Így szeretik a testedet a férfiak - éjszakai pasivélemény

önismeret párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak egy része esküszik a nagy mellre és a lapos hasra, míg mások szerint egyáltalán nem elsődleges szempont a külső a párválasztásnál, a legfontosabb az, ami belül van. Körkérdésünkben arra kértük meg a férfiakat, hogy mondják el a véleményüket a csípőt és derekat, valamint a hasat övező női parákról.

Flórián, egyetemista (23)

"Szerintem nagy baromság ez a centizgetés, mert az összkép és az arányos test számít. Én speciel a sportosabb alakú csajokat kedvelem, mert hiába karcsú valakinek a dereka és nagy a cicije, ha görnyedten jár, vagy csupa narancsbőr a combja. Mit számít a keskeny csípő, ha amúgy lapos és formátlan a fenék, és még sorolhatnám. Szeretem, ha valaki nőiesen tud viselkedni (meglepően kevesen tudnak!), és stílusosan, az alkatának és életkorának megfelelően öltözködik. Valahogy kihalóban vannak az ilyen nők, de az is lehet, hogy én tettem túl magasra a mércét."

Thinkstock
Thinkstock

Ádám, jogász (35)

"Én bizony hasmániás vagyok, és órákig elvagyok ezzel a finom testrésszel. Azokat a nőket kedvelem, akiknek nem túl hurkás vagy löttyedt, de az egyáltalán nem izgató számomra, ha az illető olyan vézna, hogy teljesen behorpad a hasa. A női pocak akkor a legizgatóbb, ha meleg és finom tapintású, ami elalváskor a legjobb párna, és esztétikai szempontból is nagyon kellemes a szememnek. A mostani párom alakja sem tökéletes, mégis imádom minden porcikáját csókolgatni, és extra pont, hogy nagyon formás és csábító a lábfeje."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.