Hétvégi horoszkóp (augusztus 6-7.) – Ne félj a megújulástól!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetkező néhány nap mottója legyen a következő: egyedül te állhatsz saját fejlődésed útjába. Élj a lehetőségekkel, örülj mindannak, ami megadatik, és értékeld, ami már a tiéd! A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts a hétvégén.

Ezen a hétvégén a legjobb oldaladat kell mutatnod. Fő tulajdonságaid most előtérbe kerülnek, és kivétel nélkül alkalmaznod is kell őket: szükséged lesz önfegyelemre, logikus gondolkodásra, valamint türelemre bőségesen. Figyeld a történéseket, mert úgy alakul, hogy a szálak most a te kezedben futnak össze, ezért több dologról is kiderülhet az igazság, ezáltal pedig valódi értelmet kapnak. Ugyanakkor, arra is fény derülhet, ha valamilyen cselszövés, avagy átverés áll a háttérben. Légy okos és visszafogott, hogy az indulataiddal ne bánts meg senkit! Gondolj inkább arra, milyen jó, hogy végre megtudhattad, mik rendezik a dolgokat, amiket eddig nem értettél.

A mögötted lévő zűrös, szűkös és dolgos napok vegyes hatásokkal bírtak, volt részed jó és rossz élményekben egyaránt. Emiatt ne csüggedj, mivel ez a hétvége más lesz. Ha a héten néhány dolog az eltervezettektől eltérően zajlott, most minden úgy lesz, ahogy reméled. A hangulatod jó és folyamatosan javuló tendenciát mutat, sőt még egy olyan feladatod is adódik, amivel másokat is formába tudsz hozni. Ha te nem teszed meg, lehúznak a negatív és borúlátó hangulatba. Ezt ne hagyd nekik! Fontos, hogy a munkád tabu legyen: nem létezik, ne foglalkozz vele ezen a két napon. A szombati buli fantasztikus hangulata garantált, sőt egy szerelem is kialakulhat.

Használd ki a következő két napot, és csinálj minél több dolgot! Legyen benne pihenés, kikapcsolódás, szórakozás, beszélgetés, de szánj időt pénzügyeid végiggondolására is. A hétvége kimondottan kedvez annak, hogy tisztán láss magad körül minden ügyet. Sőt akár új lehetőségek felkutatására is kaphatsz lehetőséget. Az esetleges gondjaidért ne hibáztass másokat, csak rajtad múlik, hogy kijutsz-e az alagútból, legyen az sötét vagy már világos. Hidd el, van elég energiatöbbleted ahhoz, hogy átvészeld a kialakult nehézségeket, és megtalálod a lehető legjobb megoldást rájuk.

Szombaton egyetlen egy dolog lesz a gondolataidban: vajon, mi a módja annak, hogy teljes erővel hajszolni tudd az élvezeteket és a lehető legtöbbet ki tudj hozni ebből a két napból? Ki akarsz rúgni a hámból? Nagyobb teret adnál a gasztronómiai élvezeteknek? Mérhetetlenül szórakoznál egész nap, akár alvás nélkül is? Tedd azt, ami jólesik! Ha az eddigiek nem tetszettek meg, akkor is kezdj valamit magaddal. Ess túlzásokba, és hozd ki magadból a legjobbat, legtöbbet! Légy ura önmagadnak, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tehetsz meg, és mit nem. A vasárnap második fele viszont legyen a jövő tervezésének ideje: gondolkozz hosszú távban, és gondolj ki új ötleteket.

Újdonságra vágysz, és fő szempontnak tartod, hogy minél több akadályt eltüntess az útból, és megszabadulj néhány régi, esetleg rossz szokástól? Ez kissé meglepő lehet tőled, de most úgy érzed, hogy meg kell újulnod. Sajnos, a nagy lehetőségek ezen a hétvégén elkerülnek téged, de ne szomorkodj, ugyanis a gondolataidnak, elképzeléseidnek semmi sem szabhat gátat. Csak előre nézz! Koncentrálj augusztus további napjaira és a következő hetek terveire. Ne azt nézd, mit nem vagy képes megcsinálni, hanem azt, hogy mit igen! Látod a különbséget? Ennek megfelelően cselekedj!

Ezen a két napon csak magaddal törődj, és a saját érdekeid legyenek fontosak! Szánj magadra több időt és energiát. A hét tevékenyebb része gyorsan elszaladt, sok dolgod volt, és még mások gondjaival is foglalkoztál. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit üzen a tested, mit szeretne az eszed, ezt pedig összegyúrod, és kész is a válasz arra, mit is csinálj! Hegymászás? Sátorozás? Wellness hotel? Esetleg csak egy kis csokira vagy sütire vágysz? Bátran adj teret a vágyaidnak. Ha lustálkodásra vágysz, vagy egy jó mozira, akkor rajta, csináld azt! Mégis, ki tarthat vissza? Légy jó viszonyban magaddal, kényeztesd a tested és a lelked is, hisz megérdemled.

Merj kockázatot vállalni, bármi is adódjon a hétvégén. Ne futamodj meg a lehetőségektől, hiszen ezek csak egyszer adódnak az ember életében! Azért, mert apró rizikót hordoz valami, az még nem jelenti azt, hogy meg kell torpanni. Bárhol is kerülj a válaszút elé, merd kimondani gondolataidat és a legtitkosabb vágyaidat, még akkor is, ha mások nem ezt várnák el tőled. Miért ne alakulhatna jól? Nem kell mindenáron megfelelned a külvilág elvárásainak. Ne csak akkor szeressenek az emberek, ha épp a kedvük szerint cselekszel, hanem akkor is, ha saját magad szeretnél lenni.

Nagyon energikus leszel, tüzesség, lelkesedés és szenvedély jellemez a hétvégén, reggeltől egészen estig lesz rajtad úrrá, és ennek megfelelően cselekszel. Nem létezik olyan akadály, amit ne tudnál könnyedén és egyszerűen áthidalni. Tüzes és heves természeted most fog igazán dominálni, ami miatt akár konfliktusokba is bonyolódsz. Meg akarod mutatni, hogy ki az úr a háznál, de ez nem biztos, hogy jó megoldás. Légy nyugodtan kissé őrült, bolondos vagy mindkettő, de ezt ne mások piszkálódásával tedd meg. A benned tornyosuló fölösleges energiát ne csak saját magad szórakoztatására szánd, hanem segíts másoknak is, hiszen erődből és idődből bőven telik rájuk is.

A hétvége folyamán légy kissé önfeledtebb és hóbortosabb, mint egyébként szoktál! Lépd át saját határaidat, és ezért ne kérj elnézést senkitől. Csinálj valami olyat, amellyel már régóta kacérkodtál, ám eddig még nem merted megtenni. Most csakis magadnak akarj megfelelni, és felejtsd el azt, hogy mit gondolhatnak minderről mások! A benned felgyűlt türelmetlenséget és felfedezési vágyat engedd szabadjára, és menj az ösztöneid, az érzéseid után. Keress magadnak új, izgalmakkal teli dolgokat! Ismerj meg idegen embereket, és fogadd el a furcsa meghívásokat. Mindeközben azért maradj óvatos, légy észnél, de ne felejtsd el jól érezni magad közben.

A hangulatod kirobbanó, fantasztikusan érzed magad, a panaszkodást pedig hagyd meg másoknak a következő két napban. Nagyszerű szórakozásban, táncban, gasztronómiai élményekben lesz részed, sőt az őszinte beszélgetések sem fognak elmaradni, akár még te is lehetsz a kezdeményezőjük. Olyan régi vagy ismeretlen emberekkel találkozhatsz, akik remek tanácsokkal, ötletekkel látnak el, ez pedig egy csodás hétvégét ígér neked. Találd meg az egyensúlyt magadban! Ne légy visszafogott sem, de túlságosan erőszakos se! Csak annyira legyél rámenős, hogy érezzék a törődésedet. Találd meg a céljaidhoz vezető legjobb és legrövidebb utat, ne bonyolíts túl a dolgokat!

A tőled megszokott nyugodtság és kiegyensúlyozottság most a homályba vész, és még magadat is megleped azzal, hogy elképesztően impulzív leszel. Ez azért van, mert összegyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat, melyek segítségével levezetheted a feszültséget. Bátran tombold ki magad, keress hozzá partnereket, jó helyeket, és két napig ne foglalkozz munkával, családi kötelezettségekkel, anyagi ügyekkel. Csakis önmagaddal!

Csodás hangulatod lesz, tele vagy jó programötletekkel, és meggyőzöl embereket arról, mi lesz a legjobb kikapcsolódás nektek. Ráadásul a hétvége során számos kedves szóval leped meg a szeretteidet, és a viszonzás sem marad el. Az angyali mosolyoddal bárkit behálózhatsz, ne ijedj meg az érdeklődéstől, a közeledéstől! A jókedvedet és a pozitív gondolataidat képes leszel átadni másoknak is. Nemcsak a családod, de barátaid is szívesen melletted lesznek, még akkor is, ha igazán elképesztő ötletekkel állsz eléjük. Mindenképp mozdulj ki otthonról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.