asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára kifejezetten kedvezőek a heti bolygóállások, hát használják is ki! A Rákokat pozitív energiák ölelik körbe, mozgalmas, dolgos, intenzív napok következnek, otthon és a munkahelyen egyaránt. A Mérlegek pedig tele lesznek erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A heti bolygóállások számodra kifejezetten kedvezőek, használd ki, hogy kedvedre cselekedhetsz. Különösen művészi oldaladra, kreativitásodra és alkotókészségedre lesz pezsdítő hatással ez a hét, vedd elő sutba dobott hobbidat, tanítsd a gyermekedet valamilyen kézművességre, vagy menj el egy képzésre. Ha egyszer csak fura ötletekkel, formabontó javaslatokkal rukkolsz elő, annak épp itt van az ideje! Nagyszerűen ráérzel a pillanatnyi lehetőségekre, megragadod az adandó alkalmat némi alkotásra, újításra és arra, hogy hasznot húzz végre rejtett képességeidből! A sikerért és a learatható babérokért most is keményen meg kell küzdened, ám az eredmények is megérkeznek.

Bika

Csinálj valami új dolgot! Ne várj a csodára, az nem jön magától, hanem te teremted meg magadnak! Régóta dédelgetett, titkos vágyak és álmok megvalósításához kínál teret ez a hét, emellett a Jupiter és a Szaturnusz is hátszelet ad a sikerhez. Nagy a valószínűsége, hogy egyedül nehézkesen tudod kivitelezni fontos terveidet, épp ezért keress ezekhez támogató partnereket, akik segítségedre lehetnek a megvalósításban, kiegészíthetik elképzeléseidet, így pedig jelentős sikert arathattok csapatban. A hiányzó láncszemek most mások birtokában vannak, ugyanakkor ha összeteszitek, amitek van, a pozitív eredmény nem marad el.

Ikrek

Ez a pár nap komoly vízválasztó lehet az életedben. Épp ezért figyeld a jeleket, hallgasd, miről csiripelnek mások, és természetesen ne dugd homokba a fejedet a változások elől. Lezárulhat egy meglehetősen energikus, mozgalmas korszak, és valami új dolog veszi kezdetét. Sok sikert zsebeltél be mostanság, ezekből sokat okultál, ám most új feladatok érkeznek. Jóval többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért, mint amennyi elvárható volt a közelmúltban, ám ez sem csupán véletlen történések sorozata volt, hanem lehetőség a szellemi fejlődésre. A túlórák, az átdolgozott hétvégék után jusson eszedbe, hogy pihenned is kell, a mostani hosszú hétvége épp kapóra jön majd neked ebben.

Rák

Az elmúlt egy hónap tele volt nyűggel és frusztrációval, régi ügyeket is rendezned kellett, ugyanakkor jó hír, hogy ez most nem fog megismétlődni. Pozitív energiák ölelnek körbe, mozgalmas, dolgos, intenzív napok következnek, otthon és a munkahelyeden egyaránt adódik tennivaló, és a változás is elkerülhetetlen. Egyhangúság? Kizárva! A tennivalók a fejed búbjáig érnek, ám mégsem futamodsz meg, mert ösztönösen érzed, jól haladsz és eléred a vágyott sikert. Szerdán lesz pár órányi mélypont délelőtt, de a tudat, hogy áll előtted egy hosszú hétvége, extra erővel tölt fel, és legalább két teljes napi munkát el tudsz végezni, így semmi nem marad jövő hét hétfőre.

Oroszlán

Érzelmek terén gyakran volt kuszaság a szívedben az elmúlt két-három hónapban, és be kell látnod, néha te magad kevered meg a szálakat. Ezen a héten túlzott erővel akarod kimutatni a véleményedet, kimondod – kérve vagy épp kéretlenül –, mi rejlik a szívedben, mit szeretnél adni vagy épp visszakapni. Törekvéseid most nem mindig találnak meghallgatásra, néha úgy fogod érezni, senki nem figyel rád és csupán a falnak beszélsz. Lehet, hogy csak az időt vagy a kommunikáció formáját hibázod el? A tolerancia kiemelt szerepet kap most, gondolkodj el alaposan mindenen! Mielőtt megszólalsz, válaszd ki a legdiplomatikusabb szavakat. A hosszú hétvége alkalmat ad a mély beszélgetésekhez.

Szűz

A heti égi konstellációk hatására gondolataid alaposan összekuszálódnak a hét elején, és ez valószínűleg szerdáig tovább fokozódik. Így megtörténhet, hogy néhányszor rossz oldalról fogod megközelíteni különféle feladataidat vagy emberi kapcsolataidat! Tartsd szem előtt azt, hogy nincs szükség manipulációra ahhoz, hogy befolyásold a téged körülvevő embereket. Ha valamilyen önző oknál fogva akarsz valakit magad mellé állítani, azzal több kárt okozhatsz, mint amennyi hasznot bezsebelhetsz. A beléd vetett bizalom nem inoghat meg! Nem viselnéd jól, ha az emberek három lépés távolságot tartanának veled szemben, igaz? Akkor cselekedj ennek megfelelően.

Mérleg

Ezen héten semmi nem zavarhatja meg emelkedett kedélyállapotodat, sikerült a hétvégén feltöltődnöd, ami egy teljes hétig biztosítja a mosolyt és az elégedettséget számodra. Ez a remek helyzet abban is segít, hogy másoknak támasza légy. Elemedben leszel, erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval telve, megállíthatatlanul törekszel aktuális célod felé. Bármibe is kezdj most, az jó ütemben halad előre, sikerre éhezel, így el fogod érni azt, amire vágysz. Hab a tortán, hogy környezeted is elismeri eredményeidet. Ha véletlenül akadályokba ütközöl, ne hátrálj meg, állj fel, menj tovább, Jupiter extra hátszelet biztosít neked.

Skorpió

Vedd kezedbe a kezdeményezést, mindig járj elől, ne engedd, hogy mások mondják meg, mit tegyél, mikor vagy épp hogyan. Ne várj másokra, magadra számíts, most leginkább egyedül tudsz nagyot és kiemelkedőt alkotni. A hét első fele nagyon pozitívan alakul, lehetőségeid száma nő, már a múlt héten is érezted, hogy a sors a te malmodra hajtja a vizet. Sok érdekes hatás ér, munkád, tanulás vagy épp magánéleted terén is láthatatlan segítség érkezik. Tisztán láthatod a helyzetedet, s végre választ kapsz a függőben lévő kérdéseidre. Alkalmad nyílhat arra, hogy egyébként is biztos pozíciódat tovább erősítsd munkahelyeden vagy saját vállalkozásod terén.

Nyilas

Az ősz és a borongós idő nincs ínyedre, ám azért nem veszi el a jó kedvedet. Talán átmenetileg csillapodik az aktivitásod, a tettvágyad, és még le is lassulsz egy kicsit. Szerencsés helyzet, hogy hosszú hétvégének örvendhetünk, így ha kicsit nehézkesen végzed feladataidat, az sem okoz különösebb gondot. A rutinjellegű feladatokkal megbirkózol, de új kihívásokra nem nagyon akarsz vállalkozni. Fáradtnak érzed magadat fizikailag és szellemileg egyaránt, ami az elmúlt időszakban összegyűlt feszültség miatt van. Kevés dologhoz fűlik a fogad, nem akarsz alkalmazkodni az elvárásokhoz, a változásokat nehezen tolerálod. A hosszú hétvége miatt kedélyállapotod kimozdul a holtpontról, és újra mosoly ül ki az arcodra.

Bak

Fura, alkalmanként kellemetlen jellegű hatások érvényesülnek életedben hétfőn és kedden, ezek akadályokat állítanak eléd, így nehézkesebbé teszik a kommunikációt, vagy akár kisebb vitákat is szülhetnek. Jó hír, hogy szerdán fordul a kocka, minden jóra fordul, fellendül az érzelmi életed, lelked békére talál, és remek formába kerülsz ismét. Ennek leglátványosabb eredménye, hogy kreatív ötletekkel rukkolsz elő. Sokakat meggyőzöl tehetségedről, jó tanácsokat adsz közeli és távoli barátaidnak, munkatársaidnak. Légy toleráns azokkal, akik megpróbálnak kihasználni. Nyújts jobb kezet, és a jótett helyébe jót várj!

Vízöntő

Most akkor érhetsz el kiemelkedő eredményeket, és válhatsz sikeressé, ha a következő napokban teljes mértékben önmagad leszel, szabadon engedve a vágyaidat és a fantáziádat. Nem feladatod másoknak megfelelni! Célod semmiképpen se az elvárásoknak megfelelni igyekvés legyen! Ha beleesel abba a hibába, hogy mellékvágányra tolod a saját akaratodat, akkor lemondasz a céljaidról, tovaszáll a jó kedved, és megeshet, hogy környezeted több tagja kihasználja ezt. Ennek nem sok értelme van, hisz rengeteg feladat tornyosul az asztalodon, és nem másokért, hanem magadért kell dolgoznod. Aki ismer és kedvel téged, olyannak szeret, amilyen vagy.

Halak

Az élet legnagyobb tanítása az, amiről hajlamos vagy megfeledkezni: épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Ezekben a napokban is megtapasztalod, hogy a mérleg nyelve minden esetben egyensúlyba kerül, legfeljebb az idő, amíg ez megtörténik, az lehet kérdéses. Amennyiben adódik valami kellemetlen ezen a héten, azt a sors minden esetben kompenzálja valami pozitív eseménnyel a közeljövőben. Éppen ez az erőteljes változékonyság lesz jellemző az előtted álló napokra, amivel eleinte nehezen, ám a hosszú hétvégén már könnyen megbirkózol. Az égi konstellációk igen vegyesek, összezördülések is előfordulhatnak körülötted, de okos kompromisszumokkal mindent helyre raksz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.