asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet nem habostorta, mégis ez a hét különösen kedvezően alakulhat, ha időben észreveszed a lehetőségeket, ha nem sétálsz el vakon azok mellett. Figyelj nagyon, mert a Life.hu heti horoszkópja rávilágíthat az égiek ajánlatára!

kos

Nem dughatod homokba a fejed! Ez nem megoldás, hanem menekülés, márpedig egy Kostól nem várná senki, hogy így oldjon meg problémákat. Tény, hogy ezekből most akad bőven, viszont egyik sem eget rengető, csupán mindennapos dolgokról van szó. Persze az sem mellékes, hogy Jupiter nem ad most hátszelet terveid megvalósításához, ezért is haladsz akadozva. Ha anyagi jellegű ügyek kerülnek szóba, azokról ne ezen a héten dönts, kérj egy kis haladékot, majd február utolsó harmadában mindenre könnyedén találsz megoldást. Te is tudod, hogy nincs nagy baj, és a jelenlegi gondok csupán némi hanyagságból és halogatásból adódnak. Kapd össze magad, Kos vagy, azaz bármire képes.
Tipp: nézd át a csekkeket, bankszámlákat, adósságokat, mert ott is kiderülhet valami, ami nem tűr majd további halogatást.

Nagyszerű, sikeres, energikus napok várnak rád, csak rajtad múlik, mennyit hozol ki belőlük. Ha kicsit lazábban veszed a dolgokat, akkor sem kerülnek el a sikerek, ha viszont nekidurálod magad, és minden pillanatban eltökélt leszel, a lehető legjobbat és legtöbbet tudod kihozni a kínálkozó lehetőségekből. Úgy válhatsz eredményessé és elismertté, hogy azért most nem kell túlzottan megerőltetned magad. Csak tedd a dolgod, végezd a feladataidat, viszont ha valaki kéri, hogy légy a támasza, arra ne mondj nemet! Egész héten jól érezheted magad a bőrödben, s ennek környezeted is örülni fog. Könnyedén veszed a napi akadályokat, és még egy nagyon jó üzleti megállapodást is köthetsz. 
Tipp: vágd bele a fejszéd valami nagy dologba, ne kíméld magad!

A bolygók ezen a héten nem vonnak meg tőled semmit, ami jó, eredményes, vagy épp hasznos. Olyan energiákkal ölelnek körül, melyeket élvezni fogsz, és sok mindennel kapcsolatban tisztábban fogsz látni.  Kedvező fényszögek kínálnak alkalmat arra, hogy egy régi vágyad felé vezető úton megtedd az első lépést. Eddig csak a bizonytalanság és a kételyek tartottak vissza, de a sors összeboronál valakivel, aki óriási inspirációt ad ahhoz, hogy fejest ugorj az ismeretlenbe. Kiváló az esély arra, hogy plusz pénz álljon a házhoz, növeld a bevételeidet, javíts a hírneveden, és mindezt tisztességes úton tedd! Minden, amit meg szeretnél változtatni, annak tedd le most az alapkövét! 
Tipp: a pillanat egyszeri, most kell megragadni. Költözés? Tanulás? Vizsgák? Vállalkozás? Csak találd ki, aztán cselekedj!

Hangulatodat semmi nem ronthatja el, olyannyira nem, hogy az igazán pesszimista emberek sem tudnak megingatni céljaid megvalósításában. Igen kedvező napok állnak előtted, új ismeretségeket és barátságokat szerezhetsz, melyek később komoly segítségedre lehetnek a jövőd formálása során. Szakmai téren lehet, hogy kissé monotonnak találod jelen helyzetedet, amit ne akarj bármi áron megváltoztatni! Mindennek eljön a maga ideje, ez most inkább a gondolatok, tervek hete. A változatosság iránti igényedet esténként, a családod vagy a barátaid körében éld meg, menj el szórakozni, irány egy színház vagy egy koncert. 
Tipp: biztos van olyan hobbid, amit időtlen idők óta nem űztél. Vedd elő, és kezdj el vele foglalkozni.

Túlterhelt voltál az elmúlt hetekben? Sok többletmunkát vállaltál magadra a pihenés rovására? Úgy tűnik, ezen a héten sem a békét teremted meg, hanem az újabb kihívásokat kutatod, és még több nehéz feladatot vállalsz be. Ezzel viszont túlfeszítheted a húrt. Se a munkatársaid, se a főnököd, se a barátaid, sőt a családod sem örül annak, hogy túlzásokba esel. A munkához való szélsőséges hozzáállásoddal inkább felbőszíthetsz pár embert, és felesleges feszültséget keltesz. 
Tipp: mérlegelj! Keresd meg az arany középutat, úgy, hogy az neked és másoknak is megfelelő legyen.

Szűzként szívesen kötelezed el magad különböző eszmék és ideák mellett. Ebből fakadóan ezen a héten eluralkodik rajtad egy új érzés: a szabadság iránti vágyad nő magasra, és olyan dolgokban is próbára teheted képességeidet, melyekben még sosem tetted. Kinyitod végre szárnyaidat, repkedsz, nézelődsz, új dolgokra leszel nyitott, ami bizony jót tesz az önismeretnek és a szellemi fejlődésnek egyaránt. Neked persze most szinte minden szárnyalásnak tűnhet, amit nem a régen meghatározott szabályok alapján végzel. Engedd hát szabadon a fantáziádat is, és csinálj valami őrültséget, valami különlegeset és világrengetőt!
Tipp: hideg az idő? Ez téged nem zavarhat, egy wellness-hétvége majd eltereli a figyelmedet arról, mi van kint. Valentin-napi meglepetésnek is jó lehet!

A heti bolygóállások nem könnyítik meg a dolgodat, alkalmanként nehéz válaszutak elé kerülsz, ami akár az egészség terén, fejfájások formájában is testet ölthet. Ám a háttérben ott munkálkodik Jupiter, és ha bajba kerülnél, biztos lehetsz abban, hogy kihúz a csávából. Munkád, vállalkozásod, esetleg tanulmányaid terén felkészülhetsz apróbb kellemetlenségekre, illetve néhány félreértés megkeserítheti egy-egy órádat. A lényeg, hogy ezeket a helyzeteket kezeld kellő toleranciával. A hétvégére megbékélsz a helyzettel és levonhatod azt a konzekvenciát, hogy minden rosszban van valami jó. Lehet, hogy valamit elveszítesz, vagy valamiről le kell mondanod, ám az élet gyorsan kárpótol.
Tipp: ne feledkezz el a szerelmesek napjáról, okozz meglepetést kedvesednek, vagy szervezz magadnak egy vakrandit.

Érzékenységed megnő ezen a héten, hangulatod pedig a szokásosnál változékonyabb lesz. Környezeted több tagja nehezen tud majd veled szót érteni, mert úgy érzik, kiszámíthatatlan vagy. Ha azt tapasztalod, hogy páran elkerülik a társaságodat, jól érzed. Ugyanakkor nyugodj meg, mert minden magától helyrerázódik. Különösen hétfőn, kedden és szerdán észlelheted, hogy akadozva megy a kommunikáció, hol te értesz félre valakit, hol a te szavaid keltenek oktalan feszültséget. Beszélj kevesebbet, és akkor a viták, félreértések számát is automatikusan csökkented. Csütörtöktől javul a kedélyállapotod, újra tudsz majd mosolyogni.
Tipp: egyszer fenn, máskor lenn! Ha tanulsz a hét problémás pillanataiból, akkor legközelebb akár el is kerülheted a hasonló helyzeteket.

nyilas

A most következő napok igencsak kedveznek a gondolkodásnak és a hosszú távú tervezésnek. Ne félj új dolgokba fogni. Bátran tűzz ki magad elé érdekes és nehéz célokat. Legyen valami izgalmas kihívás az életedben. Vajon mibe vágnád szívesen a fejszédet még a tavasz beköszönte előtt? Tanulás, sport, egy halogatott vizsga pótlása? Esetleg ideje lenne végre beindítani a saját vállalkozásodat, vagy fejleszteni a meglévőt? Talán egy utazás gondolata ad új inspirációt? A Hold és a Merkúr támogatja ambícióidat, csak rajtad múlik, mit kezdesz a sokszorozódó lehetőségekkel. Készülhetsz a hétvégi programokra is, ahol garantáltan új barátokra vagy új szerelemre lelsz. 
Tipp: céljaidat vesd papírra, így könnyebb lesz azokat nyomon követni.

Nem találod a helyed. Valami nem stimmel. Valami hiányzik az életedből. Érzed, hogy nem alakulnak hibátlanul a dolgok, viszont nem tudod pontosan meghatározni, honnan ered a probléma. Szaturnusz ezen a héten nem kímél, gondolkodásra sarkall, és hiába dugod a fejed a homokba, azzal egy tapodtat sem fogsz előrébb jutni. Tény, hogy Bakként nehezen viseled a vitákat, de nemcsak muszáj lesz azokkal szembenézni, hanem érdekedben is áll. Bár Szaturnusz egészen szerda estig megnehezíti az életedet, ne aggódj, mert az égi hatások ekkor oldódnak, és egy gyors fordulattal csütörtökre visszatalál minden az eredeti, békés, harmonikus kerékvágásba. 
Tipp: próbáld humorral és toleranciával kezelni a rossz pillanataidat. Van kedvesed? Mindenképp lepd meg valamivel Valentin napján!

Merkúr ismét a te jegyedbe ér, közben Mars felturbóz, ráadásul valami olyat tapasztalsz, ami elsőre nem lesz ínyedre, de összességében mégis a hasznodra válik majd. Egy csipetnyivel agresszívabb leszel, de ez nem lesz hátrányodra! Pont arra lesz elég ez a többlet a héten, hogy valami nagy dolgot vigyél véghez, amihez bizony kell a harcias kitartás és a vasakarat. Hangulatod jó lesz, sőt, apránként, de folyamatosan emelkedik, és pozitív gondolataidat át tudod majd ragasztani másokra is. Semmilyen hír, negatív üzenet nem tudja elvenni a kedved, sőt, még a kellemetlen információkat is igyekszel a magad javára fordítani.
Tipp: környezeted el lesz kápráztatva tőled, ami azért jó, mert most olyan dolgokról győzheted meg őket, amiket eddig nem tudtál elfogadtatni velük.

A Nap lassan egyre közelebb ér a Halak jegyéhez, s bár csak jövő héten lépi át annak határát, te már most érezheted, hogy könnyebben haladnak a dolgaid.
Hétfőn és kedden picit feszültebb lehetsz a megszokottnál, de csak azért, mert nagyon vársz valamire, talán egy jó hírre, egy pozitív üzenetre. Hajlamossá válhatsz arra, hogy ezt a nem túl felemelő érzelmi állapotot átragaszd másokra is. Ne tedd, ezzel magadnak okoznál kellemetlen perceket. Igyekezz többet mosolyogni, és pozitív energiákat sugározni magadból, még akkor is, ha belül feszít az izgalom. 
Tipp: szervezz régi barátokkal találkozót, időszerű! Ha ehhez nincs kedved, akkor legalább a kedvesedet vidd el a hétvégén valahová!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.