissza kell térned a mókuskerékbe, így a megszokott mindennapok átalakításokat követelnek azért, hogy ne fulladj egy-két hónapon belül unalomba. A növekvőben lévő Hold sok okos gondolatot indít el benned. Érzelmes és szenvedélyes leszel egész héten, bizonyítsd is ezt be másoknak. Mutasd meg, hogy bármire képes vagy azért, hogy jobb mederben haladjon az életed, hogy a sikerek is könnyebben megtaláljanak. Próbálj ki új technikákat, trükköket szakmai téren!

Tipp: minden pillanat egyedi és egyszeri, nem ismétlődik. Ezért nem érdemes az időt húznod!

Nyilas

A hét első fele kissé egyhangúra sikeredik, de ez nem fog zavarni, hisz idő kell ahhoz, hogy visszarázódj a munkába vagy akár a tanulásba. Szerencsére a problémák jó messzire elkerülnek, de ezzel együtt az izgalmak is máshol keresnek helyet maguknak. Azonban szerdától elkezded magad egyre jobban érezni, új dolgok iránt érdeklődsz, szívesen ismerkedsz. Lassan minden visszatér a régi, optimista, vidám hangulatú kerékvágásba, újra elemedben leszel. Hangulatod óráról órára egyre jobb, péntekre már egyenesen kivirulsz. A hét eleji kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság tovaszáll, és ez másokra is jó hatással lesz.

Tipp: hétvégén jöhetnek a kreatív ötletek, őrült programok, társaság, sok-sok romantika!

Bak

A januári időszak eddig semmi jelentőset nem tartogatott neked, igaz, rossz sem volt benne. Ám ennek a hétnek az indulásával változik a helyzet, mert amit nem mertél meglépni az újév első napjaiban, most könnyen megteszed. A nehéz döntéseket halaszd el szerdáig, inkább a felhalmozódott rutinfeladatoknak adj teret hétfőn és kedden. A hét közepére feltöltődsz energiával, a kedved is kiváló lesz, és könnyedén fogod tudni jó irányba terelni az életedet, sőt, akár még másokét is. Szentelj most különös figyelmet a szakmai kérdéseknek, érdekes kihívásoknak. Új munkát vagy mellékállást találhatsz, meglepő üzleti ügybe vághatod a fejszéd. Ha eddig nem tetted, akkor kezdj vállalkozásba mihamarabb!

Tipp: szerződések aláírására, anyagi ügyek rendezésére csütörtök és péntek kiválóan alkalmas!

Vízöntő

Az újév második hete vegyes hatásokat hoz neked, és bizony a benned bujkáló feszültség könnyen kitörhet belőled hétfőn vagy kedden. Alig találod a helyed, semmi sem elég jó, érdekes vagy épp kedves számodra. Nehéz így haladni és gondolkodni, új terveket szőni, de próbálj picit optimistábban szemlélődni. Igyekezz elkerülni a vitákat. Nem baj, ha egyértelműen és hangosan kinyilvánítod a nemtetszésedet, de találd meg ennek a diplomatikus módját. Környezeted meglepve figyel téged, hisz nagyon ritkán látják ezt az arcodat. Az lesz az igazán nagy szerencséd, hogy csütörtökre fordul a kocka, visszatérsz önmagadhoz, s újra alkalmas leszel társasági életre.

Tipp: néha épp a nehézségek ébresztenek rá arra, hogy mit csinálj másképp. Márpedig a változás elérkezett, lépned kell. Munka, tanulás és magánélet terén egyaránt.

Halak

Ezen a héten nagy szükséged lesz a toleranciádra, ugyanis többen is megpróbálják tesztelni a türelmed határát. Fontos iránymutatás lehet az, hogy semmiről ne mondj azonnali véleményt, mindig hallgasd meg a feleket vagy az adott ügy részleteit, s csak minden tény ismeretében adj tanácsot, vagy mondj igent, esetleg nemet. Lásd be, ha netán hibáztál, és javítsd is ki azt. Ezekben a napokban többen ki akarják majd használni a jó szándékodat, otthon és a munkahelyeden egyaránt. Ha mégis sikerül valakinek kihoznia a sodrodból, akkor abból konfliktus lesz, de épp az a lényeg, hogy várd ezeket a pillanatokat bölcsen, felkészülten!

Tipp: ha bizonyos esetekben képes vagy hallgatni, azzal jársz a legjobban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.