eredményesség intellektus kínai asztrológia öröm fa gondolatok ingatlan szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fa-Ló éve sok jót ígér, hiszen egy paripa lendületével szárnyalhat az intellektusod és a gondolatod, amit időnként nem árt megfékezni.

A 2014-es évben - vagy ahogy a kínaiak számolják 2557 - a gondolataid féktelen száguldó paripaként visznek majd előre. Nehéz lesz ezt az erőt kordában tartanod, de ha sikerül, akkor nagyon eredményes évet zárhatsz. Fontosak lesznek a rítusok, a mindennapi szertartások, amelyek rendet tesznek az életedben és az elmédben. Ebben az évben érdemes a szellemi dolgok felé nyitni, mert a ló támogatja a felsőbbrendű éned szárnyalását.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Viktoria Makarova

A lónak fontos a szabadság, ezért nehezen fogod tűrni, ha korlátozni próbálnak. A Fa-Ló a szél elemmel hozható összefüggésbe, ezért a mozgás, mobilitás, megnyílás előtérbe kerülhet. A képzelőerőd, a kreativitásod felerősödhet, de figyelj rá, hogy a száguldó gondolataidat, ötleteidet ilyenkor is urald és maradj a józan ész határain belül. Az intelligenciádra nyugodtan támaszkodhatsz, mert az erők ebben az évben segítségedre lesznek a megoldandó problémáknál, feladatoknál.

Az élet hétköznapi szintjére leképezve leginkább az ingatlannal kapcsolatos megoldásokban segít majd a Fa-Ló. Sokan fognak költözni, változatnak az élethelyzetükön, ez pedig fellendíti a megrekedt piacot. Úgyhogy végre az energiák azon lesznek, hogy segítsék az életed és az előrejutásod.

A Ló éve a szórakozást, az önfeledt örömöket is támogatja. Ezért ne feledj el kikapcsolódni és élvezni az életedbe beköszöntő örömteli élményeket, pillanatokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.