Az Alkonyat sztárjának élete legszörnyűbb élménye volt az Úton című film forgatása. A 22 éves színésznőnek ugyanis toplesz és anyaszült meztelen jelenetei is voltak, amelyekről korábban úgy nyilatkozott, hogy ez egyáltalán nem nagy dolog.

Mostanra azonban Kristen teljesen máshogy látja a történteket. Craig Ferguson The Late Late Show című műsorában ugyanis arról beszélt, hogy ez volt élete legborzasztóbb élménye, ami a végére azért mókássá vált.

Forrás: AFP

A színésznő, aki a beszélgetésre fekete miniszoknyában és blézerben, valamint egy egyszerű fehér pólóban érkezett, összeállításához egy sárga vászoncipőt választott. Úgy tűnik, Kristen az utóbbi időben vonzódik az ízléstelen, sárga ruhadarabokhoz, legutóbb például egy kanárisárga kislányruhában jelent meg a nyilvánosság előtt. Stewart az interjúban azt is elmondta, hogy a forgatások során az volt számára a legnehezebb, hogy a jelenetek spontánnak tűnjenek. Hogy ez mennyire sikerült, illetve, hogy a sztár hogyan oldotta meg az erotikus pillanatokat, számunkra csak februárban derül ki, akkor kezdik ugyanis játszani a magyar mozik a Jack Kerouac könyve alapján készült alkotást.

 

Első gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html Gyereket szeretne Kristen Stewart és Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-robert-pattinson-amerikai-szinesz-es-kristen-stewart-amerikai-szineszno-gyerekre.html Kínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.html Kristen Stewart luxusháza Los Angelesbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20121018-kristen-stewart-szineszno-uj-luxushaza-los-angelesben.html Mindenkit átvertek? Együtt él Robert Pattinson és Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120926-robert-pattinson-es-kristen-stewart-nem-tud-egymas-nelkul.html