Csalfa Karma intrika párkapcsolat websorozat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elkezdődik az első magyar romantikus websorozat!

"A legtöbb jó pasi már foglalt!" "Nem akar elvenni feleségül!" "Zátonyra futott az életem!" - Kétségbeesett mondatok egy 26 éves nőtől. A nőtől, akit Gál Szonjának hívnak, és dekoratív adottságai ellenére sem talál magának egy épkézláb pasit. Szonja kívülről hibátlan. Kifogástalan a bőre, tökéletes az alakja, elragadó mosolya pedig a legveszélyesebb fegyvere. A férfiakkal kihívó és mesterien bánik a testével. Nem feltétlenül hűséges, de forrón tud szeretni. Saját külsején kívül az is fontos neki, kinek az oldalán áll - pontosabban ki áll mellette.

Szonja önmaga után húgát, Annát szereti a legőszintébben. Érzelmileg is hozzá áll a legközelebb, és rendszeresen rá támaszkodik, amikor valaki összetöri a szívét. Csupa energia, szeleburdi, vidám lány, aki melegséget sugároz és néha kissé bizonytalan. Az a típus, akit a legszívesebben védelmezne az ember, de általában pont ő gondoskodik másokról. A pasikkal nem túl szerencsés. A magabiztos férfiakat kedveli, de általában ezt a tulajdonságot összekeveri az arroganciával. A legtöbb pasija mondvacsinált ürüggyel lép le, de jó természetének köszönhetően sosincs pohárdobálás.

Jó ebédhez Csalfa Karma! Terítéken a szerelem! Premier: hétfőn, május 23-án, itt a Life.hu-n. Kövesd Szonja és Anna sorsát minden hétfőn, szerdán és pénteken!


A Csalfa Karma törénete:

A Csalfa Karma egy szerelmi háromszögről szól, középpontjában két lánytestvér áll, akiket ugyanaz a fiú érdekel - a riválisok közül az egyik szép, de megjátssza érzéseit, míg a másik érzései őszinték, de visszahúzódóbb, mint testvére, így a fiú is nehéz döntés előtt áll.
"A fő koncepció az, hogy mindenkinek van valahol egy párja, de könnyen lehet, hogy elkerülik egymást. Akár a szomszédod is lehet, akit a sors neked szánt, és minden nap úgy mentek el karnyújtásnyira egymástól, hogy észre sem veszitek a másikat. Ettől csalfa ez a karma" - fogalmaz Kalamár Tamás, az Origo Zrt. megrendelésére készülő websorozat producere.
"Azért a Magyar Grundy UFA-ra esett a választásunk, mert az olyan történettel állt elő, amilyet vártunk, és Magyarország legnézettebb napi sorozatával is bizonyította már, hogy vezető helyet tölt be a piacon" - mondja az Origo Zrt. szórakoztató tartalmainak igazgatója, Hámori Barbara.

/1105/Csalf2011519143444

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.