Ha már az ágyában vagy, csináld rendesen című cikkünk kapcsán merült fel a kérdés, normális-e az a helyzet, hogy az első vagy akárhányadik randi után a férfi és a nő együtt alszik. Szexről szó sincs, mert fel sem merül, a szundikálás után pedig a pasi eltűnik. A Life.hu-nak férfiolvasók válaszoltak.

Igaz, hogy ha férfi és nő között működik a kémia, akkor nem aludhatnak együtt?

Péter 31, tanár
Szerintem ha egy férfi és egy nő már eljut az ágyig és ott mégsem történik semmi, akkor ott valószínűleg kommunikációs gondok vannak. Valószínűleg a felek nem tudták értelmezni a másik üzeneteit. A nő nem tudta elég egyértelműen a férfi tudtára adni, hogy többet szeretne, a férfi meg nem jól magyarázta el, hogy ő öribarit keres, és a fiúkat szereti.


Forrás: Thinkstock

Ha egy randi végén a nő felmegy a pasihoz, de nem fekszik le vele (mert ugye nem fekszünk le senkivel az első randin), majd a pasi mégsem hív fel többet, akkor annak mi az oka?

Dénes 35, építész
Az 'első randin semmi' szabály elég elavultnak tűnik. Eddig szinte minden partneremmel az első randi után az ágyban kötöttünk ki. Manapság a szexuális élet is felgyorsult, főleg a fiataloknál. Ha egy lány azt mondja egy fiúnak, hogy nem, és nem magyarázza el nyomatékosan, hogy csak az első randin tilos (a jó ég tudja, hogy miért), akkor könnyen lehet, hogy a férfi visszautasítva érzi magát, és nem kér a további együttalvásból. Persze az is lehet, hogy azt várja, a nő lépjen, hiszen ő húzta be a kéziféket.
Íme a házasok Kámaszútrájahttp://www.life.hu/szeress/20131117-simon-rich-amerikai-humorista-irta-es-illusztralta-a-kama-sutra.html Elnézést, mióta van a férfiaknak lelkük?http://www.life.hu/szeress/20131115-deaki-timea-parterapeuta-segit-megerteni-miert-sirnak-a-pasik-es.html 5 érv a reggeli szeretkezés mellett (18+)http://www.life.hu/szeress/20120106-felebreszt-felporget-feldob-mi-az.html "Maszturbálok az irodában, és kész!" (18+)http://www.life.hu/szeress/20131115-ferfivelemeny-mi-az-oka-a-munkahelyi-maszturbalasnak-onkielegitesnek-pasik-valaszolnak.html 4 ok, amikor elfogadható az irodai önkielégítés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131114-szex-es-onkielegites-az-irodaban-4-ok-amikor-elfogadhato-a.html Paradicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html