Őszi szexhoroszkóp 2014-ben - Felejtsd el a gátlásokat!

asztrológia ezoterika szexhoroszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódítás? Csábítás? Megtartani vagy elengedni? Meddig mehetsz el ezen az őszön? Vajon szabad feszegetni a határokat? A Life.hu szexhoroszkópja elárulja neked.

Kos létedre észre sem fogod venni, hogy valaki be akar hálózni. Mire észbe kapsz, már a karjaiban… sőt, az ágyában leszel, és a lepedőgyűrögetés legizgalmasabb titkait is megismerheted. Add át magad az élvezeteknek! Készülj minden reggel úgy, hogy bármi megtörténhet. Meg is fog! Hát légy szexi, hisz az új szex- és szerelmi kapcsolat lehetősége mellett a meglévő kötelékek is renoválásra szorulnak!
Hódítsd meg: Oroszlán
Kerüld el: Bika

Elsődleges cél, hogy a meglévő kapcsolatodat felturbózd? Jó hírekkel szolgálnak az égiek! Az érzelmeken túl a legapróbb kételyek nélkül fogsz megbízni partneredben, így pedig a szexualitás új tárháza nyílik meg előttetek. Ha viszont egy idegen karjaiban landolsz, tudd, hogy a belső hangod nem csap be, és bármit megengedhetsz a másik félnek, ugyanis abban te is örömödet fogod lelni.
Hódítsd meg: Rák
Kerüld el: Nyilas

Gátlások? Ezen az őszön biztosan nem! Légy nyitott mindenre: otthon ágycsere, próbáljátok ki a konyhapultot, ha pedig házon kívül vagytok, bátran lépjétek át az eddigi határokat. Szingliként ne fuss el a flörtök és egyéjszakás kalandok elől, s ha adódik alkalom arra, hogy kihasználd az ebédidőt egy jóképű idegennel… hát vágj bele, garantáltan nem fogod megbánni. Mindent szabad, amit a sors felkínál.
Hódítsd meg: Vízöntő
Kerüld el: Bak

Elhagyás helyett inkább vidd el kedvesedet egy szvingerklubba, tedd féltékennyé, de hagyd, hogy ő is próbálgassa a szárnyait. A vége garantáltan az, hogy ismét egymásba habarodtok, s a szuperszexet fogjátok együtt megélni. Párkeresőként a szexuális kielégülés most mindennél előrébb kerül a sorban, rengeteg fellángolásban lesz részed, de ezek csupán bemelegítésnek jók az igazi megérkezése előtt.
Hódítsd meg: Mérleg
Kerüld el: Skorpió

Akkor is feltűnik valaki az életedben, ha azt tudatosan el akarod kerülni. Érdekes kettősség indul el, ugyanis egyformán vonz és taszít az illető, de a végén jobban teszed, ha hagyod magad sodortatni az árral, s megismered őt nagyon közelről... Már az első flört vagy randi is annyira jól sikerülhet, hogy napokig ki sem akarsz bújni az ágyából. A kérdés az, vajon behajtod-e a fejed az igába? Ha pedig van kapcsolatod, lesz-e merszed váltani?
Hódítsd meg: Ikrek
Kerüld el: Halak

Szemérmesség? Még a szótárból is töröld ki ezt a szót! Légy kacér, alkalmanként kihívó, tüzes és gátlástalan. Most akkor kell a szex vagy sem? Cselekedj úgy, ahogy azt az ösztöneid diktálják! Semmiképpen se fogd vissza magad, ha kedved lenne bárhol, bármikor egy kis akrobatikához. Életed remek szexpillanatai várnak rád, hát elő a rejtett vágyakkal! Otthon vagy házon kívül? A lényeg, hogy legyen belőle sok és sokszor!
Hódítsd meg: Kos
Kerüld el: Bika

Szó szerint ragyogsz, aligha lehet a bájaidnak ellenállni, de vigyázz! Otthon, egy régi kapcsolatban ezzel nincs is gond, de egy, vagy akár több idegen is kiveti rád a hálóját, és ez bizony olyan izgalmi helyzeteket idéz elő, amiket egy idő után már nem biztos, hogy jól kezelsz, legfeljebb szingliként. Két vagy akár több malomban őrölni egy időben bátor tett, csak bírd az őszt szuflával.
Hódítsd meg: Nyilas
Kerüld el: Mérleg

A lábad alatt a talaj is megremeg… olyan felismerésben lehet részed. Rá kell döbbenned, hogy az egyszerűség nem izgalmas a szexben, s mikor, ha nem most kellene ezen változtatni? Hagyd magad becserkészni, mert az izgalmas testiség mellett jöhet egy új szerelem! Elkötelezettként persze nemet mondhatsz erre az impulzusra, de akkor is van mit tenned otthon. Például megtanulhatnál sztriptízt táncolni.
Hódítsd meg: Halak
Kerüld el: Vízöntő

Szeretnél sziporkázni? Új férfi tekintetét magadra vonni? Akkor legyen merszed rövidebb szoknyát húzni, és a magas sarkú csizmát ismét divatossá tenni a saját ruhatáradban. Egy kacér mosoly, és véletlennek tűnő érintés - mozgasd meg a másik fél fantáziáját! Mivel ajánlatokból lesz bőven, merj szelektálni, aztán meg belevágni a nagy kalandba. A sminkkel vigyázz, még a végén elkenődik, le ne bukj emiatt!
Hódítsd meg: Szűz
Kerüld el: Bak

Kapcsolj szexfokozatra! Ki kell elégítened a testiség utáni igényedet, különben rosszul fogsz más életterületeken teljesíteni. Csillapítani? Bármi áron! Egyéjszakás kaland, munkahelyi flört, szombat esti láz. Ha kapcsolatban élsz, szerezd be a Kámaszútrát, és építsd be a mindennapjaitokba, persze ezt szingliként is megteheted. A hatás garantált lesz, elhiheted!
Hódítsd meg: Kos
Kerüld el: Halak

Önmegvalósítás! Ez legyen az elsődleges cél, persze szigorúan úgy, hogy a saját kielégülésedet helyezed előtérbe. Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak erről mások! Sokszor voltál már mellékszereplő a saját életedben, ezen ideje változtatni! Most! Többször is lángra lobban körülötted valami, viszont október hava fergeteges lesz. A bujálkodás gondolata zavarba ejtően izgató lesz, csak tedd, ami jólesik.
Hódítsd meg: Ikrek
Kerüld el: Bika

Olyan kisugárzásod lesz, ami néhány férfit egyenesen feltüzel, és ki is fogják nyilvánítani a véleményüket, abban biztos lehetsz. Akad olyan, aki egyenesen prédának tekint, s lehet, hogy csak egy kis hancúrra vágyik veled, de garantáltan nem felejtitek el egymást. Szingliként légy bevállalós, elkötelezettként viszont rajtad múlik, hogy belefér-e egy tüzes kaland a mindennapok egyhangúságába.
Hódítsd meg: Skorpió
Kerüld el: Nyilas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.