asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak mozgósítaniuk kell az energiáikat, ha nem szokványos hétvégére vágynak, ugyanis nem várhatnak mindig másokra. Az Oroszlánoknak a hétvégén a bulizás helyett inkább az egészségükre kellene figyelniük. A Mérlegek pedig inkább a kreativitásukat élik ki ezen a két napon.

Kos

Ezen a remek hétvégén szerencsére sok időd jut a mély gondolatokra, az elmúlt időszak bakijainak és pozitív eredményeinek alapos analizálására és kiértékelésére. Végre eltűnődsz mindenféle – többek közt ügyes-bajos - dolgaidon, amire azért van szükség, hogy jobbá és kellemesebbé formáld a napjaidat, és valóban a legmegfelelőbb úton haladj tovább. Komoly kétségek vannak a fejedben, mert nem tudod, hogy a döntéseidet valóban jól hoztad-e meg mostanság. Miért kérdőjelezed meg önmagad? Ne tedd!

Bika

Valami egészen különleges, a szokásostól eltérő hétvégére vágysz? Szeretnéd ezt a két napot lendületesen és mozgalmasan tölteni? Eltérnél az egy kaptafára készült dolgoktól? Tedd azt, ami jólesik, itt és most! Ne hagyd magadat visszatartani valamely vágyad megvalósításától, még akkor se, ha sokan botorságnak tartják azt. Az elmúlt időszakban kevés idő jutott önmagadra, így pótolnod kéne a kiesett órákat, és a megszokottól ellentétben most magadat helyezd fókuszba, s ne csak szombaton, hanem vasárnap is tedd ugyanezt.

Ikrek

Érdekes hétvége áll előtted, hisz a most következő két napon nem fogod vissza magadat semmilyen téren. Ha kell, akkor alaposan odamondogatsz másoknak, függetlenül attól, hogy kedveled az illetőt, vagy sem. Persze fontos a vélemény szabadsága, ám vigyázz, mert rosszul is elsülhet a dolog. Inkább kissé visszafogottan és diplomatikusan közöld a mondandódat. Leülhetnél az érintettekkel beszélgetni, s egy kölcsönös eszmecsere mindenkinek jót fog tenni. A diplomatikus kommunikáció helyett nem célszerű indulatokat szítani. Ha sikerül egy jót aludnod szombat éjjel, vasárnapra újra önmagad leszel.

Rák

Lehet, hogy vágyaid végre erőlködés nélkül megvalósulnak? Ráadásul épp úgy, ahogy titkon remélted? Hát most kiderülhet, hogy igenis vannak csodák, és a veszett fejsze nyelét is meg lehet találni, ha nagyon keresi valaki... Ez a hétvége 100%-ban kedvez a jó dolgok megvalósulásának, hát tégy meg mindent a sikerért, és természetesen ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat. Ha szükséges, akkor válassz magadnak új hobbit, vagy indulj el valahová, ahol sosem jártál! Mindezt úgy, hogy közben a családról és a szerelemről sem feledkezel meg. Igen gyorsan elszalad a hétvége, és vasárnap este döbbensz rá, mennyire jó, hogy te voltál a fókuszban.

Oroszlán

Biztos vannak remek terveid erre a hétvégére, ám talán mégis érdemes lenne féktelen szórakozás mellett az egészségedre is odafigyelned, az égiek összefoghatnak ellened. Könnyen megeshet, hogy a Hold és a Mars erőteljes hatása miatt testi problémáid adódnak, például fejfájás, esetleg kisebb emésztési probléma, netán látványos fáradtság formájában. Bármi adódjék, odafigyeléssel, pihenéssel, tartalmas étkezéssel, és egy kis mozgással le tudod gyűrni ezeket a problémákat. A tisztító tea és az alapos alvás sokat segíthet - ajánld másoknak is, ha hasonló cipőben járnak!

Szűz

Ki ne szeretné azt, ha kényeztetik, ha a középpontban lehet, és csakis rá figyelnek? Nagyon szerencsésnek érezheted magadat, mert ezen a két napon te kerülsz valakinek a fókuszába, és mindent meg fog tenni azért, hogy kiemelkedően jól érezd magad a társaságában. Feltöltődsz energiával, a jókedv elűzhetetlen mellőled, sőt még új ötletek is elkezdenek felhalmozódni a fejedben. Fontos, hogy ez a szeretetáramoltatás ne csupán egyirányú legyen! Adj vissza a feléd áramló érzelmekből, hogy a mérleg nyelve idejében és megfelelően egyensúlyba kerülhessen. Ha elvágyódsz, akkor csakis vízpartra menj!

Mérleg

Bármely más nyári hétvége esetében a pihenés, kikapcsolódás, szórakozás kapna főszerepet, ám te most másra vágyakozol. Inkább szeretnéd kibontakoztatni szárnyaló kreativitásodat az otthonoddal összefüggésben, vagy akár munka, esetleg tanulás terén - ugyanakkor a családod is szeretné, hogy vegyél részt a közös programokban. Nehéz lesz jó döntéseket hozni, ám a legtöbb, amit tehetsz, hogy a saját érdekeidet tartod szem előtt. Mostanában csupa olyasmivel foglalkoztál, ami nem ragadott magával, ezért itt az ideje, hogy ne hagyd magad sodortatni az árral. Inkább próbáld bevonni a saját elképzeléseidbe szeretteidet, így két legyet ütsz egy csapásra.

Skorpió

Feltétlenül mozdulj ki otthonod négy fala közül, tilos bezárkózni ezen a hétvégén, a magány most rossz társaságnak bizonyulhat. Űzd messzire az egyhangúságot, ne hagyd, hogy az egyhangúság vagy a pesszimizmus teret nyerjen. Ezen a két napon sok érdekes fesztivál és szórakoztató program lesz országszerte, nem lehet kifogás az, hogy messze van, vagy senki nem menne el veled. Megkérdezted már a barátaidat vagy azt a helyes szomszédot, lenne-e kedvük a társaságodban tölteni az időt? Ha meg sem kérdezed, honnan tudnád a választ? Rajta, légy bátor, és fedezz fel új dolgokat!

Nyilas

Vége a mókuskeréknek, jöhet a várva várt hétvége! Az energiaölő munkanapok helyett ideje a pihenésnek! Szerencsére senki nem állja utadat, hogy eltérítsen eredendő szándékodtól. Bár nem vagy túl kicsattanó formában ezen a hétvégén, mégis rengeteg apró-cseprő, főleg magánügyekhez kötődő dolgot el tudsz rendezni. Azért jó ez, hisz sok az előzők közül már nem tűrt további halogatást. Légy büszke eddigi eredményeidre, hisz abszolút tudod tartani a határidőket, s megfelelsz mindenki elvárásainak. Kell ennél több? Nem. Légy elégedett!

Bak

Már régóta készülsz egy őszinte, mély és sok érzelmet megmozgató vallomásra? A Merkúr segíti a jó kommunikációt, így az előző esemény dátumát nem érdemes tovább odázni, a Vénusz ereje hozzásegít ahhoz, hogy megleld a szép szavakat, és a másik fel kellően megértő és befogadó legyen a mondandódra. Fogalmazz pontosan - legyen szó szerelmi vagy baráti érzelmekről, minden kérdőjeledre kapsz választ, ha kimondod, ami kételyként van jelen benned. Légy őszinte ezen a hétvégén mindenkihez, így ugyanezt fogod visszakapni.

Vízöntő

Hátad mögött tudhatod végre ezt a leterhelő, alkalmanként kifejezetten zűrös hetet, - legalábbis péntek délután talán még ezt hiszed... Aztán különféle fura eseményeknek lehetsz szem- és fültanúja, nem érted, mi zajlik körülötted, de sajnos több dolog is meghibásodik a hétvége folyamán, vagy egyszerűen nem találsz valamit, ami épp nagyon kellene. Ne hibáztasd magad, mert néha adódnak ilyen napok. Egy módon tudsz ez ellen védekezni, mégpedig úgy, hogy nem a kötelezettségeidet űzöd, hanem a hétvégének megfelelően lazsálsz, lógatod a lábad, és találkozol a szeretteiddel.

Halak

Ez a hétvége kötelezően a pihenésé, a kikapcsolódásé, szórakozásé - felejtsd el a munkát, a tanulást és minden kötelezettséget. Ha lehet, akkor kerüld el a zajos helyeket, és olyan kikapcsolódási formákat válassz, amelyek felüdítenek, ugyanakkor hagyják, hogy a gondolataid szabadon áramolhassanak. Legyen ez a két nap a csendes visszavonulás ideje. Nem vagy te perpetuum mobile, hogy búgócsiga módjára pörögj ezerrel, vagy ha épp látszólag nem dolgozol, akkor a fejedben biztos, hogy az összes fogaskerék nagy ütemben mozog. Próbálj egy kicsit lazítani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.