Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második szériájának fiatal énekese, Baricz Gergő úgy érzi, válaszút előtt áll.  

Az erdélyi származású fiú és a tehetségkutató fiatal versenyzője, Kováts Vera a műsor alatt szerettek egymásba. A műsor már régen véget ért, a fiatalok azonban még mindig egy párt alkotnak. Kapcsolatuk azonban mostanában válságban van. ,,Rengeteg helyre hívják őt is, és engem is. Nagyon sok energiát vesz ki belőlünk a felhajtás, ami körülöttünk van, a fellépések, és ami ezzel jár. Nem akarok panaszkodni, hiszen erre vágytunk, élvezzük, de emiatt sokszor előfordul, hogy alig tudunk találkozni. Azt gondolom, egy jó kapcsolatért dolgozni kell, időt kell együtt tölteni, és nemcsak kivenni belőle, hanem adni is. A körülmények miatt viszont ő sem tud, és én sem tudok annyit adni, amennyit szeretnénk... - mesélte Gergő a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A fiatalok helyzetét az sem könnyíti meg, hogy Vera édesapja csak heti két találkozót engedélyez nekik. ,,Attól félek a legjobban, hogy egyszer majd megbántom Verát, ezért mindig mindenről nyíltan beszélünk. Erről a problémáról is. Bánt, hogy amikor kimerült vagyok, nem tudok adni ebbe a kapcsolatba szinte semmit. Ez nem vezet jóra" - mondta a fiatal fiú, mostanában gyakran felvetődik a kérdés: karrier, vagy Vera? ,,A karrieremet nem hanyagolhatom el, nem tehetem bele a fiókba. Ő sem, és én sem. Most kell igazán sokat tennünk azért, hogy a felszínen maradjunk. Így viszont alig látjuk egymást, ami nem tesz jót senkinek. Nem tudjuk, mitévők legyünk, mert fontosak vagyunk egymásnak, de a zene is az" - tette hozzá Gergő.

Ez zsír! Mosolyogva futották le a távot a süvítő hidegben. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.