párkapcsolat szex férfi szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik pasival is, másik pasival is. Érzelmek nélkül, durr bele a közepébe. És a test élvezi. Veszettül. Hogy ez nem jó? Fel sem merül. Csak egy kicsit. Amikor már a lélek kiált segítségért. Ilyenkor a nő elbizonytalanodik, hogy valamit mégsem csinál egészen jól. Kilátástalan helyzetében hölgyolvasónk Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen.

"Szia Marco!

Van egy párom, aki kint dolgozik külföldön több mint 2 éve. Tavaly nem volt semmi problémám a dologgal, hűséges voltam, de idén megcsaltam, és azóta is csalom folyamatosan, úgy hat hónapja. Akivel félrelépek, tökéletes, jól bírja a szexet, figyel rám. A párom viszont elhanyagol. Amikor hazajön - elhiszem, hogy fáradt -, akkor is csak 10-15 percig bírja a szexet. Annak idején ez nem volt számomra probléma, de most már nem kívánom őt. Nem hajlandó az újításokra (pl. liftben szeretkezni, ami engem nagyon izgat, de neki csak az a reakciója, hogy mi lesz, ha meglátnak?). Nem csókol meg, nem simogat, nem szereti az orális szexet, mondván, nem bírja az illatát - vagyis akkor az én illatom nem kívánja?! Úgy kezdeményez, hogy levetkőzik, és megkérdezi tőlem: Nem dugunk? Már csak ötezer forintot kellene hozzám vágnia. Ezt szóvá tettem neki, azt mondta, hogy ő ezt viccnek szánta. Aztán ledobja magát az ágyra, és egy perc után beledurrant a közepébe. A másik pasi viszont... Hm. Vele simogatjuk egymást, csókolózunk, van előjáték, orális szex, kipróbálunk különböző pózokat, eszközöket, képeket és videofelvételt nézünk. Ráadásul van most egy harmadik srác is, aki három évvel fiatalabb, és rettenetesen kívánom. A lelkem össze van zavarodva. Mi van velem most? Fogalmam sincs róla. Talán tudsz valamit mondani, hogy mi is hiányzik pontosan az életemből, amiért több pasit akarok felváltva?

Várom válaszod,
Györgyi"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kedves Györgyi!

Ha jól értem, van egy pasid, akit átversz, nem kívánod, fáraszt, viszont két perc alatt lerendez (vetkezéssel együtt), nem bírja az illatot a lábad között, és a liftes szexet sem kultiválja. Van egy másik, aki ágyéktól szájig rendbe tesz, élvezed, akarod, jó pasi, bírja az ágyban, ahogy kell. Te mindeközben egy harmadikról fantáziálsz, a fiatal titánról, akit egyelőre csupán kívánsz, azt viszont rettentően. Ez van most. Totális káosz. Érzelmek sehol, a lélek menekül szemlesütve, test mindeközben csúcsra járatva zakatol. Kifulladsz így Györgyi. Kimerül az agyonhasznált tested, ha így folytatod. A férfiakat, akiket gyógyszerként használsz, nem szereted. Egyiket sem. Kellenek erre, arra, de nem szereted őket, tudod te is. Se a külföldről jövőt, se a hazait, se a fiatal titánt. Társaid lehetnének, ha lenne szerelem, de most csak társas magányodban partnerek. Testi válaszok ők a lelki problémádra. Semmi más. Rossz válaszok, rossz választások. Egyes beírva, Györgyi. Pótvizsga következik. Ülj le, nyugodj meg, és gondolkozz végre. Használd a fejed az altested helyett. Kevesebb lesz az élvezet, de talán könnyebb majd tükörbe nézni egyszer. S ez kiváltságos élmény mostanság. Ebben biztos lehetsz.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!

Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.