milliomos VV Vera Való Világ szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliomos pasi mellett kötött ki VV Vera. A lány szerint azonban a pénz nem számít, ő nem akarja eltartatni magát.

VV Vera óvja párkapcsolatát a nyilvánosságtól, de egy keveset mégis mesélt a magánéletéről. "Komoly párkapcsolatban élek hónapok óta. A barátommal megvan köztünk a maximális vonzalom, viszont már sokkal tudatosabban kezelem a magánéletemet, mint régebben, ezért még nem költöztünk össze. Egy héten általában kétszer-háromszor szoktunk találkozni, szinte mindig én megyek át hozzá, és mindennap beszélünk telefonon. Nem tudunk túl sok időt együtt tölteni, hiszen ő üzletember és rengeteget van úton. Ez nem tiniszerelem, tehát nem az az elsődleges neki, hogy velem legyen mindennap. Mivel úgy érzem, hogy még nem száz százalékig biztos az érzéseiben, nem szeretném, hogy címlapokon legyünk és ez elrontson mindent" - idézi a lányt a Stop.hu.

www.facebook.com/vvverahivatalos
www.facebook.com/vvverahivatalos

"Én nem akarom magam eltartatni! Olyan programokat szervezünk, amelyek nem a pénzről szólnak. Vannak nehézségeim, de sosem engedném neki, hogy segítsen a pénzével. Egyszerűen még nem tart olyan szinten a kapcsolatunk, hogy ő finanszírozza a dolgaimat, és amúgy is minden porcikám tiltakozik ez ellen" - tette hozzá VV Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.