Komolyodik Harry herceg új románca

Anglia párkapcsolat szerelem Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre komolyabbnak tűnik Harry herceg legújabb románca, vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint ugyanis lehetséges, hogy a brit uralkodó unokája együtt nyaral új kedvesével.  

Az idén 27 éves Harryt - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fiát, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell társaságában lehet egyre gyakrabban látni. A Flee becenévre is hallgató szőke szépség a jelek szerint kedveli, ha világhírességek udvarolnak neki, korábban ugyanis Jenson Buttonnak, a vasárnapi Magyar Nagydíjon diadalmaskodó Forma-1-es autóversenyzőnek volt a barátnője.

A Mail on Sunday bennfentes forrásai szerint Flee és Harry bontakozó románca olyan szintre jutott, hogy a kapcsolatot már udvari illetékesek is jóváhagyták, és a pár azt tervezi, hogy augusztusban eltölt egy romantikus hévégét Ibizán.

Northfoto, AFP
Northfoto, AFP

Flee állítólag már ki is bérelt egy villát a közkedvelt turistaparadicsomban, igaz, baráti társaságának néhány tagja is velük utazna. A vasárnapi brit tömeglap forrásai különösen jelentős fejleménynek tartják a kapcsolat szempontjából, hogy Harry már bemutatta új barátnőjét bátyjának, Vilmos hercegnek is.

A románcot valamelyest beárnyékolja ugyanakkor az a kissé kínos körülmény, hogy Flee és Harry előző barátnője, Chelsy Davy annak idején egyaránt a Buckinghamshire grófságbeli Stowe elit középiskolájába járt - itt egy tanév több mint 25 ezer fontba (7,5 millió forintba) kerül -, és baráti társaságuk "átfedi" egymást. Chelsy a Mail on Sunday forrásai szerint ennek "nemigen örül".

A Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy Davy és Harry herceg hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos herceg áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött, ám ezt a herceg sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta.

Miután Vilmos elkelt, jelenleg Harry számít a világ egyik legkapósabb agglegényének, és ennek idegenforgalmi vonzatai is vannak. Brit sajtóbeszámolók szerint ugyanis reményteli amerikai leányok körében valóságos Harry-turizmus alakult ki: ifjú hölgyek csapatostul kelnek át az Atlanti-óceánon, és gondosan kidolgozott menetrendek alapján járják végig a herceg által közismerten gyakran látogatott legmenőbb londoni szórakozóhelyeket, hátha összeakadnak Harryvel - és hátha Harry szeme megakad rajtuk.

Ha azonban az új románc komolyra fordulásáról szóló értesülés helytálló, akkor kidobott pénz volt a londoni repülőjegyekre költött összeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.