asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelentős fordulóponthoz érkeznek a héten a Kosok, fontos változások történhetnek a Bikák szerelmi életében, és a Halak kisugárzásának pedig senki sem fog tudni ellenállni. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra! 

Kos

Jelentős fordulópontot hozhat ez a hét számodra, ám most sem cselekedhetnek az égiek helyetted, csupán az erőt és a pozitív hatásokat biztosíthatják számodra, ezekből viszont akad bőven. Most is rajtad múlik, szembenézel-e a változások egyértelmű jeleivel, vagy tovább halogatod a jó dolgok megtörténtét. Beszélgess sokat környezeteddel, akad majd olyan ember a szeretteid közt, aki jó hatással lesz rád, és kicsit más megvilágításba helyezi számodra az életedet, aktuális teendőidet. Így talán a lényeges döntéseket is könnyebben meghozod, akár üzleti, akár magánéleti ügyről legyen szó. Ragaszkodás helyett hagyd magad kicsit sodortatni az árral, így ösztönösen jó irányba terelheted a sorsod.

Bika

Ez a hét fontos lehetőségeket hoz számodra, jelentős változások történhetnek érzelmi életed terén. A pillanatnyi helyzetet tekintve lényeges döntéseket kell meghoznod, de mindeközben megmagyarázhatatlan erők fogják jó irányba terelni a gondolataidat. Tartsd szem előtt, hogy nem toporoghatsz egy helyben, gyorsan kell cselekedned, amint összeáll egy-egy terv. Ha kellően merész leszel, akkor gyorsan övezi tetteidet dicsfény. Különböző emberi kapcsolataid minősége jelentősen javulhat, kezdeményezz beszélgetéseket, közös programokat, sétákat, megéri a fáradságot. Hivatásod vagy tanulmányaid terén is jóval többre leszel képes, mint máskor! A heti csillagállás arra sarkall, hogy rejtett tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd.

Ikrek

A hét elején akadályokat gördítenek eléd az égi konstellációk – leginkább kommunikációs téren akadoznak majd a dolgok. Más emberekkel elbeszélhettek egymás mellett, olyan dolgokat érthetsz félre, amiket máskor nem, és csak nagy fáradság árán találod meg az összhangot másokkal. Könnyen előfordulhatnak kisebb súrlódások, nézeteltérések, amelyeket csak napok múlva fogsz tudni rendezni. Fontos, hogy körültekintő légy, amikor beszélsz, inkább figyeld a többieket, és ha valamit nem értesz, hát kérdezz vissza! A váratlanul kirobbanó viták oka az lesz, hogy mások véleményével szöges ellentétben lesz a tiéd, a béke viszont azon múlik, hogy ki és mennyire lesz kompromisszum kész.

Rák

A fogyásban lévő Hold és az ezzel együtt járó erőtlenség érzete miatt ingerlékeny és feszült lehetsz több napon keresztül, s akadnak majd olyan pillanatok, amikor elég nehéz lesz veled egy légtérben megmaradni. Meditálj, relaxálj, menj tornázni, futni, mozogj többet a megszokottnál, gyújts füstölőt, fogyassz gyógyteákat – tégy csupa olyan dolgot, amelyek nyugtatnak. Szerda estig nem fogod túl jól érezni magad a bőrödben, de – ha lassan is – majd fordul a kocka. Azt tapasztalhatod, hogy alkalmazkodóképességed a minimálisra csökkent, idegeid pattanásig feszültek. Erre a helyzetre egyetlen gyógyír van: a tudatosan keresett béke. Maradj nyugodt, és lehetőleg ne akaszd össze a bajszod senkivel. Csütörtökre kezd múlni a feszültség, péntekre pedig felszabadulsz.

Oroszlán

Ezen a héten jelentős lépéseket kell tenned önmagadért, több fontos döntést kell meghoznod, melyek szellemi képességeddel, annak bővítésével, önfejlesztéssel függenek össze. Ha tanulsz valamit, netán épp ezzel kapcsolatos lépéseket tervezel megtenni, azonnal cselekedj! Fogékony vagy, látványosan szívod magadba az információkat, amelyeket meglepő könnyedséggel és gyorsasággal fordítasz saját javadra. Fantáziád és kreativitásod szárnyal, ideje annak, hogy új dolgokba vágj, így a hét közepén végre megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja pénzügyi helyzetedet és általános megítélésedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Szűz

Pozitív irányú javulást, változást, számos fordulat lehetőségét rejti ez a hét, adj teret a jó dolgoknak. Minden téren jelentős segítséget kapsz, ez igaz ott is, ahol régi, elakadt ügyek gátoltak eddig a továbblépésben. Ami eddig felesleges energiát vitt el, az most letisztul. Az sem baj, ha egyik másik ilyen függő dolog nem jól zárul számodra, az a lényeg, hogy pontot tehetsz a témák végére, ezt tartsd szem előtt! Töltsön el jó érzéssel, hogy magad mögött tudsz hagyni kellemetlen helyzeteken, nehéz ügyeket, hisz ezeknek a problémáknak nem cipeled tovább a súlyát. A napok múlásával az önbizalmad is növekszik, tele leszel ambícióval, új ötletekkel.

Mérleg

Az előtted álló napok kedveznek a test és a lélek megtisztulásának, a fogyó Hold vége felé ezek a tevékenységek könnyen aktivizálhatóak, szabadulj meg minden felesleges dologtól, de akár tárgyaktól is. Ezt a „takarítást” számos formában elvégezheted, például salaktalanítással, böjttel, lékúrával, de akár otthonodban egy alapos lomtalanítással, szelektálással is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy napról napra jobban érezd magad a bőrödben. Ahhoz, hogy minden kedvezően alakuljon, tudatosnak és előrelátónak kell lenned. Nem kell sietned, lehetsz komótos is, közben mások sürgetése miatt se hozz elhamarkodott döntéseket. Légy észszerű, és ha kell, kérj tapasztaltabbaktól segítséget. Meditálj, csökkentsd a bevitt étel mennyiségét, igyál több folyadékot.

Skorpió

Ezen a héten akad néhány bonyodalom, konfliktus, félreértés, ezek legfőbb okozója Mars, mely nem lesz rád kiemelkedően jó hatással, alkalmanként kifejezetten megnehezíti a napjaidat, így akár az is megeshet, hogy néhányszor elragadhatnak az indulataid, és nem épp a kellemes oldaladat mutatod meg a világnak. A negatív élmények miatt olyan furcsa megnyilvánulásaid lehetnek, melyek nemcsak téged, hanem környezetedet is megrémíthetik. Ez az egész helyzet nem véletlen! Az égiek valójában arra akarnak rákényszeríteni, hogy lemondj bizonyos dolgokról, kötöttségekről vagy nem jól működő emberi kapcsolatokról.

Nyilas

Az elmúlt héten vegyes hatások értek, volt részed mindenféle élményben, jóban és kellemetlenben egyaránt. Észrevetted, hogy az égiek nem kíméltek, mégis tudod, hogy mindent, ami fontos volt, azt megoldottad, és tiszta lappal indulhatsz ismét a világ meghódítására. Szemfüles vagy, elevenebb, határozottabb, a benned élő tűz erőteljesen lobog, jól érzed magad a bőrödben, önbizalmad töretlen, és olyan lépések megtételéhez is lesz bátorságod, melyeknek a közelmúltban még nem mertél nekifutni! A heti konstellációk kedveznek a kreativitásnak és az új ötletek megszületésének, viszont ne feledd, hogy az álmodozás önmagában nem visz közelebb a célhoz, tenni kell a sikerért!

Bak

Kiemelkedően jó lehetőségek nyílnak meg előtted a hét második felében, a hét eleje viszont inkább lassú és erőtlen lesz, és nehezen találod meg a közös hullámhosszt másokkal, de ez ne aggasszon. A szerda és a csütörtök igazán pörgősre sikeredik, minden lehetőséged meglesz arra, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, kibékülj azokkal, akikkel összerúgtad a port, sőt, akár jelentősen javíts kilátásaidon. Extra energiákat kell feláldozni a sikerért, de minden perc, minden tett és jó ötlet kamatozni fog! Használd ki a kellemes égi áldásokat, és figyeld meg, milyen sokan fognak majd együtt örülni veled a jó eredmények láttán. Szinte bárkit bármiről képes leszel meggyőzni, most le tudod rakni a jövőd új alapjait.

Vízöntő

Rémisztően sok feladat kerül az asztalodra hétfőn, lehet, hogy nem jutsz a végére szerdáig sem. Ugyanakkor extra energiatartalékaidat fogod tudni mozgósítani, ami nem csak másokat, hanem még téged is meglep, és ha csak pénteken tudod is kipipálni az összes teendőt, de a végükre érsz. Nemcsak elvégzed, amit muszáj, hanem másoknak is besegítesz pár ötlettel. Nemcsak szakmai téren, hanem otthon is sziporkázol, aminek a családod vagy kedvesed nagyon fog örülni, és érezni fogod magad körül a szeretet erejét! Biztos, hogy elfáradsz, de szerencsére senki nem akar számon kérni rajtad semmit. Valahogy bírd ki péntek délutánig, utána tiéd az egész hétvége, és azt csinálsz, amit csak akarsz.

Halak

Az előtted álló napokban sokkal több jó dolog történik veled és körülötted, mint azt reméled. Mosolyogj sokat, fogadd el a kedvességet és a javaslatokat, sokat nyerhetsz ezzel. Szó szerint felragyog a szerencsecsillagod, Jupiter támogatja ambícióidat. Általa közelebb kerülsz a célhoz, különösen az új és extrém elképzelések terén tudsz majd nagyot alkotni. Észre fogod venni, hogy semmi és senki nem állja utadat. Ezt ki kell használnod! Bátran tervezd a jövődet, fókuszálj az új és ismeretlen lehetőségekre, akad majd belőlük bőven. A napokban sok idegennel hoz össze a sors, általuk pedig rengeteg jó tanácshoz jutsz, ráadásul bárkit képes vagy meghódítani, vagy akár lyukat beszélni a hasába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.