asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét igazán kedvezni fog a Kosnak, a Rák várjon türelemmel az ő idejére, a Vízöntő pedig nyugodtan hallgasson a megérzéseire. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja a következő napokra!

Kos

Már nagyon készülsz egy régóta szervezett terv megvalósítására? Ideje megvalósítani! Minden körülmény adott a héten ahhoz, hogy nagy dolgot hozz létre, új fába vágd a fejszédet, és megmutasd az egész világnak, hogy rengeteg erő és energia lakozik benned. Talán sokkalta több annál, mint amennyit bárki is gondolt eddig. Szinte egész héten jól érzed magad a bőrödben, sokat mosolyogsz, motiválod az embereket, és nem igazán lesznek olyan pillanatok, amelyek derékba törnék jó hangulatodat. Ha bármilyen bizonytalanság ölel körbe átmenetileg, az csak rövid időszak lehet, és valójában leginkább egy új dolognak az előjele lesz. Minden reggel képes leszel megújulni, és könnyedén haladni céljaid felé.

Bika

Több konfliktus és vita is nehezítheti napjaidat, ám szerencsére csak szerdáig. Ezek legtöbbje nem lesz más, csupán valamiféle erőfitogtatás vagy banális félreértés, épp ezért könnyen és gyorsan orvosolható minden. Bikaként most különösen erővel szeretnéd bebizonyítani azt, hogy a te gondolataid, terveid, ötleteid helytállóbbak másokénál, ugyanakkor talán mégsem kellene mindenáron másokon diadalt aratnod. Nem ettől, hanem a méltóságod megtartásától leszel igazán nagy ember. Úgy is bizonyíthatsz, ha csendben elérsz a célig, majd besöpröd a megérdemelt dicséreteket. Ha valaki harcolni akar veled, akkor ne vedd fel a kesztyűt, hanem méltóságteljes ember módjára hagyd, hogy a saját kardjába dőljön.

Ikrek

Számos fordulatot rejt ez a hét, légy topon, figyeld a különféle történéseket, mert akkor leszel győztese a változásoknak, ha tudod őket követni, és hozzájuk minél előbb alkalmazkodni. Számos érdekes találkozás is megadatik neked, olyan emberek keresztezik utadat, akik jelentős befolyással lehetnek a döntéseidre, vagy ötleteid kreatívabbá tételére, sőt, akár ideológiád formálására. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, emellett akár a régi barátok, vagy egy a már múlt ködébe veszett nagy szerelem is felbukkanhat a színen. Mérlegelj okosan, és reálisan dönts ezek létjogosultságáról. Általában segítségedre lesznek az égi hatások, de kedden légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit látsz vagy hallasz. Könnyedén nagyot csalódhatsz, ha túl hiszékeny leszel.

Rák

Úgy érzed, akadozva haladnak ügyeid? Ez nem véletlen. Oka, hogy Mars hátráltat, és bizony Merkúr sem a legkedvesebb arcát mutatja feléd. Öröm az ürömben, hogy szerdán oldódik a feszültség, és az, ami addig nehézkesen megy, csütörtöktől biztosan megoldódik. Tarts ki, ugyanis a fogyásban lévő Hold miatt most nagyon gyakran tapasztalod, hogy híján leszel az energiának, ezért fontos, hogy beoszd, amid van. Hiába a sok jó és különleges, vagy épp egyedi ötlet, ez a hét nem igazán kedvez annak, hogy új dolgokba vágj, és ismeretlen utakat fedezz fel. Hagyd inkább sodortatni magad az árral, és várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállásait. Most csak falakba és más emberek ellenállásába ütközöl. Nem vagy elkésve, türelem!

Oroszlán

Úgy érzed, bármerre lépsz, ellenállásba ütközöl? Ez bizony nem a véletlen műve, és tudd, hogy ez szerencsére csupán kedd estig tart, utána felszabadulsz a nyomasztó hatások alól. Ismét örömteli és mosolygós leszel, sokan örülnek, hogy visszatérsz az aktív, jókedvű emberek társaságába. Meglepően sok dolog kerül új megvilágításba a héten, igyekezz figyelni a híreket, információkat, sokat elárulnak neked. A felhők tovaszállnak, a nap kisüt, te pedig jókedvre derülsz, a hétvégéd egyenesen remek lesz. A heti égi konstellációk jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy lassacskán, mégis látványosan javuljon a kedélyállapotod. Csütörtökön már minden jól alakul, és bármibe vágd is a fejszéd, az sikeresebben zárul, mint a hét elején reméled.

Szűz

Nagyon sok új és reális, jól körülírható, egyben támogatható ötlettel rukkolsz elő a napokban, ám csak annyit vállalj magadra ezekből, amennyinek a megvalósításához kedved és időd is lesz. Hogy miért? Mert olyasmi történik, amire a legkevésbé sem gondolnál. Környezeted több tagja vevő lesz ezekre az újdonságokra, támogatnak, inspirálnak, és ha kell, beállnak mögéd, hogy csináljátok együtt a te terveidet. Légy nyitott, aktív, beszélgess azokkal, akik érdeklődnek. Bárki ajánlja is fel a segítségét, azt fogadd el azonnal! Mit veszíthetsz? Nincs semmi kockázat, de az tény, hogy nagyszabású tervedet egyedül nem valószínű, hogy meg tudod valósítani, a külső segítség pedig kérés nélkül érkezik.

Mérleg

A hét első felében nagyon tudatosnak kell lenned, óriási szükséged lesz a koncentrációkészségedre, mert könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha kapkodsz, és nem figyelsz a részletekre. Kövesd a körülötted zajló eseményeket, mert bár úgy tűnhet, semmi közöd a bonyodalmakhoz, nehézségekhez, ám tanulni, tapasztalni akkor is lehet mindenből! Sokkal jobban kell koncentrálnod a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi programok során, és csak olyasmit mondj, amiért később is felelősséget tudsz vállalni. Amennyiben tanulsz, akkor a te érdeked minden órán, előadáson részt venni, jegyzetelni, kérdezni. Lényeges eleme lesz a mindennapoknak a kommunikáció. Nem mindegy, hogy milyen hangnemet ütsz meg másokkal szemben. Csak okosan!

Skorpió

Kifejezetten pozitív benyomást teszel másokra ezen a héten, bárkivel hozzon össze a sors. Kommunikálj nyíltan, bátran, légy barátságos akkor is, ha mérgesnek kellene lenned. A most következő napokban lesz részed pozitív élményekben, és alkalmanként csalódásokban, ugyanakkor pont ezek a megtapasztalások nyitnak meg új kapukat előtted. Régi ismerősök, kollégák, barátok is tetszésüket nyilvánítják különböző okok miatt, sőt, talán még idegenek is felfigyelnek rád. Akikkel most ismerkedsz meg, könnyen meggyőzhetők, lenyűgözhetők, hát bátran használd ki a benned rejlő képességeket, és ha kell, hát beszélj lyukat a hasukba. Végül azon se csodálkozz, ha valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál.

Nyilas

Ezen a héten sokszor adhatod tanúbizonyságát kedvességednek, lojalitásodnak, szolidaritásodnak. Számos olyan élethelyzetbe kerülsz, ahol embertársaidon kell segítened, egyeseket kihúzni a gödörből, vagy épp a jó tanácsaidra lehet szükség. Sokan találnak majd meg bújukkal, bánatukkal? Te álld a sarat, és bátran osztogasd az iránymutatásaidat. Mindenképp jó és nemes cselekedetek sorát tudod végrehajtani, ugyanakkor közben ügyelj arra, hogy a jótékonykodást soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd! Fontos lesz az is, hogy ne ess át a ló túloldalára, és csakis ott segíts, ahol meg is kértek téged. Péntekre alaposan kifáradsz, de a lelked tiszta lesz. A hétvégén szánj időt a feltöltődésedre.

Bak

Hétfőn még lazsálhatsz, tervezgethetsz kedvedre, érdemes összeszedni a gondolataidat, stratégiát építeni, ám keddtől nagyot fordul a kocka, és nagyobb fokozatra kapcsolva kell megoldanod a rutinfeladataid mellett az új tennivalók sorát. Az alapos tervezés élet- és időmentő eszköz lehet, írj fel mindent, így semmi nem marad ki a sorból! Csütörtökön olyan körülmények alakulnak ki körülötted, amelyek miatt könnyen nagyon akaratossá és kiszámíthatatlanná válhatsz, meg akarod mutatni, ki az úr a háznál, ám nem biztos, hogy tényleg célszerű fitogtatni az erődet. Mégis, fura módon ez a hozzáállás vihet el a célszalagig, ne hagyd magad semmiről lebeszélni. Lehet, hogy nehézkesebben fogsz szót érteni másokkal, és ez könnyen vitákat eredményezhet, de legalább tudod, hogy kivel és hányadán állsz.

Vízöntő

Meglepően jól működik a hetedik érzéked a napokban, és ezt remekül fogod tudni kamatoztatni, akár úgy is, hogy másokon segítesz. Ne riadj meg attól, ha a belső hangod és a józan eszed teljesen ellentmond egymásnak, te az ösztönök alapján cselekedj! Ne félj beleugrani az ismeretlenbe, befektetni, eladni, venni, cserélni, elkezdeni vagy épp lezárni valamit. Mindenképpen nyertes leszel. Emellett megfigyelheted magadon azt is, hogy akaratlanul képes vagy mások gondolataiba belelátni, megeshet, hogy könnyen ráérzel eltitkolt ügyeikre, fájdalmaikra is. Ám fontos, hogy lojális maradj, és semmiképpen se élj vissza helyzeteddel, a megszerzett információk segítségével ne használd ki mások gyengeségét, esendőségét.

Halak

Hatodik érzéked már-már zavarbaejtően jól működik a héten, így nem csoda, ha alkalmanként megkérdőjelezed saját magadat, döntéseidet. Érdemes magasabb fokozatra kapcsolni. A belső hangod látványosan segíteni fog téged jó útra terelni, remek döntéseket hozni, a hét minden napján! Nagy változásokban, a múlt lezárásában, új dolgok elkezdésében bízd magad teljesen az ösztöneidre. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni, pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden már lendületet veszel, és rendre magad mögött tudod a feladataidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni jól teljesíteni. Ehhez azonban kielégítő pihenésre is szükséged van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.