Hétvégi horoszkóp (július 6–7.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok izgalmas és mozgalmas hétvége előtt állnak, hagyják magukat sodortatni az árral. A Bikáknak sem kell sokat gondolkodniuk, inkább csak élvezzék az életet. A Mérlegek hétvégéje tele lesz örömmel és elégedettséggel, a Vízöntőknek pedig a saját igényeikre kell koncentrálniuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Egy nagyon izgalmas, mozgalmas hétvége áll előtted. Tele programokkal, szórakozással és sok új ember megismerésének lehetőségével – ugye ezt nem akarod elszalasztani? Hagyd magadat sodortatni az árral, az érzelmek tengerében úszkálj kedvedre, és ennek eredményeképpen akár egy kellemes szerelmi kalandban is részed lehet, ha még keresed a másik feledet. Az elkötelezett Kosok érdekes szexuális felfedezéseket tehetnek: hagyd magad inspirálni és bevezetni egy ismeretlen világba. Emellett egy családi kupaktanácsra is meghívót kaphatsz, ahol rád akarnak sózni egy feladatot, de csak akkor vállald el, ha szívből tudod elvégezni.

Bika

A hétvégén ne gondolkodj túl sokat, csak élj! Menj arra, amerre a szíved húz vagy a szeretteid elrángatnak! A munka és a fontos megbeszélések ideje máskor van! Legyen most a nyugalomé, a kikapcsolódásé, az örömé és sok-sok mosolyé a főszerep! Amennyiben mégis megesik, hogy egy visszautasíthatatlan szakmai vagy anyagi ajánlat érkezik... akkor se engedj a csábításnak. Állj ellen a kísértésnek, a lazsálásnak, a napozásnak, a fürdőzésnek legyen helye. Sokan várják, hogy élvezhessék a társaságodat – ezt tartsd szem előtt.

Ikrek

Némi bonyodalom adódhat a hétvégi programjaid körül, ugyanis fény derülhet arra, hogy több helyre elígérkeztél, de mivel csak egy van belőled, így nehéz döntést kell hoznod. Vajon merre indulsz, hol kötsz ki? Hidd el, jól fogsz választani! Szerencséd lesz, ugyanis vannak olyan jó ismerőseid és barátaid, akik észreveszik szorult helyzetedet, így a segítségedre sietnek, utat mutatnak, és akkor sem sértődnek meg, ha nem mellettük teszed most le a voksodat. Ha vannak olyan emberi kapcsolataid, amelyeket elhanyagoltál az elmúlt időszakban, akkor ezeket helyezd most fókuszba.

Rák

Erre a hétvégére azt tervezed, hogy csendet teremtesz, visszavonulsz, vagy akár teljesen leeresztesz? Úgy véled, túl sokat dolgoztál a közelmúltban, és eleinte nem lesz kedved ahhoz, hogy zajos társasági életet élj? A szombati nap folyamán nosztalgikus érzésekkel leszel teli, könnyen melankolikus hangulatba kerülhetsz. Sokan eszedbe jutnak azon emberek közül, akiknek régebben segítettél, és akiknek a viszonzására, segítő ötleteire, netán egy bátorító szavukra és mosolyukra most nagy szükséged lenne. Légy merész és hívd fel őket, figyeld meg, milyen pozitív fogadtatásra lelsz.

Oroszlán

A legtöbb Oroszlán emelkedett hangulatban lesz ezen a hétvégén. Ne félj attól, hogy az égi hatások csak rövid időre adják meg neked ezt a csodát – minden adott ahhoz, hogy 48 órán keresztül örömödet leld az életedben. Talán tényleg furcsa lesz, hogy egyfolytában mosolyogsz, és minden apróságnak tudsz örülni. A sors tálcán kínál mindenféle jó dolgot, fogadd el! Éld meg a szép pillanatokat, és a szíved csordultig telik boldogsággal. A megfontolt döntések ideje lehet számodra ez a hétvége, ne habozz, ha ki kell mondani az igent vagy a nemet – ugyanakkor senkinek a jóindulatával ne élj vissza.

Szűz

Ezen a hétvégén minden az elképzeléseid szerint alakul. Kellhet ennél több a jókedvhez? Az égiek segítenek neked, és még ott is örömödet leled, ahol nem is várnád. Bármire vágyakozz, az könnyen létrejöhet, csupán nem szabad elrugaszkodnod a valóságtól. Viszonylag kis erőfeszítéssel tudod elérni a remélt célt, majd pedig learatni a babérokat. Most a divat és az öltözködés is fókuszba kerülhet nálad, ne félj új színeket és formákat használni. Szeretnél csinos és vonzó lenni, hogy még jobban érezhesd magadat a bőrödben? Akkor légy merész! Bátran méregesd magadat a tükörben, figyeld meg, mi áll jól rajtad.

Mérleg

Ez a nyári hétvége kicsit más lesz, mint a többi! Ugyanis nyugodt lesz, tele örömmel, elégedettséggel, ismerkedési lehetőségekkel – éld meg azt, amit a sors felkínál. Kiváló a hangulatod, sokan figyelnek rád. Megtörténhet, hogy akkor is felhívod magadra a figyelmet, ha egyébként nem törekedsz rá tudatosan. Elintézel minden lényeges tennivalót, még olyat is, ami nem szerepelt az eredeti terveid között. Olyan sok energiád van, hogy az másokat is inspirál. Nagyon fiatalos vagy, akkor is, ha már átlépted a harmadik, netán a negyedik X-et. Hagyd, hogy az emberek közeledjenek feléd!

Skorpió

A hét dolgosabbik része alaposan leterhelt, így a hétvégéd talán kissé nyűgösen indul, de tutira remekül végződik! Szombat reggel még szembe találhatod magadat azzal a problémával, hogy az eltervezett dolgok összekuszálódnak, esetleg nem találsz valami lényeges tárgyat, vagy egyszerűen csak elkésel valahonnan. Ne keseredj el, ez még nem a világvége! Ne szomorkodj, hanem keresd a módot arra, hogy felvidíthasd önmagadat! A jó társaság, a közös étkezések, a szombat esti buli mind apró momentumai lehetnek annak, hogy mégiscsak elégedett lehess vasárnap estére.

Nyilas

Ezen a hétvégén többször is elkövetheted ugyanazt a hibát, ha nem figyelsz eléggé! Hallgasd meg mindig a másik felet, beszélgetőtársaidba ne fojtsd bele a szót, emellett pedig ne akard örökösen a magad igazát bizonygatni. Légy kompromisszumkész! Nem az a kérdés, hogy vajon igazad van-e, hanem az, hogy ezt képes leszel-e diplomatikusan kezelni, vagy sem. Ha nem leszel nyitott a kétoldalú megállapodásokra, akkor nem csak pazarolod az energiáidat, hanem egy vagy akár több ember is megorrolhat rád. Elő a békepipával, botorságokért nem éri meg harcolni!

Bak

Több téma is izgatja a fantáziádat ezen a hétvégén. Végül az a lényeg, hogy belekezdesz valamibe, vagy sem. Ha elindulsz egy adott cél irányába, akkor arról az útról ne térj le! Mindegy, hogy otthon maradsz, netán kirúgsz a hámból, mindig légy következetes, és amerre indulsz, azt az utat járd is végig. Buli, kiruccanás, láblógatás? Ahogy kedved tartja! Sem többre, sem kevesebbre nincs szükség – mindenből épp annyi, amennyi jólesik! Nos, ha ez tényleg tetszetős kilátás a hétvégére, akkor használj ki minden pillanatot a kikapcsolódáshoz, és ha ez a szimpla semmittevéssel egyenlő, hát legyen úgy! Egyszerűen csak érezd jól magad!

Vízöntő

Ezen a hétvégén kiemelt szerepet kap önmagad fókuszba helyezése! A vágyaidat hangold össze a külső és belső igényekkel, és pont azt csináld, amire te vágysz, ne pedig azt, amit elvárnak tőled mások. Mindeközben figyelj az egészséges étkezésre, a megfelelő alvásra – tested és elméd minden rezzenése utat mutat ahhoz, hogy megértsd, min lenne érdemes változtatnod. Elégítsd ki a saját vágyaidat, mindegy, milyen igényeid vannak! Ha sportolnál, ha aludnál, ha tombolnál... – tedd azt, amihez leginkább vonzódsz! Emellett fontos, hogy vedd komolyan a belső hangod esetleges intelmeit!

Halak

Ha egy békés, csendes hétvégében reménykedtél, akkor nagy valószínűséggel erről le kell mondanod. Megeshet, hogy valaki alaposan átformálja eredeti terveidet és a saját vágyait veled akarja elérni, megvalósítani. Sokféle élményben lesz részed, leszel kicsit fenn, kicsit lenn, ám próbáld mindenből kihozni a legjobbat. Bárhová sodorjon az élet, bármi történjék, igyekezz a jót látni minden szituációban. Hátrányodra válhat, ha most a körülötted zajló dolgokat és folyamatokat csak kívülállóként szemléled, és megpróbálsz ellenállni! Légy aktívabb tagja a társaságnak! Hagyd magad sodortatni az árral, mert ha megteszed, elégedett leszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.