Hétvégi horoszkóp (szeptember 3–4.) – Állj meg egy pillanatra, és gondold végig!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek életük átformálásával lesznek elfoglalva ezen a hétvégén, az Oroszlánok most helyezzék a hangsúlyt az emberi kapcsolataikra, a Skorpiók pedig – különösen, ha szinglik - hagyják magukat sodortatni az árral. Olvasd el a horoszkópod, és tudd meg, mire számíts a következő napokban.

Ez a hétvége - az összes történésével együtt - nagyon izgalmasnak ígérkezik. Sokat mászkálsz, emberekkel találkozol, ismerkedsz, sőt, még egy szakmai jellegű ügy átgondolására is sor kerülhet, ami a későbbiek folyamán meg is valósulhat, feltéve, ha nem hagyjátok elveszni azzal, akivel együtt az alapötletet létrehoztátok. Eközben az otthonod takarításért és selejtezésért kiabál, foglalkoznod kellene az élettereddel is, a kellemes érzés, ami a tisztasággal együtt jár, biztosan feltölt sok-sok energiával. Cseréld le a nyári dolgokat őszire, újítsd meg a ruhatáradat, s mindenképpen gondold végig az év hátralévő részére tervezett dolgaidat. Egy pillanat erejéig majdnem elcsábít a lazsálás képe, ám te csak állj ellen hősiesen!

Ezen a hétvégén inspiráció érkezik, hogy a szórakozás, a barátok és a családdal töltött idő mellett kicsit átalakítsd a környezeted. Modernizáld a nappalit, szerezz be néhány dolgot a konyhába, amitől még kényelmesebben tudod magad érezni az ősz folyamán. Kimondottan jót fog tenni egy kis őszi takarítás, selejtezés, rendezgetés, és persze a hálószoba se maradjon ki a sorból. Az sem kizárt, hogy egy-két régi apróság a kezed ügyébe kerül, melyek érdekes emlékeket idéznek fel, s olyan emberek is előtérbe kerülhetnek, akikről évek óta semmit sem hallottál. Eljött az ideje, hogy felkeresd a régi barátokat, osztálytársakat, s egy gyors vasárnapi találkozót is megbeszélhettek. Mit szólsz hozzá?

Már napok óta érzed, hogy valami közeledik, megváltozik, új energiák érkeznek, s kétségkívül tudod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy feljebb juthass a ranglétrán, vagy épp előrébb magánéleti téren. Mostanában alaposan felhasználtad az energiatartalékodat, így nem nagyon van lehetőséged arra, hogy tovább várj életed bizonyos területeinek átformálásával. Ez a hétvége erre tökéletes alkalmat ad, hiszen a Hold növésben van, így könnyebben tudsz dönteni arról is, hogy milyen új dolgokat kellene csinálnod. A belső hangod sosem hazudik, a megérzéseid mindig jónak bizonyulnak, csak hajlamos vagy ezeket elhessegetni, ami igen nagy hiba. Mindkét napon sok hatás fog érni, de vasárnap igen aktív lehetsz, hogy remek ötleteid legyenek, s ezekkel kezdhesd a jövő hetet.

Ezen a két napon képviseld a céltudatosságot, a nyugalmat, de ha szükséges, akkor akár a békebíróságot is. Nyugodtan szólj közbe, ha mások vitába szállnak egymással. Nem kell csendben maradnod, és elviselned a feszültséget, végtelen türelemmel tudod elcsendesíteni az embereket, amiért még hálásak is lesznek neked. Merj döntéseket hozni, s ne kérdőjelezd meg saját magad! Ha szükségét érzed annak, hogy kikérd egy bizalmasod véleményét, akkor tedd azt! Ugyanakkor elsősorban a saját belső hangodra figyelj és hallgass! A hétvége nagyszerű alkalmat kínál fel arra, hogy pénzügyi ügyekben hosszú távra szóló döntéseket hozz. Helyezd magadat középpontba mások helyett!

A pénteki napot egész jól zártad le, bár nem biztos, hogy mindennel teljesen elégedett vagy, viszont semmi se szegje kedvedet a hétvégén, tölts időt a barátokkal. Szombaton reggel lehet, hogy nem lesz jó a hangulatod, s talán azt fogod érezni, sokkal jobb volna otthon maradni. Dönts úgy, ahogy jónak látod, de az is igaz, hogy ha társaságba mész, akkor vidámsággal fogsz találkozni, ami képes lesz elfeledtetni minden problémádat. Saját érdekedben kerüld el a vitás helyzeteket, légy türelmes, kitartó, és dolgozz azon, hogy az eredeti terveidet a hétvégén meg tudd valósítani. Az emberi kapcsolataid építése, javítása most kiemelten fontossá fog válni.

Ez a hétvége inkább zavartalannak ígérkezik, persze, ha hangoskodásra vágysz, semmi akadálya. Viszont az égiek a csendet javasolják leginkább számodra. Éppen itt az ideje, hogy átgondolj néhány fontos, igen régóta húzódó ügyet, olyanokat, amelyeket eddig szándékosan halogattál, mert úgy gondoltad, hogyha nem foglalkozol velük, akkor valójában nem is léteznek. A nyugodt, békés pillanatokat használd ki, és tervezd meg a jövő hetet, sőt, az egész szeptemberi hónapot. Még az időjárás is kedvez neked, így jó volna, ha kimozdulnál otthonról. Érezd jól magad, ne vállalj pluszfeladatot senki kedvéért sem, legyen ez a hétvége csakis a tiéd, és szóljon rólad!

Talán úgy érzed, kissé eseménytelenül indul a hétvégéd, a szombat reggeled semmivel sem különb, mint bármelyik hétköznap reggel. Felkelsz, pakolászol, előkészíted a napi tennivalókat, netán nem terveztél semmilyen izgalmas programot? Még nincs veszve semmi! Esetleg pénteken nem tudtál mindent elrendezni úgy, ahogy azt tervezted, s a megmaradt teendők zavarni fognak? Bármiről is legyen szó, ami gátat szab a jó hangulatod kialakításában, azt próbáld meg vagy megoldani, vagy elnapolni hétfőig. Hidd el, neked is szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra, s ezt kedvetlenül nem fogod elérni. Családod, barátaid melletted állnak, beszélgess velük, és ha úgy érzed, hogy kell a segítségük, bátran kérd őket. Elvégre, te is megtennéd értük, nem?

Meglehetősen érdekes hétvége lesz a mostani, a hangulatod ingataggá válhat, ez pedig kihat a különböző események végkifejletére. A szombat délelőttöd többé-kevésbé nyugalmas és csendes lesz, megtalálod azt a programot, ami igazán a kedvedre való lesz. Viszont a délután folyamán a szerelemmel kapcsolatosan adódhatnak bonyodalmak, vagy akár némi izgalom is. Ha már elkötelezted magad, olyan témákon kezdhettek vitatkozni, mint például hová menjetek el este. Ha viszont keresed a párod, lehet, hogy a várt randi elmarad, vagy az egyik barátnőd cserben hagy, akivel korábban már megbeszélted az esti programot. Talán akkor fogsz a legjobban járni, ha hagyod magad sodortatni az árral. A vasárnapot töltsd nyugalomban, békében, találd meg a harmóniát.

Számos elmaradásod van különböző magánjellegű ügyekkel kapcsolatban? Ezek egy részét nem halogathatod tovább, habár a struccpolitika egyszerűbb választás volna. Próbálj meg kompromisszumot kötni magaddal, s a teljes pihenés és kikapcsolódás mellett szánj időt a családi dolgokra is, hisz azok is fontosak: elmaradt szülinapi, névnapi köszöntések, a nagyszülők felhívása vagy meglátogatása. Akármennyire is szerettél volna ezen a hétvégén nyugiban pihenni, Szaturnusz cselekvésre késztet. Hidd el, megéri áldoznod némi időt és energiát azért, hogy boldoggá tedd szeretteidet. Eközben, bőven belefér életedbe a szombat esti szórakozás és a vasárnapi közös szabadtéri program is.

Egész héten rohantál, végére akartál érni a feladatoknak, nem akartad volna a hétfői napot elmaradásokkal kezdeni. Ez az elgondolás igazán remek és dicsérendő! Így nem kell a hétvégédet valamilyen teendő miatt feláldoznod. Már nagyon vártad a szombat beköszöntét, komoly és izgalmas terveid vannak. Ugyan azért vannak még kisebb tennivalók családi téren is, vagy az otthonodban, de semmi nem lesz olyan számottevő, mint az, ami az eredeti terveid megvalósításától eltérítene. Foglalkozz többet magaddal és szeretteiddel, mely ellazít, és jobb kedved is lesz tőle. Vasárnap este gondolkodj előre, és tervezd meg a következő hét részleteit.

Eseménydús és pörgős lesz a hétvégéd, teleraktad programokkal? Vagy még nem? Semmi gond, semmiről sem maradtál le. Ha eddig te nem is tervezted meg, hogy hová menj el, majd a barátaid vagy a családod a segítségedre lesznek, és felkínálnak jobbnál jobb lehetőségeket. Igazán könnyű helyzetben vagy, hiszen csak ki kell választanod, mit szeretnél, s a többiek pedig alkalmazkodnak hozzád. Esetleg elmennél otthonról? Mindegy hová, csak ne otthon kelljen a négy fal között lenned? Senki nem mondta, hogy ott kell eltöltened a hétvégédet! Az idő is kedvez annak, hogy menj ki a szabadba, s fedezz fel valami újat. Számos érdekes programlehetőség vár rád.

Bármilyen legyen is az idő, téged semmi sem fog meggátolni abban, hogy megtaláld azokat a programokat és szórakozási lehetőségeket, amelyek jó hangulatba hoznak, örömmel töltenek fel, ugyanakkor lehetőséget adnak a barátokkal való találkozásra, sőt, még új emberek megismerésére is. Szembetűnően kicsattansz a jókedvtől, energiaszinted igen magas, és másokat is vidámságra, mosolyra fogsz lelkesíteni. Szerezd meg magadnak azokat a dolgokat, amelyekről eddig úgy gondoltad, szükséged van az örömtelibb napokhoz. Ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen terveidről, lehet, hogy ennek a valakinek rossz tapasztalatai vannak, de neked még jól is alakulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.