asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Bikák jó eséllyel indulnak a párkeresők között, rátalálhatnak az igazira, az Ikrek pedig meglepő helyen és formában ismerhetik meg a jövendőbelijüket. A Rákok számára nem lesz átlagos 2019, nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok erre az évre!

KOS

ELKÖTELEZETT: Szélsőséges helyzetek jellemzik a kapcsolatodat. Érzelmeid mindennap váltakozhatnak, leszel fent és lent egyaránt. Összességében elmondható, hogy szerencse és boldogság vár egész évben, azonban februárban és szeptemberben jelentős konfliktusokat kell megoldani.
Áprilisban nagyon aktív leszel, sok új dolgot fogsz felfedezni és megtanulni. Megeshet, hogy félrelépsz, és olyan szerelmi háromszögbe bonyolódsz, amely komoly döntés meghozatalára kényszeríthet. Minden mellékvágányt alaposan gondolj át, mert nagy a lebukás veszélye! Törekedj a biztonságra, erre van szükséged!
PÁRKERESŐ: Kreatív formáit találod meg az ismerkedésnek, bátran mész olyan helyekre, ahol eddig még nem kerested a szerelmet. Bármikor érkezzen meg a vágyott partner, az induló kapcsolatod gyorsan felvirágzik. Könnyen megeshet az is, hogy egy régi ismerősből lesz hirtelen szeretett kedves.
Ha tavasszal még elkerül a románc, akkor a nyár derekán vagy augusztusban vad és szenvedélyes időszak veszi kezdetét. Bár lesznek alkalmi flörtök, elkapkodott testi kapcsolatok, mindennek ellenére eljutsz a célig, és rálelsz arra a személyre, aki képtelen lesz ellenállni neked. Ezután intenzitásod csökkenni kezd, ám a tartós kapcsolat kialakítására óriási esély van.

BIKA

ELKÖTELEZETT: Akik elkötelezettségben élnek, azok számára 2019 januárja és februárja némi eltávolodást, elhidegülést hozhat, azonban február végére teljesen tisztán fogod látni, mit akarsz a másiktól, így ennek megfelelően cselekedhetsz. Aztán május és augusztus között kell figyelnetek egymásra, ugyanis másra koncentráltok a kapcsolat helyett, így sokszor nem találjátok a közös hangot.
Ha tudatosan és előre felkészültök arra, hogy határvonalat húzzatok a munka, a tanulás és a magánélet között, akkor minden jól alakul, főleg szeptember után.
PÁRKERESŐ: Jó eséllyel indulsz párvadászatra - már az év elején több lehetőséged is adódik, ám te a tökéletességre és a kiteljesedésre vágysz. Ennek ellenére is több rövidebb, inkább csak flört jellegű kapcsolat adatik meg március végéig, ám utána komoly lendületet veszel, és rátalálsz az igazira, a különlegesre.
Jöhet végre a tartós elkötelezettség, várd őt tárt karokkal, hisz már jól tudod, hogy a magasra emelt mércét lejjebb kell ereszteni a sikerért. Ha valamiért mégis elkerül a szerelem októberig, akkor novemberben a Vénusz segíti a csoda megteremtődését. Ekkor kapcsolj dupla sebességre, és tedd le valami nagyon jó dolognak az alapkövét.

IKREK

ELKÖTELEZETT: Akik tartós elkötelezettségben élnek, azok számára a fejlődés és a kiteljesedés időszakát kínálja fel a 2019-es év. A nyár hozhat némi feszültséget, ugyanis mindketten más irányba és eltérő tempóval szeretnétek haladni, és persze mindenki a maga igazát hajtogatja majd. Ha szeptemberig nem tudtok megegyezni, akkor törésponthoz értek, ám talán épp ez segít tisztázni mindent.
Okos kompromisszumokkal, élhető döntésekkel egy lépcsőfokkal feljebb léphettek – akár házasság vagy gyermekvállalás formájában.
PÁRKERESŐ: A legkedvezőbb időszak március és július közé esik ahhoz, hogy megtaláld a vágyott partnert. A szerelem új magasságainak megismerésére minden körülmény adott, ám áldozatot kell hoznod a sikerért. Menj új helyekre, mondj igent minden társasági meghívásra, mert meglepő helyen és formában ismerheted meg jövendőbelidet.
Több szimpatikus ember is felkelti majd a figyelmedet, akár egy időben kettő-három is! Legkésőbb ősszel döntést kell hoznod, a te érdeked, hogy mihamarabb szerelmes légy. Nyisd ki a szívedet!

RÁK

ELKÖTELEZETT: Sok félreértés adódhat köztetek január és május között, ezért megeshet, hogy eltávolodtok egymástól. Ezt viszont ne a szakítás előszeleként kezeld, hanem alkalomnak arra, hogy alaposan átgondoljátok, majd megreformáljátok a szerelmeteket a nyári hónapokban.
2019 nem lesz átlagos. Adódik nyugtalanság és súrlódás, ám június végén fordul a kocka. Az év második felében jelentős döntés elé kerülsz: együtt vagy külön folytassátok az utatokat? Ne a szíved, hanem az eszed vezéreljen a döntés meghozatalakor. Ha a lezárás mellett teszed le a voksod, azt ne halogasd tovább szeptember végénél.

PÁRKERESŐ:
Ha keresed az igazit, látványos bizalmatlanságod megakadályoz a sikerben tavaszig. Meg kell tanulnod, hogy szerethető vagy, és azt is, hogy egy-két kudarc után jöhet siker ismét. A régi sebek nyalogatását fejezd be, és lépj tovább. Új kapcsolat kialakítására a nyár, leginkább július hava alkalmas. Már az év első felében is adódik mód ismerkedésre, flörtre, de ezek inkább csábítótechnikáid csiszolására alkalmasak.
Augusztus végén megeshet, hogy a rózsaszín ködtől nem látsz tovább az orrodnál, és csalódhatsz. A szeptember viszont garantáltan nagy áttörést hoz, addig is kitartás!

OROSZLÁN

ELKÖTELEZETT: Kellemes, örömteli energiák érkeznek 2019-ben, bár március és július között alkalmanként feszültségek keletkeznek a párkapcsolatodban banális dolgok miatt. Tudatossággal, odafigyeléssel, logikus kommunikációval el tudod kerülni a romboló vitákat.
A nyár derekától új lendületet veszel, gyorsan követik egymást a pozitív események. A házasságban élőknek többnyire rendezett lesz a kapcsolatuk. Akik viszont még nagy döntések előtt állnak, bátran mondják ki vágyaikat, esküvőről, gyermekről, költözésről.
PÁRKERESŐ: Döcögősre sikeredhet a 2019-es esztendő, ugyanis a Vénusz kevésbé támogatja a szerelmi ambíciókat, még erőteljes törekvések árán sem. Bár a nyár tartogat ismerkedési, flörtölési és randilehetőségeket, ám magas igényeid aligha fognak találkozni a valós lehetőségekkel.
Előzd meg a kudarcokat úgy, hogy részletesen átgondolod, mit és kit szeretnél valójában magad mellett tudni, és bátran adj lejjebb az igényeidből. Ez tágítja a látóhatárt, és izgalmas emberek keresztezik az utadat. Így garantált, hogy ősszel megérkezik életedbe a várva várt szerelem, amely tartós, kiegyensúlyozott és hosszú távú lesz.

SZŰZ

ELKÖTELEZETT: Szeretnéd biztonságban tudni magadat? Komolyabb vizekre eveznél, ám úgy tűnik, a másik fél nem veszi észre a törekvéseidet? Akár friss, akár régóta tartó kapcsolatod van, mégsem bízol eléggé a partneredben? Ezek bármelyike komplikációt okozhat, hát ne bonyolítsd túl a dolgokat!
Március és június között - sok beszélgetéssel - mindenki számára megfelelő kompromisszumok alakulnak ki, így végül egyetértés és a hosszú távú tervek adnak lelki nyugalmat minden Szűznek. A féltékenység, a számonkérés, az állandó zsörtölődés rossz tanácsadó!
PÁRKERESŐ: Ha még szingliként kezded a 2019-es évet, akkor szerencsésnek is mondhatod magadat, ugyanis meglepően sok impulzust tartogat neked az első pár hónap, flörtök, randik sokasága ad lehetőséget az elköteleződésre, ne mondj senkinek nemet.
Ha az év elején mégsem kopogtat az ajtódon a nagy szerelem, akkor késlekedve, de a nyári forróságban biztosan megérkezik. Aktív leszel és vonzó, ráadásul nem kell bevetned semmilyen trükköt ahhoz, hogy valaki felfedezze benned a különleges tulajdonságaidat. A tartós kapcsolat kiépítéséhez augusztus és szeptember kedvez a leginkább. Csak lassan, apró léptekkel haladj előre!

MÉRLEG

ELKÖTELEZETT: Kapcsolatban élsz? Akkor az év eleje viszonylag nyugalmasnak ígérkezik, augusztus környékén viszont bonyodalmakra számíthatsz. Viták és félreértések tarkíthatják a mindennapokat, vagy feltűnhet a színen egy harmadik személy... Ha ésszel, okosan és logikusan kommunikáltok, akkor ezek a helyzetek gyorsan megoldhatók.
Főleg a több éve jól működő kapcsolatok kerülhetnek átmeneti válságba, ám szakítás és megfutamodás helyett a békességre kell törekedni! Sok tennivalód akad, mérlegeld a helyzetet, dönts jól!
PÁRKERESŐ: A szerelmi életed fellendül, és legkésőbb márciustól szenvedéllyel lesz teli. Adódik sok flört és randi, sőt akár egyéjszakás kaland is. Április és augusztus között meghatározó időszak kezdődik, így minden, ami ekkor történik, évekre meghatározza a sorsodat.
Július folyamán szerelmi aktivitásod eléri a csúcspontot, ha ekkor találkozol egy remek emberrel, akkor minden adott a sikerhez. Bátran ismerkedj, vesd bele magad az életbe, és biztos rátalálsz az igazira. A kisugárzásod le fogja nyűgözni az embereket.

SKORPIÓ

ELKÖTELEZETT: Szerelmi életedet alkalmanként a monotonitás uralja? Vajon struccpolitikát folytatsz, vagy változtatsz a helyzeten? Az év első negyedében magad sem tudod, mit akarsz: menni vagy maradni? Pedig dönteni kell, hogy örömteli legyen az év hátralévő része. Lásd be, nem rossz vagy kevés az, ami köztetek van, csak reformálást igényel.
Ha megteszed a szükséges lépéseket, úgy szeptember lesz a sorsdöntő pillanat. Merd kimondani, hogy maradsz a kedveseddel, vagy sem! Ha továbblépsz, karácsonyra ismét szerelem tölti ki szívedet.
PÁRKERESŐ: 2019 első hónapjaiban hiányozni fog belőled a kezdeményezőkészség, ami konzerválhatja a szingli állapotodat. Sokszor távolságtartó leszel, régi sebeidet nyalogatod, ahelyett, hogy előre tekintenél. Egészen június elejéig sok akadályt kell leküzdened, ám a nyár beköszöntével felszabadulsz, s már nem állsz ellen a szerelmi impulzusoknak. Új kapcsolatok kialakítására nyáron adódik jó lehetőséged.
Ha a szerelmedet szeptemberben ismered meg, akkor elképesztő sebességgel mélyül el friss kapcsolatotok.

NYILAS

ELKÖTELEZETT: Az állandóság és megbízhatóság nálad alapvető kritérium, és ha partnered kételyeket ébreszt benned, azt rossz néven fogod venni. Ha az összeköltözést vagy a lánykérést várod, az csak a nyári hónapokban vagy ősszel kerülhet fókuszba. Légy türelmes!
A házasságban élő Nyilasok élete összességében örömteli lesz, biztos támaszt jelent a család – akármi történjék. Májusig a munkából adódó stressz kellemetlenül csapódhat le a házas-, illetve párkapcsolati életedben. Nyártól látványosan javul a helyzet, és októbertől végleg elégedett leszel.
PÁRKERESŐ: Pozitív változásokat ígér a 2019-es esztendő, amelyek enyhíthetik a benned felgyűlt hiányérzetet és feszültséget. Ami tavasztól megnyílik előtted lehetőségként, az véglegesen jó irányba fordítja érzelmi életedet. Már régi vágyad valakit tartósan magad mellett tudni, és erre minden körülmény adott - legeslegkésőbb a nyár közepéig.
Szenvedéllyel és érzelmekkel teli kapcsolat kibontakozásának leszel a főszereplője, amit, ha meg akarsz tartani, akkor el kell felejtened a féltékenykedést, számon kérést, zsörtölődést.

BAK

ELKÖTELEZETT: Új impulzusok hatnak meglévő kapcsolatodra, ám nagyon kell óvakodnod a féltékenységgel és a számonkérésekkel. Emellett fontos, hogy ne vidd haza a nyűgjeidet a munkahelyedről vagy az iskolából. Nyitott kapuk állnak a tiltott vagy társadalmilag kevésbé elfogadott kapcsolatokra is, szerelmi háromszögek kialakulására, - rajtad áll, hogyan reagálsz...
2019 tanulás, karriered és családi ügyek terén nagyon leterhel, így csak késő tavasszal tudsz teljesen a szerelemre koncentrálni. Aztán boldog és elégedett időszak köszönt rád ősszel.
PÁRKERESŐ: Szerelem szempontjából pozitív hónapok várnak rád februárban, májusban és decemberben, akkor Vénusz feltölt és inspirál, akár egyéjszakás kalandokba is beleugrasz, és még jól is érzed magadat. Hagyd magad sodortatni az árral, mert akár ezekből a fergeteges pillanatokból alakulhat ki valami egészen különleges dolog.
A boldogság és az elkötelezettség biztosan rád talál, és ez hosszú távú és tartós lesz. Ne vacillálj és ne kételkedj, ezt nem engedheted meg magadnak egy friss kapcsolatban.

VÍZÖNTŐ

ELKÖTELEZETT: Januárban némi egyhangúság tapasztalható, de februártól felélénkül a kapcsolatod, ami nyár közepéig kitart. A tartós elkötelezettségben élő Vízöntők életében április és július között sok izgalom, flört és szenvedély várható – nem lesz panaszra okod.
Augusztusban problémák merülhetnek fel, és úgy tűnhet, nincs megoldás, sőt inkább egy harmadik személy kelti fel a figyelmedet. Hozd rendbe a meglévőt, ne futamodj meg. Ha mégis a lezárás mellett döntesz, az elválásra szeptember kínálja a legbékésebb körülményeket. Ezután pedig továbblépsz könnyedén.
PÁRKERESŐ: Szívügyek terén február, április és november kínál sok-sok flörtöt, ismerkedési lehetőséget. Zavarba ejtő lehet az, hogy egy időben több érdeklődő is kopogtathat a szíved ajtaján, ám eleinte ezeket szimpla játékként, szórakozásként kezeled – pedig lehet valamelyikből jóval több is.
Április közepén és májusban minden körülmény adott egy tartós kapcsolat gyors megalapozásához. Ha szeptember közepéig mégsem találsz partnerre, akkor inkább már csak a hidegebb őszi szezon kínál újabb lehetőséget. Mindaddig, amíg várod az igazid megérkezését, bátran randizz!

HALAK

ELKÖTELEZETT: Május elejéig sok véleménykülönbség és nézeteltérés okozhat bonyodalmat, így némi kétség és bizalmatlanság is felütheti a fejét. Ez a helyzet akár azt is eredményezheti, hogy teret engedsz külső impulzusoknak, akár egy szerelmi háromszögnek is.
2019-ben óvatosan kell bánnod a féltékenykedéssel, zsörtölődéssel. Ne tégy szemrehányást a párodnak olyanért, amit esetleg el sem követett. Légy őszinte, és ha hibázol, azt ismerd be. Ha nem vállalod fel a társad előtt, mi nem tetszik, mit hiányolsz, hogyan tudna módosítani bármin? A jó szándékú kommunikáció minden akadályon átsegít titeket.
PÁRKERESŐ: Akik még várják az összeköltözés, házasság vagy a gyermekáldás jellegű kérdéseikre a válaszokat, azoknak tudniuk kell, hogy 2019 így vagy úgy, de feleletet ad mindenre. Az újév kissé döcögősen indul, ám már a tavasz végén vagy kora nyáron kibontakozhat egy kapcsolat.
Július közepétől minden a vágyaid szerint alakul, a Vénusz a pártodat fogja, inspirál és motivál. Ennek ellenére kerüld a kapkodást, az elsietett összeköltözést vagy házasságkötést, erre ráérsz október után is. Jelentős kudarccal járhat, ha szemellenzőt veszel fel. Cselekedj okosan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.