társkereső Való Világ 5 internet ismerkedés VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke plasztikcica ugyan korábban fogadkozott, hogy neki jó darabig most nem kell pasi, mégiscsak elkezdett ismerkedni, méghozzá az interneten.

,,Igen, igaz, tényleg jelen vagyok néhány hete ezen az oldalon. Annyira sokan írnak, hogy képtelen vagyok minden levélre válaszolni. Igazság szerint nem is nagyon akarok, mert megválogatom, hogy kivel találkozgatok. Ha minden úgy alakul, ahogy tervezem, rövidesen törlöm magam! Van most valaki, akivel ismerkedem, nagyon jól alakulnak a dolgok. Nem szeretnék semmit elkiabálni, még a nevét sem akarom elárulni. Legyen annyi elég, hogy ő korban abszolút hozzám illik, lehet, hogy ő az én főnyereményem" - mesélte Veronika a Blikknek.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

,,Megfordulunk itt-ott együtt, a hét végén például egy fesztiválon is közösen voltunk. Fantasztikus volt, annyit még talán elmondhatok, úgy néz ki, ő a tökéletes pasi, épp olyan, aki nekem való" - tette hozzá az egykori villalakó. A fiatalember egészen biztosan nem egy átlagos srác, Veronika ugyanis az adatlapján külön kiemeli, csak egy bizonyos színvonal felett hajlandó szóba állni a pasikkal...

Tipp! Előkerültek Madonna meztelen képei. Kattints a galériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.