Pasivélemény: A nők provokálják ki a füttyögést

düh fütyül atrocitás fütty Zámbó Márta füttyszó beszólás férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi cikkünkben annak jártunk utána, vajon miért füttyögnek utánunk a férfiak. Szimplán bunkók? Vagy csak nem tudják más eszközökkel kifejezni magukat? Vagy tényleg ennyire jó nők vagyunk? A szakértő válasza mellett a pasik véleményére is kíváncsiak voltunk.

Zámbó Mária coach röviden így írja le a jelenséget:

"Elmerengve sétálok a körúton, és egyszercsak simán beszól egy férfi, akit addig észre sem vettem, nyuszikájának titulálva. De voltam már megszólítottként, néhányat említve csupán, cica, bébi, mókuska és kiscsillag is... Az építkezések környékéről nem is szólva, ahol kórusban hangzik fel a fütty és a "randimeghívások" skálája, a "Ráérsz este, bébi?"-től a durva beszólásokig. Közhely, de tényleg nem azon múlik, hogy kirívóan öltözködünk, vagy miniszoknyában vagyunk-e, hogy átéljünk hasonló helyzeteket." Mária véleményét teljes egészében itt olvashatod.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Férfi olvasóink így látják ugyanezt:

Márton, vállalkozó (30):

"Hogy miért fütyülnek egyesek a csajoknak? Ha tippelnem kell, a többiek előtt akarják fitogtatni a bátorságukat. Ha jobban belegondolok, még sosem láttam olyat, hogy valaki egyedül lett volna és mégis füttyögött volna egy nő után.

Gondolom, elismerésre vágynak a közvetlen környezetüktől, amit a személyükkel vagy a képességeikkel képtelenek elérni. Illetve, ha csak egy rövid időre is, de felkeltsék egy csinos nő figyelmét. Akár annak az árán is, hogy a figyelem nem lesz épp kitüntető. Persze lehet, hogy csak unalomból."

Ferenc, jogász (33):

"A városi kultúra üde színfoltjai, akik a saját iskolázatlanságuknak és az életükben megélt kudarcoknak a mementói. Általában jót mulatok rajtuk, de ennél többet nem foglalkozom velük."

Dénes, menedzser (29):

"Ismerek olyan hölgyet, aki ha rossz napja van, vagy nem érzi magát elég szexisnek, felvesz egy fokkal csábosabb ruhát és az építkezések mellett sétálva megy dolgozni, hogy megkapja a szükséges elismerés- és figyelemadagját. Ez nemcsak, hogy nagyon aranyos, de vicces is. Így lesz egy egyébként elítélt tevékenység karitatív. Kár, hogy nincs hasonló lehetőség pasiknak!"

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.