párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetünkből adódóan hozzászoktunk a kíváncsiskodáshoz. Gyermekkortól kezdve nemcsak látás és egyéb érzékelési módon tanul az ember, hanem kérdezősködés segítségével is...

Hol? Miért? Hogyan? Fejlődünk, okosodunk, ám a kérdésekből mégsem fogyunk ki sosem. És mi nők távolról sem vagyunk túl eredetiek kérdezősködésben, mint ahogy azt a férfiak szeretnék. Íme a top 10-es lista a női kérdésekről és a férfi válaszokról úgy, hogy férfiakat kérdeztünk meg...

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

1. kérdés: "Szeretsz engem?"

Válasz: "Igen!"

Van, amikor a kifli csak egy kifli, és nem egy szimbolikus félhold. Tehát nem érdemes a válaszon filozofálni, túlkombinálni stb. Ugyanakkor még a legbékésebb férfit is kihozza a sodrából, ha ezt naponta megkérdezik tőle. A férfiak úgy gondolják, ha foglalkoznak párjukkal, akkor az elég egyértelmű jele a szerelmüknek.

2. kérdés: "Mennyire szeretsz?"

Válasz: "Nagyon!"

Míg a reklámokban az ilyen SÍMS mosolyt csal a férfiak arcára, addig a való életben szinte biztosan felbosszantja. Minél gyakrabban bombázzuk ilyesmivel, annál bosszantóbbá válik. Mivel a férfiak egyszerűen gondolkodnak, ne számítsunk összetett válaszra.

3. kérdés: "Szerinted híztam?"

Válasz: "Édesem, csodálatos vagy, mint mindig"

Teljesen egyértelmű, hogy a párunk észreveszi, ha felszedtünk egy kicsit, de senkinek nem esik jól, ha a szerelme kritizálja őt. Gondoljunk bele, hogy mi sem szívesen tennénk ezt. Ráadásul a férfiak tudják magukról, hogy ők sem tökéletesek. Tehát ezt a kérdést a legjobb, ha elfelejtjük.

4. kérdés: "Tetszik az új frizurám (szoknyám, blúzom, sminkem stb.)?"

Válasz: "Most komolyan: nagyon"

Valójában elég ritka, hogy egy férfi magától észrevegyen ilyen dolgokat. Így ezzel a kérdéssel egyenesen megkönnyítjük párunk életét.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

5. kérdés: "Jó volt?"

Válasz: "Nagyon!"

Ez a kérdés általában szeretkezés után hangzik el, és bármilyen meglepő, 50-50 %-ban teszik fel férfiak és nők. Egyébként ez a kérdés is a "hasznos" kategóriába tartozik, hiszen azt jelenti, hogy nemcsak saját magunkkal vagyunk elfoglalva, hanem partnerünk kielégülése is fontos.

6. kérdés: "Mire gondolsz?"

Válasz: "Tulajdonképpen semmire."

Erre a kérdésre valószínűleg a nagy többség azt szeretné hallani, hogy "drágám, azon gondolkodtam, milyen szerencsés fickó vagyok, hogy vagy nekem!" De most komolyan. Ha párunk a hét minden napján és a nap 24 órájában ránk gondolna, nemcsak a munkahelyéről rúgnák ki, de valószínűleg diliházba is zárnák...

7. kérdés: "Megcsaltál?"

Válasz: "Hogy juthat eszedbe ilyen butaság? Természetesen nem!"

Valójában ezt teljesen másként is lehet. A statisztikák szerint ugyanis a férfiak 62%-a legalább egyszer félrelép. Ha komoly választ szeretnénk kapni, pontosan készüljünk fel arra, mit teszünk, ha borul a bili.

8. kérdés: "Hány barátnőd volt előttem?"

Válasz: "Igazi szerelmem csak egy: te!"

Valójában lehetett 10, 20, vagy éppen 50. Természetesen jó, ha tudunk dolgokat párunk múltjáról, de részletekbe jobb nem belemenni, főleg nem a szexuális életet érintő fejezetekbe.

9. kérdés: "Emlékszel az első randinkra?"

Válasz: "Természetesen, kicsim. Az volt életem egyik legszebb napja!"

A férfiak alap beállítottsága miatt nehezebben jegyeznek meg számokat, neveket, dátumokat. Így ne is próbáljuk számon kérni rajtuk a találkozás helyét, idejét, időjárását... Ugyanakkor emiatt ne is haragudjunk rá, inkább vegyünk neki egy szép naptárat, és piros filccel jelöljük be a nevezetes dátumokat...

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

10. kérdés: "Hol és kivel voltál az este?" vagy "Mikor jössz este haza?"

Válasz: "Ma késő estig dolgoztam." vagy "Pontban este 8-kor."

Igen fárasztó folyamatosan ezekre a kérdésekre válaszolgatni, hiszen mindannyian szabad emberek vagyunk. Nem éri meg párunkat rendszeresen elszámoltatni minden pillanatáról, mert ezzel csak azt az érzést erősítjük, hogy cseppet sem bízunk benne!

Csak az önzetlen szerelem az igazi

Ez tévedés! Találkoztál már olyannal, aki önzetlenül és kötöttségek nélkül szeretett és a partnere teljes mértékben respektálta azt? Hogy lehet egy olyan embert tisztelni, aki semmilyen kívánságot nem támaszt? Természetesen mindenki hallotta már a mondatot: "szeretlek, mindegy mit csinálsz". Nincs határtalan szerelem, vannak konfliktustűrő- és alapvető elv határaink, amelyekre szükségünk van egy kapcsolat során. Legkésőbb, ha valami váratlan áll elő egy kapcsolatban, bizonyos feltételek kiállításra kerülnek. Így vagy úgy.

Franco Marco: Értelmetlen szóköpések

- Szeretsz?
- Igen.
- Mennyire?
- Nagyon.
- Szép vagyok?
- Persze.
- Ugye nem híztam?
- Dehogy.
- Ez a ruha is jól áll még, ugye?
- Csodálatos vagy benne.
- Édes vagy. És szexi. Jut eszembe, este jó volt velem?
- Nagyon.
- Olyan lassan mondtad... Mire gondolsz?
- Semmire.
- Ne hazudj! Jézusom, megcsalsz?
- Természetesen nem.
- Ugye nem került elő a korábbi csajod?
- Dehogy.
- Egyáltalán hány barátnőd volt előttem?
- Már mondtam párszor. Az igazi szerelem te vagy.
- Érzem, tudom, de jó! Emlékszel még az első randinkra?
- Ne viccelj. Az egyszerűen felejthetetlen volt.
- Olyan jó veled. Meddig dolgozol ma?
- Sietek.
- Örülök! És szeretsz?

Néha tényleg kibírhatatlan. S érthetetlen, átgondolatlan, meg üres. Tartalmatlan szóviadalok a semmiért. Idétlen klisék, unalmas sémák. Értelmetlen párbeszédek, buta kérdések, hazug válaszok. Minek? Unja, aki adja, fásult, aki kapja. Sok beszédnek se alja, se teteje. Érdemes futni inkább. Vagy építeni karriert, kapcsolatot, műkörmöket. Ha más nem, bevágni egy pofa sört. Többet ér, mint mantrázni évekig a nem létezőt. Szeretsz? Hm. Nem. Kurvára nem. De ez téged egyáltalán nem érdekel.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

www. ezoterikus.hu

7 elképesztő tenyérjós kérdés - és hét válasz
A válás 10 oka és 7 megoldása
15 tabumondat - amit utálnak a pasik!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.