25 évvel fiatalabb nőt vesz el a világhírű rendező

rendező Star Wars eljegyzés George Lucas Indiana Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nálánál huszonöv évvel fiatalabb hölgyet vesz feleségül George Lucas filmrendező.

A Star Wars rendezője hét év után kérte meg Mellory Hobson kezét. A negyvenhárom éves hölgy műsorvezetőként és üzletasszonyként tevékenykedik. A hírt a rendező szóvivője is megerősítette, de az esküvőről még nem árult el részleteket.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Lucas korábban már volt nős: 1969-ben feleségül vette Marcia Lucast, de1983-ban elváltak.

Caramel összejött a Voice énektanárávalhttp://www.life.hu/szeress/20130105-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-es-az-enektanar-egyutt.htmlEddig bírták! Szakított a sztárpárhttp://www.life.hu/szeress/20130103-bradley-cooper-szinesz-es-zoe-saldana-szineszno-szakitottak.htmlVércsoportod árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130103-szerelem-parkapcsolat-onismeret-a-vercsoportod-arulkodik-rolad.htmlMegviseli a szakítás a magyar sorozatsztárthttp://www.life.hu/szeress/20130104-ripka-kalmant-a-joban-rosszban-halasz-gergojet-megviseli-a-szakitas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.