Charlie Sheen szex közben is posztolt a közösségi oldalára

Charlie Sheen szex közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen exbarátnője, Bree Olson bizarr dolgokat mesélt a világsztár szexuális életéről.

Charlie Sheenről köztudott, hogy sosem vetette meg az örömlányokat és a bizarr dolgokat a szexben. A sztár egyik exbarátnője, Bree Olson nemrég kikotyogta, hogy Sheen gyakran posztolgatott üzeneteket a közösségi oldalára, még akkor is, amikor épp egymással szeretkeztek. "Képes volt akkor is a Twitteren írogatni, amikor épp szexeltünk. Charlie akkor fedezte fel a Twittert, amikor járni kezdtünk, akkor jött rá, hogy tulajdonképp milyen jó dolog is a közösségi oldal. És igen, annyira rákattant, hogy még az ágyban sem tudott elszakadni tőle" - mesélte a nő.

AFP
AFP

Bree egyébként 2011 januárjában kezdett randizni a sztárral, akivel mindössze négy hónapig votlak együtt. Charlie 2011 márciusában lett a Twitter tagja, és 48 órán belül egymillió követője lett, amivel be is került a Guinness rekordok könyvébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.