asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák energiája megnő ebben a hónapban, hisz az ő jegyükben lesz a nap, így remek dolgokat tudnak véghezvinni. Az Ikrek számára pozitív változást hoz az április, de a Rákoknak sem lesz okuk panaszra: velük bármi megtörténhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Sokszínű lesz április hava, szinte minden életterületeden van mód a változásra és a fejlődésre. Van már szerelmi kapcsolatod? Akkor megtörténhet, hogy viták nehezítik kedveseddel a mindennapjaitokat, ám végül meglepő könnyedséggel kezeled ezeket. Amennyiben még keresed a Nagy őt, akkor április 15-e után megnő az esélye annak, hogy rálelj. Április utolsó napjaiban feltöltődsz, s újult erővel veted bele magad az életbe és a tervek megvalósításába. Vesd be remek kommunikációs képességedet, hisz bárkit lenyűgözhetsz. Aki most nyitott arra, hogy megismerjen téged, az nem fog csalatkozni. Ha valakivel régebb óta húzódó nézeteltérésed van, azt igyekezz most rendezni.

Bika

A tavaszi napsütés nagyon jó hatással lesz rád, ráadásul ebben a hónapban a nap a Te jegyedbe lép, így megnő az energiád, szaporodnak a jó ötletek és remek dolgokat fogsz tudni véghezvinni. Sokaknak feltűnik, hogy életrevalóbb leszel, nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, érdekelnek az újdonságok, s könnyebben megérted és átérzed mások esetleges gondjait, bajait, zűrös érzelmeit. Hab a tortán, hogy szívesen segítesz bárkinek, s hidd el, ez a sok jó cselekedet hamarosan meghálálja önmagát. Pénzügyi téren is rád mosolyoghat a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőség kínálkozik, amiből komoly anyagi gyarapodáshoz juthatsz.

Ikrek

Biztosan vártad már, hogy a naptár áprilist mutasson. Végérvényesen itt a tavasz, emelkedik a hőmérséklet, többet mosolyogsz, hisz egyre többet süt a nap. Ez összességében pozitív változásokat jelez, meglepő dolgokra van kilátás. Akár egy új, váratlan szerelem feltűnésével, vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével is számolnod kell – bármelyik jó hír lehet. Karrier terén komoly sikereket arathatsz, kitartásod meghozza a rég várt eredményeket. Vitás kérdésekben ne engedd szabadon az indulataidat, hanem fontold meg alaposan kinek, mit mondasz, hogyan reagálsz, s lehetőleg ezt megelőzően számolj el tízig, ez hasznodra lesz. Mindazt, amit most cselekszel meg, sikert hoz neked.

Rák

A nap örömöt hoz az áprilisi napokba, ez lelkednek, testednek és szellemednek is jót tesz, kellemes és összességében eredményes hetek állnak előtted. Most bármi megtörténhet, akár egy utazás, költözés, képzés elkezdése, munkahelyváltás, meglévő párkapcsolati ügyek rendezése... mindenre lesz mód és lehetőség, rajtad múlik, hogy mennyi feladatot vállalsz magadra, s milyen áldozatot vagy hajlandó hozni a sikerért. Amennyiben még keresed a Nagy Őt, úgy érdemes inkább a hónap második felében igent mondani a flörtökre és randikra. Tanulmányi vagy szakmai téren kérd ki nálad tapasztaltabbak véleményét, sokat okulhatsz az iránymutatásokból. Minden nehézség megoldható, ne futamodj meg semmi és senki elől!

Oroszlán

Igazán kedvező, sőt, egyenesen szerencsés periódus vár rád, hisz számos áprilisi bolygóállás a te utadat egyengeti, nem lesz olyan alagút, aminek ne lenne fény a végén. Meglepően sok, egyben igen érdekes elfoglaltságod adódik, az új dolgok vonzanak, és szívesen mondasz igent olyan feladatokra, melyek miatt ismeretlen terepen kell próbára tenned magadat. Emellett tartsd szem előtt, hogy a tavaszi fáradtság téged sem kímél, a sok elfoglaltság bizony felőrölheti minden energia tartalékodat. Ám mindennek lesz pozitív eredménye, hisz új ismeretségekre, akár új szerelemre is rálelhetsz. A hónap utolsó napjaiban kellemetlen hatását fejtheti ki egy bolygóállás, mely konfliktust okozhat, ezért okosan húzódj vissza az ilyen helyzetek elől.

Szűz

Amennyiben tisztában vagy azzal, hogy milyen típusú gondjaid, zűrjeid, félreértéseid vannak szeretteiddel, esetleg kedveseddel vagy épp egy barátoddal, akkor április első napjai remek alkalmat kínálnak arra, hogy nyíltan és őszintén beszélj a problémáról, s természetesen megoldást keress mindenre. Fontos, hogy a megválaszolatlan kérdésekre érdemes az érintett féllel közösen keresni a választ. Jó eséllyel váratlan anyagi bevételre is módod nyílik, bármerről jöjjön, légy hálás mindenért, amit kapsz. Kiemelten fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, érzelmeidet kordában tudod tartani, lelkivilágodat ki tudod egyensúlyozni. Megfigyelheted, milyen sok mosollyal és szeretettel leszel körülvéve a hónap végén.

Mérleg

Kiváló hónap köszönt be április elsejével, jó energiák, kellemes égi hatások kísérik napjaidat. Azért érezheted magadat igazán szerencsésnek, mert meglepően tisztán fogod látni saját dolgaidat, fel tudod állítani az aktuálisan jó sorrendet függő ügyeiddel kapcsolatban, megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, így pedig minden kérdésedre megtalálod a keresett válaszokat. Bár megtörténhet, hogy április 1. és 4. között kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre kell számítanod, ugyanakkor tudatosan és kellő türelemmel szemlélve a helyzetet, helyt állsz, s megoldásra lelsz. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magad, ugyanis még anyagiakkal összefüggésben is jól alakulnak dolgaid, főleg a hónap közepétől.

Skorpió

Nagyon sokat tevékenykedtél márciusban, nem kímélted magadat, hisz konkrét céljaid voltak, és nem akartál időzavarba kerülni. Ám az, hogy gyakorta túlzásokba estél, azzal járt együtt, hogy a feszültség és fáradtság többszörösére nőtt benned, és bizony így április elején türelmetlenné válhatsz, s túl gyorsan reagálsz a világ felől érkező impulzusokra. Nem lesz könnyű, de inkább lassan járj, vállalj kevesebbet áprilisban, s a vitákat, konfliktusokat talán elkerülheted. Jó hír számodra, hogy amint egyre szebb és naposabb lesz az idő, hirtelen sokat csökken benned a stressz, olyannyira, hogy új kapcsolatokra is szert tehetsz, akikkel nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el.

Nyilas

Április mindent felkínál számodra, ami jó lehet és örömteli, ám egyet nem engedhetsz meg magadnak: a láblógatást és a várakozó állásba helyezkedést. Cselekedj, ez a legtöbb, amit megtehetsz önmagadért, a fejlődését és a sikerért. Egy április van ebben az évben, később nem tudod majd az időt visszaforgatni! Jól teszed, ha erődet és energiádat hivatásodra és tanulásodra összpontosítod, és beleadsz mindent a feladatok elvégzésébe! Emellett ne feledkezz meg azokról, akiket szeretsz és tisztelsz, hisz ők is részesei a te pozitív eredményeidnek. Április végén viszont viták robbanhatnak ki körülötted, ám furcsa fintora a sorsnak, hogy épp ezek által lehet bizonyos függő ügyeket megoldani.

Bak

Talán te lepődsz meg azon a leginkább, milyen mozgalmas és izgalmakkal teli lesz az áprilisi hónap. Pihenésre, láblógatásra nem lesz mód, új dolgok megismerésére, ismeretlen utak felfedezésére annál inkább. Jó hír, hogy nem is tudsz egyhelyben ülni, hajt a tettvágy, hát élj extra energiáiddal, ne félj az ötleteid felhasználásától, és cselekedj! Ezt a remek hátszelet nagy részben a Jupitertől kapod meg, de a Vénusz hatása sem mellékes, s a hónap közepén a lendületed tovább fokozódik, amint a Merkúr is jótékony hatását küldi feléd. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, most álmaid valóra válhatnak! Új szerelemre, a régi felturbózására a hónap közepe alkalmas.

Vízöntő

Az igazi tavaszi idő most köszönt be, élvezni fogod a napsütést és a télikabát végleges levételét. Ebben a hónapban sok lehetőség adódik számodra a változáshoz, főleg szellemi téren érdemes elgondolkodnod azon, miként fejlődhetsz, mit tanulj, kit kérj meg arra, hogy segítsen neked választani egy jó iskolát vagy akár egy nyelvtanfolyamot. Lásd be, nagy szükséged van a változásra. Érdekes és váratlan dolgok történnek veled és körülötted, sokat okulhatsz a különféle eseményekből. Április közepén vigyázz a pénztárcád tartalmára, mert egy kisebb anyagi kiadás átmenetileg kedvedet szegheti pár napra, de hamar képes leszel áthidalni a problémát, főleg, ha mások véleményét is kikéred, akik hasonló helyzetben tapasztaltabbak nálad.

Halak

Tulajdonképpen akár érthető is lehet az, hogy április elején fáradt, nyűgös és morcos vagy, ám ez még nem ok arra, hogy a következő 30 napban is folyamatosan kedvetlen maradj. Tény, hogy túlvállaltad magadat márciusban, és épp ezért teljesen felélted energiatartalékjaidat, ám hidd el, képes vagy a feltöltődésre, ha határt szabsz a túlzásoknak, valamint nemet mondasz pár új feladatra, legalábbis addig feltétlenül, amíg a régieknek nem jársz a végükre. Ne félj teret adni a pihenésnek, a szórakozásnak! Az égi hatások igen intenzívek lesznek, mindeközben mély érzések irányítják lelkedet, de ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni. Kedvező változások mutatkoznak munkád területén április utolsó napjaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.