Ne félj kitűnni a tömegből! - Heti horoszkóp (augusztus 3-9.)

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes fordulatok és izgalmas történések gazdagítják a csillagjegyek mindennapjait a héten. Pihenni ráérsz később is, élj a lehetőségekkel, és hozz létre valami igazán elképesztőt és nagyszerűt!

Keresed a helyed, próbálod teljesíteni az önként vállalt és a rád bízott feladatokat, de a hét első felében bizony egyáltalán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted. Sok bonyodalom adódhat, ám ne feledd, hogy épp ezek által lehetsz több, okosabb és tapasztaltabb. Megeshet, hogy bizonyos tennivalóknak kétszer is neki kell futnod, de megéri a fáradságot, mert a végén maximális eredményeket fogsz hozni, amikért később rengeteg dicséretet és elismerést zsebelhetsz be. Csütörtökre javul a hangulatod, egyre kreatívabb leszel, és újabb dolgokba vágsz bele. Nem fogsz ódzkodni a csapatmunkától, vagy attól, hogy megoszd titkos ötleteidet másokkal. Egyik pillanatról a másikra fogod azt érezni, hogy mintha semmi nem lenne ugyanaz, mint tegnap - és bizony nem is lesz!

Ha dolgoznod kell, vagy változtatnod kell néhány berögzült szokásodon, ne kíméld magad, és ne is keress kifogásokat! Tedd a dolgod, ne dugd a fejed a homokba, minden perc, amit hasznosan töltesz, meg fog térülni! Bólints rá az új kihívásokra, oldd meg, és higgy magadban, hiszen képes vagy rá. Végezz mindent maximális erőbedobással, adj bele mindent, és a csúcsra jutsz, kemény, odaadó munkád látványos eredményt fog hozni. Eközben egy olyan lehetőség keresztezheti az utad, ami alapjaiban változtathatja meg a jó dolgokról alkotott véleményedet. A láthatatlan, égi energiák cselekvésre sarkallnak, és mindaz, amire eddig vágyakoztál, most a közvetlen közeledbe kerül. Ne félj értük nyúlni!

Akármibe fogj ezen a héten, az garantáltan sikert és hasznot hoz számodra. Minden adott a jó eredményekhez, az elismeréshez és másokkal való remek együttműködéshez. Megtöbbszöröződik az esély arra, hogy gyors győzelmekben és örömteli pillanatokban legyen részed, de azt se feledd, hogy mindez nem jön ingyen, tenned kell a jóért. Akár egy előléptetés sem kizárt, figyeld a lehetőségeket, csapj le a vonzó ajánlatokra! Bármi megtörténhet. Ezen a héten mindenképpen át kell lépned a saját határaidat, de mindegyik túloldalán jó lehetőségek várnak rád. Fedezz fel új utakat, ismeretlen világokat, és valósítsd meg az álmaidat. Ne tétovázz, élj az adódó alkalmakkal! Ideje, hogy az egyhangúságot és a kedvetlenségedet sutba dobd. Ha vakációzol, akkor azt éld meg maximálisan, ne fogd vissza magad!

Nyugalomra és csendre vágysz? Akkor ez a hét nem igazán kedvez neked, és ahogy telnek az órák és napok, te is rá fogsz arra jönni, hogy jobb, ha alkalmazkodsz, nem pedig ellenállsz. Felejtsd el a békés visszahúzódással összefüggő terveidet, és tégy valami formabontót. Akár magánéleti, akár szakmai téren szeretnél kiemelkedőt nyújtani, a környezeted támogat, hát láss neki! Nem várod, de mégis új inspirációk, érdekes eszmék, alkalmanként vad ötletek érkeznek, ráadásul minden megvalósítható minimális erőforrások felhasználásával. Ez a hét az építkezés ideje, amikor fejlődni kell, menni tovább az úton, mert nem lehet megállni. Bármit tudsz most növelni, kedved szerint gyarapítani. Ezek a napok különleges energiákkal ölelnek körbe, melyeket érdemes kihasználni.

A Hold egész héten fogyó fázisban lesz, de érdekes módon ez nem árt neked, sőt sokszor épp a fordítottja történik annak, amit várnál. Lesz benned akaraterő, lendület, egyfolytában tüsténkedsz, folyamatosan jössz és mész, csinálsz valami hasznosat, ötletekkel rukkolsz elő, sőt alkalmanként már-már zavarsz aktivitásoddal másokat. A Merkúr viszont segíti a jó kommunikációt, így ha örökös pörgés-forgás helyett inkább logikusan érvelsz, okos ötletekkel állsz elő, és mindezt diplomatikus körülmények között teszed, akkor az emberek oda fognak figyelni rád, és ha kell, támogatnak ambícióidban. A kényszeres cselekvést kösd össze az ésszerűséggel, és ne hamarkodj el semmit. Hozz létre jó dolgokat, alkoss valami különlegeset, így garantált a sikered.

A Vénusz csodálatos energiákkal ölel körbe, jól fogod érezni magad a bőrödben, és bár akadnak majd leterhelő pillanatok, a gondok és bajok messzire elkerülnek. Kedves, figyelmes és odaadó leszel embertársaiddal, így ne lepődj meg, ha mások első pillantástól kezdve vonzónak találnak, és szívesen tartózkodnak a társaságodban. Ha kell, válj simulékonnyá, így könnyebben megy céljaid elérése. Ha döntéseket kell hoznod, minden esetben légy okos és előrelátó, logikus gondolkodásoddal sokakat le tudsz majd nyűgözni. Ha még keresed a szerelmet, óriási esélyed van arra, hogy meg is találd, különösebb erőlködés nélkül. Csak légy szép és mosolygós, és máris mágnesként fogsz működni. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, attól még flörtölni lehet! A bókok jól fognak esni, és ettől még ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Új emberi kapcsolatok szükségesek az örömteli élethez

Energikus leszel egész héten, nincs olyan égi konstelláció, amely megzavarhatná lelki nyugalmadat. Bátran használd fel az energiatartalékaidat, ugyanis folyamatosan újra tudsz töltődni. Már hétfőn érezheted, hogy jó dolgok vannak kilátásban, a pozitív hatások egyértelmű jeleit megkapod, minden gördülékenyen halad, csak kérned kell, és minden segítséget megkapsz, ha igényled. Ha átmenetileg el is akadnál, biztos, hogy azonnal akad támogatód, akitől kapsz egy jó ötletet. Fontos, hogy remek gondolataidat ne hessegesd el, sőt inkább írd le, nehogy kárba vesszenek! Kreativitásod látványosan megnő, s olyan területeken is sziporkázni fogsz, amelyek eddig távol álltak tőled. Engedd szabadon a fantáziádat bátran, ezzel csakis nyerhetsz!

Ez a hét tele lesz lehetőségekkel, izgalmakkal, megvalósítandó feladatokkal. Érzelmekből, pozitív erőből, odaadó szeretetből biztosan nem lesz hiány. Hát kell ennél több? Jó lesz rád nézni, és még nagyobb öröm lesz a társaságodban tartózkodni, veled eszmét cserélni. Ugyanakkor ha azt tapasztalod, hogy valakit zavar felhőtlen jókedved, akkor távolodj el az illetőtől, nehogy lehúzzon téged is a pesszimizmus szürkeségébe. Érdekessége lesz ennek a hétnek, hogy az emberi kapcsolatok új formáit ismerheted meg, könnyen lehet, hogy egy olyan embert sodor utadba a sors, aki sokat segít neked, te is neki, és valami láthatatlan, ám nagyon erős kötelék jön létre köztetek. Bármi megeshet, hagyd magad sodortatni az árral!

A nyár és a meleg egy olyan különleges kombináció, amit imádsz. Használj hát ki minden lehetőséget, ami adódik, legyen az egy őrült buli, egy spontán jött randi, vagy akár egy új munkaajánlat. Az ezt a hetet jellemző pozitív energiák nem hagynak pihenni, inkább munkára ösztökélnek, kreatívabbá tesznek, így számodra a karrier és a munka kiemelten fontos szerephez jut, még akkor is, ha épp a vakációdat töltöd. Ez utóbbi esetben a gondolataid sokszor el fognak kalandozni más irányokba. Ne aggódj, remek döntéseket fogsz hozni! Másoknak is feltűnik, hogy látványosan többet teszel önmagadért, előmeneteledért, sőt még másoknak is besegítesz. Remek terveket szősz, és meg is valósítasz belőlük párat. Hajrá!

Sok bizonytalanságra ad okot ez a hét. A Hold fogyása rád nem lesz jó hatással, úgy érezheted, hogy túl sok energiát kell bizonyos feladatokba ölnöd, nem minden tetted térül meg. Ne aggódj, a hét második fele már sokkal könnyebb lesz, a különféle ügyeid gördülékenyebben fognak haladni. Észre fogod venni, hogy eleinte sok helyről nem kapod meg azokat a válaszokat, amelyekben reménykedsz. Ez akár komolyabb zűrzavart is okozhat hétfőn és kedden, ám amilyen tempóban beáramlanak életedbe ezek a kellemetlen helyzetek, olyan gyorsan tova is szállnak, és hétvégére minden rendben lesz. Pénteken még a régen elakadt ügyek is hirtelen megoldhatóvá válnak.

A hét első felében eszedbe ne jusson pihenni, lábat lógatni! Nem csupán arról van szó, hogy jó sok dolgod lesz, hanem arról is, hogy az égi konstellációk hatalmas lendületet adnak, azaz pluszmunkát, új kihívást is elvállalhatsz, nem fogod megbánni, mert az eredmény garantált. Folyamatosan érkeznek a tennivalók, és ne hidd, hogy nem tudod ezeket sorban ellátni, és a lehető legtöbbet ezekből kihozni. Figyelj arra, hogy szerdán vagy csütörtökön anyagi ügyeiddel kapcsolatban keletkezhet kisebb bonyodalom, ám a hirtelen jött problémára extra gyorsasággal érkezik egy segítő javaslat, tanács valakitől, így pedig garantált a megoldás! Örülj mindennek, ami most az öledbe pottyan! Légy hálás, hogy figyelnek rád fentről!

Nyugalom, béke és kiegyensúlyozottság? Ez a vágyad? Szerencsére ezen a héten nem kell erőlködnöd ezért a csodáért, egyszerűen minden az öledbe pottyan. Bármit kívánhatsz most, megkapod a lehetőséget arra, hogy közelebb juss a céljaidhoz. Még szerelmi téren is megnyílik egy új kapu előtted, és ez független lesz attól, hogy van-e valakid, vagy nincs. Erőteljesen megnőnek az esélyek, különösen, ha keresed még az ideális partnert. A harmónia körbeölel, szinte zavarba ejtő lesz, hogy minden jól alakul. Ne kérdőjelezz meg semmit, csak élj a pillanatnak, s hozd ki önmagadból és körülményeidből a legtöbbet! Az elmúlt időszakban akadtak nehéz helyzetek, a stressztől sem tudtad magad megóvni, de most fordul a kocka, és jobbá válik minden. Élvezd az életet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.