asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek nem árt lassítani a héten, már csak a meglévő feladatokkal törődjenek, az Oroszlánoknak pedig jelentős döntéseket kell majd meghozniuk. A Mérlegek számára kifejezetten jól alakulnak a következő napok, a Bakok pedig anyagiak terén számíthatnak pozitív változásra. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szárnyakat kapsz, sokat fantáziálsz, figyeled a híreket, érdekelnek az új dolgok, s meghallgatsz olyan embereket is, akiket eddig talán sosem. Ezeknek a bátor megnyilvánulásoknak később komoly hasznát látod. Olyan dolgok fognak eszedbe jutni, amelyek alapjaiban forgathatják ki a világodat a négy sarkából, talán még ideológiai nézetet is váltasz. Bármi megtörténhet... Ötleteid, kreativitásod soha nem látott magasságokig repíthet, amit kötelező hasznosítani! Anyagi helyzeted miatt nem kell tartanod, hisz különösebb okod nincsen rá, de ha úgy véled, javítgatásra szorul, akkor ehhez is kapsz egy nagy adag inspirációt.

Bika

Nincs rá magyarázat, ám úgy tűnik, bonyolult napok várnak rád, akadályok nehezítik életedet. Talán az elmúlt hét nem volt teljesen problémamentes, így ez a mostani sem indul döccenőmentesen, ugyanakkor biztasson a tudat, hogy szerdától végre jön a változás. Mostanság nem mindig alakultak ügyeid jól - főleg karrier és pénzügyek terén -, ám most jelentős módosulás állhat be. Egyetlen feladatod van: minden kezdeményezésedet ötvözd kemény, odaadó és szorgalmas munkával, ne sajnáld az időt és az energiát befektetni a fontos tennivalókba. Megéri! Megeshet, hogy pár ember nem nézi jó szemmel a bátorságodat, odaadásodat, de ne foglalkozz a véleményükkel, önmagad vagy a fontos!

Ikrek

Sürgősen vissza kell venned az erős tempóból, és addig már ne vállalj új feladatot, amíg a függőben lévő ügyeket nem rendezed. A te szellemi és fizikai képességeidnek is van határa, a túlhajszoltság pedig biztos, hogy nem hozza meg a várt eredményt. Ha nem nyomod meg a stop gombot, akkor nemcsak energiatartalékaidat emészted fel teljesen, hanem barátaid és jóakaróid is rosszallóan fognak rád tekinteni. Válaszd szét a lényegest a lényegtelentől, s azzal törődj, ami itt és most nagyon fontos. Lazíts egy kicsit, nem kell 1000%-on pörögni. Ráadásul a munka nem megoldás mindenre, magánéleti téren is akadnak feladatok, melyek megoldása nem várhat tovább. Okosan, és akkor az eredmény is jó lesz!

Rák

Ez a hét sok válaszúttal ajándékoz meg, azt fogod érezni, hogy állandó döntéskényszerben vagy. Azért alakultak így a dolgok, mert mostanság sokszor folytattál struccpolitikát, most viszont ez kizárt. Olyan égi konstellációk mutatnak irányt, melyek rávesznek arra, hogy módosíts életed néhány pontján. Most nincs mód vacillálásra, nem lesz alkalmad időhúzásra, döntened kell számos lényeges ügyben! Eljött a változás ideje, és hidd el, minden körülmény adott ahhoz, hogy remek döntéseket hozz. Mindegy, hogy melyik megszokott dolgodon kell módosítani, megéri kockázatot vállalni, ugyanis ezzel másokat is motiválni tudsz. Erőtől duzzadsz, hát használd ezt ki!

Oroszlán

Teljesen egyértelmű, hogy legalább egy jelentős döntést meg kell hoznod a napokban, Te is tudod ezt, környezeted is tisztában van vele. Szerencsésnek érezheted magadat, hisz sok a támogatod, mindenki a legjobbat akarja neked, ugyanakkor ne erős befolyás alatt tedd le a voksodat valami mellett. Hosszú távra szóló események bekövetkeztét jelzik a bolygókonstellációk. Erős nyomatékot kap a munka és a karrier, valamint a tanulmányokkal összefüggő döntések. Emellett az egészséged sem sorolható háttérbe, ha van régóta húzódó problémád, most arra megtalálod a jó megoldást. Szakmai kihívások elé állíthat a sors, és most nem lesz megfutamodási lehetőség, keményen helyt kell állnod.

Szűz

Ne morogj, ne elégedetlenkedj! Nem utolsó sorban pedig tudatosan kerüld el mások számonkérést. Nem az a kérdés, hogy igazad van-e valamiben! Légy türelmes mindenkivel, így elkerülheted a vitahelyzeteket, melyekre nincs szükséged – igaz? Csak magadnak okozol kellemetlen pillanatokat azzal, ha a tüzesebbik énedet szabadon engeded, és erős szavakkal kimondod, amit gondolsz. Jó hír az, hogy csütörtökre feloldódik a Mars által okozott feszültség, és sokat javul a helyzeted, s a kommunikáció ismét könnyen megy. Alaposan fontold meg, mit teszel, kinek és mit mondasz el, tetteidért felelősséget kell vállalnod. A változtatás iránti igényed jogos és időszerű, ám ne lázadással hozd ezt mások tudtára.

Mérleg

Kifejezetten jól alakulnak ezek a napok, kedvezőek az égi áldások, használj ki mindent, ami most megadatik. Szerencsésnek érezheted magadat, hisz a gondok és a bajok elkerülnek, ráadásul a szeretteid segítsége mellett a Jupiter is erős hátszelet ad ahhoz, hogy jóval könnyebben érhesd el aktuális céljaidat. Bármi járjon is a fejedben, az most zöld lámpát kap, legyen szó anyagiakról, munkáról vagy épp érzelmekről. Élettel teli napokat élsz meg, jókedvű vagy, rengeteg bölcs megnyilvánulást teszel, amivel sokak tetszését kivívhatod magadnak. Sok új és hasznos információt kapsz és adsz. Bármerre indulj most, céljaid megvalósításában senki nem fog gátolni.

Skorpió

Ha változás után áhítozol, már hétfőn ragadd magadhoz a kezdeményezést, hisz képes leszel arra, hogy életed több területén is a számodra megfelelő döntéseket hozz. Ezek nagyon is időszerűek, már rég lépned kellett volna, de egy Skorpió azért képes tologatni dolgokat és ügyeket. Most viszont a saját akaratod és elhatározásaid mellett a Jupiter támogatását is magadénak tudhatod. Jelentősebb terveid, ötleteid megvalósításához nem kell erőlködnöd, csupán aktívnak és lendületesnek kell lenned. Cselekedj, és ne torpanj meg az első akadálynál. A legtöbb válaszút előtt visszahúzódsz csendes magányodba, aztán a legjobb úton indulsz tovább.

Nyilas

Az elmúlt hetekben többször is erős érzelmi hullámvasutas utazáson vettél részt. Voltál lent és fent, ám épp ezek a szélsőséges pillanatok mutatták meg azt, mi és ki fontos számodra. Ezen a héten végre jobb, kiegyensúlyozottabb, békésebb napokkal ajándékoznak meg az égiek. Örömteli pillanatokból lesz bőven, és ezt végül pozitív pénzügyi változások teszik teljessé. Ha otthonoddal, közvetlen környezeteddel összefüggésben jelentősebb módosításokat tervezel, pl. felújítást, csinosítgatást, bútorcserét, akkor ezek megkezdésére, vagy a tervek pontosítására ezek a napok kiválóak. Ha költöznél, akkor most megtalálod álmaid otthonát. Az általad elindított fejleményektől kivirulsz, megszépülsz.

Bak

Pozitív energiák jellemzik ezt a hetet, sok erőt kapsz most az égiektől, az emberektől pedig támogatást és motiváló gondolatokat. Szerdán és csütörtökön kiemelkedően jó pillanataid lesznek, olyan ajánlatot kaphatsz, ami biztosan meglep, de akár egy kisebb összeget is nyerhetsz. Anyagiakat tekintve igen jelentős sikereket érhetsz el, ezek hosszú távon hoznak pozitív változást életedbe. Emellett sok jó és új emberi vagy akár üzleti jellegű kapcsolat kialakítására van mód. Hát menj, és élj társasági életet, utazz el, vagy legalább szervezd ezt meg magadnak már most. Sok-sok váratlan információt kapsz, melyek sok hasznot hoznak majd neked.

Vízöntő

Ha úgy érzed már a hét elején, hogy kellemetlen és nehezen áthidalható akadályok nehezítik életedet és a feladataid megoldását, akkor tudd, hogy csütörtökre ez a hatás teljesen megszűnik. Fontos lenne elkerülni a lényeges döntéseket a hét elején, odázd el ezeket csütörtökre vagy péntekre. Kissé leterhelők lesznek ezek a napok, anyagilag is váratlan kiadásra kell számítanod. Még szerencse, hogy az egészséged remek. Talán a túl nagy nyomás és a stressz megnyilvánulhat emésztési gondok formájában, de ne aggódj, pár nap alatt el is múlik minden. Ha fittnek érzed magadat, ezek a napok akkor is alkalmasak arra, hogy kivizsgáltasd magad, és meggyőződj arról, hogy tényleg minden rendben van veled.

Halak

Ha megengeded, hogy elslisszoljanak melletted a jobbnál jobb lehetőségek, az a Te döntésed, de miért tennél ilyet? Már az elmúlt hetekben is többször legyintettél remek dolgokra! Ébresztő! Ideje összekapni magadat, s a folyamatosan kínálkozó pozitív ajánlatok valamelyikére csapj le végre. Fordítsd a magad javára a körülményeket, kérj támogatást, meglepő információknak juthatsz most a birtokába. Kiváló lehetőségek várnak rád, különösen karrier és munka terén, ha tanulsz, akkor leteszel végre egy vizsgát. Új vállalkozás indítására, mellékállás felkutatására, vagy új munkahely keresésére is kiválóan alkalmas ez a hét, és a következők is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.