asztrológia a nap cikke ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvége kulcsszavai a béke, a nyugalom, a pihenés és a harmónia. De hogy mindebből mennyi jut éppen a te csillagjegyednek, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Kos

A szombat reggeli ébredéssel együtt jusson eszedbe az, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod. Ugye érzed, hogy szükséged van erre is? Hidd el, lelket önt beléd egy forró fürdő, egy új csizma, egy fodrász, egy kozmetikus - de mindenképpen olyan tevékenységek, amelyek jólesnek, amikre igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne megfáradt testednek, hívd el magaddal a barátnődet! Kényeztesd magad vasárnap is, ki tilthatja meg? A hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok egyhangúságát is.
Hétvégi tipp: csak olyasmit csinálj, amit szeretsz, amire régóta vágysz, és mondj le minden kötelező dolgot - különösen akkor, ha azok a te érdekeidet egyáltalán nem szolgálják.

Bika

Szombaton egy volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg, de akár egy váratlan vendég is betoppanhat hozzád - ám mindenképpen jó híreket fog hozni, úgyhogy állj a jelentkezéséhez pozitívan. A nagy örömben ne feledkezz meg egy másik ismerősödnek tett ígéretedről, mert ha mégis megesik, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó - tehát vedd sorba, kinek és mire bólintottál mostanában, aztán a cselekvés se maradjon el vasárnap.
Hétvégi tipp: igyál 100 százalékos gyümölcsleveket, de készítsd el te magad ezeket! Ha nincs gyümölcscentrifugád, ideje beszerezni egyet.

Ikrek

Szombaton a hangulatod nem hág a tetőfokára, ugyanis senki sem akar veled tartani a vágyott cél felé. Valamilyen programra szeretnél elmenni, de mindenkinek más dolga akad? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már, nem erről van szó, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha elmész egyedül is valahová. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. Találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.
Hétvégi tipp: a múzeumlátogatások kifejezetten magányos programok, így legalább nem kell másvalakihez igazítanod a tempódat.

Rák

Szombat délelőtt mindenképpen légy nyitott egy programjavaslatra, úgyhogy légy telefon és net közelében, mert olyan meghívás érkezik, ami egy fergeteges bulira csábít. Kár lenne kihagyni, már csak azért is, mert társaságba mehetsz, táncolhatsz, szórakozhatsz, és még új ismeretségeket is köthetsz. Kiélheted magadat, és levezeted a benned felgyűlt feszültséget. Még akkor is jól fogod érezni magad, ha nem ismersz mindenkit. Vasárnap pihend ki a hét fáradalmait, mert a jövő hét nehézségeket tartogat, amihez viszont topon kell lenned már hétfőn!
Hétvégi tipp: gyertya, füstölő, halk zene, ez már önmagában feltölt energiával.

Oroszlán

Egy kisebb utazás vagy hétvégi kiruccanás esne jól? Akár te találod ki a célt, akár másvalaki javasolja, az a lényeg, hogy légy társaságban, és nevess sokat. Lehet, hogy nem néz ki nagy kalandnak, s csak a szomszéd városig jutsz, ám tudd, hogy az égi konstellációk olyan örömökben részesítenek, amelyek hosszú hetekre feltöltenek energiával. Ha az időjárás egy kicsit is rosszabbnak néz ki az „átlagosnál", akkor se futamodj meg, válts valóra valamilyen kisebb álmot!
Hétvégi tipp: készülj fel minden eshetőségre, különösen akkor, ha még keresed az igazit, mert most szembejöhet veled.

Szűz

Ezen a hétvégén állandóan elkalandoznak majd a gondolataid, ráadásul olyan irányokba, amelyek már teljesen elavultak, és jelentőségüket vesztették. Ne rágódj túl sokat a múlt kudarcain, kizárólag előre tekints, a jövő fontos, azt tudod kedved szerint formálni. A régi dolgokon módosítani már nem lehet, csak okulni a történtekből, s a tapasztalatokat pedig hasznosítsd a jelen pillanatodban. Még az a szerencse, hogy olyan emberek vesznek körül, akik elég hamar észre fogják venni, ha túl sokat merengsz vagy tépelődsz, s nem hagyják, hogy sanyargasd magad.
Hétvégi tipp: egy közös ebéd, mellé finom bor és egy hatalmas adag somlói galuska minden bánatodra gyógyír lesz.

Mérleg

Tárd ki a szárnyaidat, s repülj, ne kösd magad röghöz! Már szombat reggel nagyon mozgalmasnak néz ki a hétvégéd, engedd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Eredetileg inkább pihenni szerettél volna? Felejtsd el, hagyd magad inspirálni a pillanat vagy épp a barátaid által! Felhőtlen jókedvedet semmi sem árnyékolhatja be. Maradjon csak így ez vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül és épp olyanra tudod formálni, amilyenre szeretnéd. Jókedved másokra is átragad majd.
Hétvégi tipp: csak hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Semmit ne gátolj, semmit ne siettess.

Skorpió

Intenzíven és pontos célokkal kezdted ezt az újévet, az elmúlt két hétben nem kímélted magad, épp ezért megérdemelsz egy kis pihenést ezen a hétvégén. Az lenne a legjobb, ha aktív és passzív kikapcsolódási ötletek egyaránt beleférnének az életedbe, így semmibe sem fogsz hiányt szenvedni. Invitáld a családodat vagy barátaidat valahová, és töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan hely, ahol együtt vagytok, a csend és a béke pedig érezhetően körülölel benneteket.
Hétvégi tipp: lepd meg magad valami aprósággal. Egy különleges masszázs vagy egy új jóga DVD biztos felvidít.

Nyilas

Kitartásodnak és határozottságodnak köszönhetően bármilyen probléma is adódjék a hétvégén, azt nemcsak gyorsan, hanem diplomatikusan és okosan zárod le - ez különösen igaz a családi konfliktusokra, főleg, ha már régóta tartanak. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és a béke érzése lesz, s végre két személy, akiket szeretsz, képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnapi terved is hasonlóan nagy cél lehet, hozz létre valami fontosat. Például egy alapos takarítás és szelektálás a lelkednek is jót fog tenni.
Hétvégi tipp: irány egy közeli gyógyfürdő. Pár óra könnyed lebegés kiváló hatással lesz a testedre.

Bak

Ugye szombaton eszedbe se jut a munka? Helyes, a pihenés is legalább annyira fontos, ezért elsődleges célod egy kiegyensúlyozott hétvége legyen, mely elvezet egy vidám hétfői nap felé. Erre vágytál mindig is, csak a kivitelezés ütközött akadályba? Valójában rajtad múlik, hogy képes vagy-e letenni a lantot pénteken, vagy sem. Ennek a hétvégének a hatására biztosan elindulsz egy olyan úton, melynek a vége egy boldog, nyugodt, kiegyensúlyozott magánélet lehet, amikor a szakmai kérdések és nyűgök kizárólag munkaidőben kerülnek szóba.
Hétvégi tipp: ha leesik a hó, akkor egy kis havas kikapcsolódás? Ha nem, akkor is nyugodtan merészkedj jégre. Irány a közeledben lévő műjégpálya!

Vízöntő

Túl sok izgalom ezen a hétvégén nem várható, de nem is baj, élvezed a nyugalmat és a semmittevést. Végre elérkezett az idő ahhoz, hogy kicsit egymagad légy a gondolataiddal. A közeljövőre vonatkozó terveidet szedd össze, szortírozz, majd állíts fel fontossági sorrendet. Vedd elő a szép emlékeket is, és nyugodtan időzz el velük. Jót tesz majd a lelkednek a nosztalgiázás, s ha ennek eredményeképpen valakit megkeresel és találkoztok, az igazi élmény lesz.
Hétvégi tipp: sok olyan dolog tölti meg a szekrényeket és fiókokat, melyeket évek óta nem használsz? Ideje csökkenteni a lomok számát.

Halak

Békés, csendes, harmonikus hétvége lesz ez a mostani. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőknek, és még magadra is marad időd. Ilyen már régen fordult elő veled, de élvezni fogod a tevékenykedést. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jólesik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.
Hétvégi tipp: ebből a hétvégéből már csak a romantika hiányzik? Ha van párod, a szombat este végződhetne egy gyertyafényes vacsorával. Párkeresőként pedig egy randival!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.