asztrológia ezoterika heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tettvágyra, erőre, lendületre lesz szükséged a héten. Milliónyi feladat zúdulhat a nyakadba. Azt azonban, hogy kapsz-e elegendő energiát a csillagoktól, a Life.hu heti horoszkópja árulja el neked.

A hétvégéd jól telt, ám egy pillanatig se gondold, hogy lazsálhatsz! A hétfői napod annyira leterhelhet, hogy egészen csütörtökig érezni fogod a hatását. Rengeteg tennivalód akad, lesz köztük régebb óta húzódó ügy és hirtelen adódó feladat is. Mivel növőhold van, használd ki az extra energiákat és csinálj olyan dolgokat is, melyekbe eddig még sosem mertél belevágni. Sok fölös energiát fogsz tudni levezetni ezeken a napokon úgy, hogy azt a munkádba vagy otthonod rendezgetésébe, barátok lelkének ápolgatásába fekteted. Nagyszerű érzés lesz, hogy bár utolér a fáradtság, mégis pozitív, építő tevékenységre tudod használni ötleteidet, erődet. 
Tipp: itt a tavaszi szelektálás időszaka. A feng shui szerint ha megszabadulsz 27, számodra már haszontalan tárgytól, az új energiákat hoz az életedbe.

Kiváló lehetőségeket kínálnak számodra a következő napok, olyan területeken csillogtathatod meg a tudásodat és a képességeidet, melyeken régóta korlátozva voltál. Az út, ami eddig beszűkült előtted, most kiszélesedik. Érdekes és hasznos megállapodásokat fogsz kötni, új munka, esetleg egy mellékállás mellett kötelezheted el magad, sőt, lehet, hogy valamilyen karitatív tevékenységet is felvállalsz. Munkád, karriered és magánéleted is felfelé ível, bármibe is kezdesz most, az gyors sikert fog hozni. Ha esetleg költözésen gondolkodsz, az is nagyon jó lépés lenne, vagy legalább ennek az irányvonalnak a feltérképezése megkezdődhet. Semmilyen jelentős akadály nincs előtted, még az ellenlábasaid egy részét is a saját oldaladra tudod állítani.
Tipp: egy operaelőadás a hétvégén? Egy Bika lelkének nagyon is jót tenne a klasszikus zene!

Ha azt tapasztalod, hogy ezen a héten a cél nem mindig szentesíti az eszközt, akkor az ne hangoljon le! Gondolj inkább arra, hogy azért kerülnek akadályok az utadba, mert nem időszerűek a céljaid, vagy nem a legjobb utat választottad a megvalósításhoz. Erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében járni, de sok akadályba ütközöl szerdáig. Csütörtöktől ismét nagyszerű égi hatások jutnak el hozzád, épp ezért addig se légy túl szigorú vagy kritikus önmagaddal! Elég lesz az, ha a környezetben lévő emberek megdorgálnak alkalmanként. Ne erőltess semmit, csak tedd a dolgod, légy önmagad, végzed el azokat a feladatokat, amelyekkel megbíznak, de ne vállalj többletmunkát. Ha mosolyogsz, az már önmagában segítség a nehéz pillanatokban!
Tipp: Ikrekként érthető, hogy szárnyalni szeretnél, de ezen a héten jobb, ha két lábbal állsz a földön!

Kiegyensúlyozott napok várnak rád, a komoly bajok szerencsére elkerülnek, az esetleges nyűgöket és konfliktushelyzeteket is egészen jól fogod tudni kezelni. Szinte minden nap érkezik hozzád egy érdekes, pozitív tartalmú hír. Valamilyen fordulat is bekövetkezhet az életedben, mely jó hatással lesz döntéseidre, és a lelkedben is harmóniát teremt. Vedd észre, hogy ezek mind apró előjelei egy nagyobb eseménynek, ami majd a jövő héten következik be. Magánéleti téren helyre tudsz hozni valamit, ami mindenki kedvére lesz, de lehet, hogy te leszel a békebíró mások közt. Ki tudod vívni az emberek tiszteletét, odafigyelnek rád, meghallgatják a tanácsaidat, nagyot nősz sokak szemében.
Tipp: a hétvégén szánj időt arra, hogy előveszed a tavaly tavaszi ruhatárad darabjait. Mit fogsz még viselni? Mit lehet elcserélni, felújítani, feldobni? Láss neki!

Ennek a hétnek az egymást követő, fordulatokban gazdag történései alaposan meg fognak lepni, nem igazán számítottál épp most ilyen lehetőségekre. Új kapuk tárulnak ki előtted, érdekes emberi kapcsolatok kialakulására van remény, csupán nyitottnak kell lenned mindenre. Rengeteg tennivaló áll előtted, de extra energiatartalékaidból folyamatosan tudsz táplálkozni, a stresszt szinte meg sem érzed, sőt, inkább minél jobban hajtod magad, annál jobban érzed magad a bőrödben, és körbevesz valamiféle békés nyugalom. Ez leginkább Vénusz és Merkúr jótékony hatásának köszönhető. Ne csodálkozz azon sem, ha munkahelyeden és otthon is jól alakulnak az ügyeid. Ha figyelsz másokra, akkor érdekes tanácsokat kapsz.
Tipp: hívd el a családodat vagy a barátaidat a Balaton-felvidékre. A várak felfedezése mindenkinek izgalmas kalandot nyújthat.

Emberi kapcsolataid ezen a héten kiemelt szerepet kapnak, folyamatosan ösztönzést fogsz arra érezni, hogy ápold azokat, javítsd vagy akár le is zárd valamelyiket, ha régóta csak az energiádat rabolja a másik fél. Ha elégedetlen vagy, ha hiányérzeted van, ha hadilábon állsz valakivel, az jelentősen befolyásolhatja mindennapjaid hangulatát, így pedig az érzelmeidet is, viszont Vénusz támogat abban, hogy ki merj állni a másik elé, és közöld a problémáidat. Baráti, családi kapcsolataid fontosak, ezt te is tudod, épp ezért kell ezekkel foglalkozni. Mindemellett a munkahelyi és az iskolai kötelékek is átgondolásra várnak, úgyhogy a napi rutinfeladatok mellett ne vállalj nagy kihívásokat, inkább a függőben lévő ügyeket rendezd.
Tipp: a közös ebédek, vacsorák, séták, nagyszerű alapjai a komoly beszélgetéseknek.

Nem igazán van rá okod, de hétfőtől szerdáig a megmagyarázhatatlan bizonytalanság érzése uralkodhat el rajtad, ez pedig érintheti a munkádat, emberi kapcsolataidat, pénzügyeidet, és akár az egészségedre is kellemetlen hatással lehet. Szerencsére szerdán több irányból is pozitív megerősítéseket kapsz, jó hírek érkeznek, így a kétségeket és félelmeket űzd messzire. Az a jó, ha alkalmazkodsz a pillanatnyi körülményekhez, ezen a héten ne akarj bármi áron világmegváltó dolgokat véghezvinni, Fogadd el, hogy néha az a legjobb, ha kivársz, és csak figyeled a történéseket. Munkahelyváltás, lakáscsere vagy a külsőd átformálása is eszedbe juthat, úgy érezheted, sürgősen szükséged lenne valami látványos változtatásra. Csak nyugalom, ezekkel a tervekkel legalább péntekig várj.
Tipp: bízz abban és fogadd is el, hogy minden jó dolog éppen akkor történik veled, amikor az a legjobb lesz számodra!

Hétfőn elég nehezen rázódsz vissza a hétköznapok ritmusába, elsősorban békére és nyugalomra vágynál, amit a körülmények kevésbé biztosítanak számodra. Nem leszel nyitott egészen szerda reggelig a mélyebb szintű kommunikációra, a túl összetett feladatok megoldására, a jelentős döntések meghozatalára - viszont jó, ha ezt nyíltan felvállalod. A bátorságod kifizetődő lesz, ha bizonyos feladatokra vagy kérésekre határozottan nemet mondasz. Neptunusz kellemetlen hatása okozza ezt az ellenállást benned, épp ezért legyen erre a hétre a mottód: „lassan járj, tovább érsz!”. Készülj fel arra, hogyha vitákba bonyolódsz, akkor könnyen te húzhatod a rövidebbet, tehát légy okos, és amit csak lehet, azt kerüld el!
Tipp: érzelmi téren – lehet ez szerelem vagy barátság - akár szakításig fajulhat egy nézeteltérés. Talán kellene némi szünet? Adj magadnak pár napot a dolgok átgondolására.

Lelked békés nyugalma a hét elején meginoghat, minden – a külvilág felől érkező - hatásra erőteljesen fogsz reagálni, semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Valahogy nem találod a helyed, keresel valamit, de magad sem tudod pontosan, mit is… Ráadásul egészen szerda estig sokan téged fognak nyaggatni mindenféle üggyel kapcsolatban, még olyasmi is szóba kerül, amihez nem is értesz. Nem csoda, ha ez egy idő után nyűg lesz számodra. Próbálj meg türelmes maradni minden körülmények között, a tolerancia fontos eszköze lesz a következő napoknak. Életedből leginkább a harmónia fog hiányozni pár napig, pedig nagy szükséged lenne arra, hogy rendezd a gondolataidat, megtervezd a közeli jövőt, pontos haditervet állíts fel.
Tipp: próbáld ki a transzcendentális meditációt, érdekes élményekben lehet részed.

Kicsattansz a jókedvtől, tettvágyad irigylésre méltó, humorod lehengerlő, szellemes éned egész héten lehengerli a környezetedben élőket és dolgozókat. Ha kitalálsz valamit, azt képes leszel véghezvinni, ezekben a napokban bárkit meggyőzöl arról, hogy különleges és egyedi vagy. Az emberek most nem tudnak neked nemet mondani, bármilyen ötlettel is állj elő, az befogadásra talál. Téged is alaposan meglep majd az, hogy mennyien bólogatnak, ha megszólalsz - ez a te dicséreted! Ugye van olyan egyedi dolog a tarsolyodban, ami megvalósítható és nagyon időszerű? Akkor elő vele, ne húzd az időt!
Tipp: a pörgés-forgás mellett feltétlenül szánj időt a valódi testmozgásra, legalább kétszer irány a fitneszterem.

A heti konstellációk kedveznek neked, szakmai, magánéleti és anyagi ügyekben is jó lehetőségek várnak rád, viszont cselekedned neked kell, a sült galamb nem repül a szádba. Az, hogy egyfolytában tevékenykedsz jót fog tenni neked. Az aktivitás hatására folyamatosan képes leszel feltöltődni újra és újra friss energiával. Az új ötletek sokakat meggyőznek majd arról, hogy érdemes veled együtt dolgozni, közös álmokat szőni. Akkor jársz jó úton, ha ezt a rengeteg tettvágyat munkádra, karriered építgetésére fordítod, és az sem árt, ha alkalmanként besegítesz másoknak. Járj nyitott szemmel, s vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors.
Tipp: beszélgess környezeted tagjaival, kérd a bölcsek tanácsát, de te se fukarkodj véleményt formálni, ha valaki erre kér.

A Hold már ismét növekedőben van, épp ezért lenne fontos, hogy gyorsan összekapd magad és rendezd a régebb óta szőnyeg alá söpört problémákat, és új lappal tudj indulni. A növőhold feltölt extra energiákkal, inspirál, erőt ad, hogy szembenézz a nehéz dolgokkal, abban pedig különösen támogat, hogy jót tegyél, adakozz és segíts másokon. Ez a pár nap kiváló ahhoz, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el az elmúlt időszakban, és mi az, amivel nem akartál szembenézni. Komoly lelki terhektől szabadulhatnál meg, ha bevállalnád a bocsánatkérést. Hidd el, ez egy olyan pozitív folyamat, ami a továbbiakban lelked és szellemed építését eredményezné. Lásd be, a békekötésnél nincs jobb dolog.
Tipp: kösd össze a hasznosat a kellemessel. Egy közös vacsora vagy egy hétvégi kirándulás is kiváló alap a kapcsolatok rendezéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.