színésznő Emma Roberts szex szüzesség LifeNight Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Roberts egy magazin kérésére számolt be élete első szexuális élményéről.

Emma Roberts színt vallott élete első szerelmes együttlétéről. Julia Roberts unokahúga egy női magazin által szervezett esten számolt be karrierjéről, Hollywoodról és a "normális életről".

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 22 éves színésznő kislánykora óta a kamerák előtt éli az életét, így nem meglepő, ha itt élte át élete első szexuális élményét is.
A Rokonlelkek sztárja nemcsak első csókját és bálját élte át a kamerák előtt, hanem szüzességét is kétszer veszítette el a kamera előtt, mire valóban megtörtént a dolog akkori barátjának vendégházában. "Annyira elfoglalt voltam, hogy mindent a képernyőn tapasztaltam meg először és a való életben már nem maradt időm átélni őket" - emlékszik vissza Emma, aki egy időben épp emiatt el is hagyta Hollywoodot, hogy egy normális fiatal lány életét élhesse - hogy aztán ismét visszatalálhasson álmaihoz.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.