párkapcsolat szex LifeNight szexualitás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki cipel magával titkokat a múltjából, amelyeket nem szívesen tereget ki az aktuális partnere előtt. A Life.hu most a férfiak véleményére volt kíváncsi a témában.

Ernő, taxisofőr (31)

"Én azt hittem, ez az én párkapcsolatomban nem jelenthet gondot, hiszen mindent elmondtam a kedvesemnek. Azt gondolom, ő sem hallgatott el előlem jelentős dolgokat, de lehet, nekem nem kellett volna ennyire őszintének lenni. Zsuzsi ugyanis egyszerűen gyűlöli azokat a nőket, akikkel valaha viszonyom volt. Már a közösségi oldalakról is töröltem magam, mert napi szinten nyomon követte, vajon bejelölt-e valami régi barátnőm, akivel szexuális kapcsolatom volt. Rám mosolyog-e olyan lány, akivel mondjuk egyszer lefeküdtem. Számára - azért, mert nevesítve van a múlt - ez állandó fenyegetettséget jelent, pedig nekem azok a csajok már semmit sem jelentenek. Őt szeretem, őt kívánom, de nem hiszi el."

Thinkstock
Thinkstock

András, informatikus (29)

"Őszintén szólva nem szeretném, ha évekkel az összeköltözés után derülne ki valami életre szóló nagy turpisság a páromról, de ha egyébként jó a kapcsolat, és az enyém jó, akkor bármit, akár a múltbeli szexhazugságokat is meg lehet beszélni. Lehet, hogy a másiknak épp annyi idő kellett a feldolgozáshoz, amennyi ideig hallgatott róla. Különben is: számon lehet kérni valamit a múltból - akár morális alapon -, ha személyesen nem érintett benne az ember?"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.