Viva Comet Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába reppentek fel néhány napja a pletykák a Megasztár-győztes Tolvai Reni és kedvese, a szintén megasztáros Kállay-Saunders András szakításáról, a fiatalok boldogabbak már nem is lehetnének.

Vadító dívaként tündökölt Tolvai Reni az idei Comet díjkiosztón - és persze szerelme sem hiányzott mellőle. Reni nagyon sokat fogyott az utóbbi időben - saját bevallása szerint azért, mert a rengeteg fellépés miatt nincs ideje az evéssel foglalkozni. Szerényen fogadta a Life.hu dícsérő szavait a Megasztár győztese, aki azt is elmondta, minden tökéletesen rendben van közte és kedvese között.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Nézd meg képgalériánkat a VIVA Comet díjátadóról! Katt ide!

A szőke énekesnő az este folymamán többször is különvonult kedvesével, és igyekeztek megtalálni a legfélreesőbb helyeket, hogy ne csak a bulira, de egymásra is koncentrálhassanak. András is nagyon figyelmesnek bizonyult Renivel - gyakran átkarolta barátnőjét, vagy épp csókot nyomott arcára. Reméljük, sokáig tart még az új megaszerelem!

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.