Pippa Middleton 2013 szerelem Erdei Zsolt Britney Spears Kasza Tibi Jake Gyllenhaal kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu több szerelmi visszatekintést is készített az idei évre. Csokorba szedtük a legdurvább külföldi és magyar szakításokat, 2013 álomesküvőit, és szenteltünk egy cikket az esztendő nagy újrakezdőinek is. Utolsó összeállításunkba pedig azokat a boldog szerelmeseket tömörítettük, akik ebben az évben találták meg a nagy Ő-t.

1. Erdei Zsolt

Madár szomorú válása miatt ugyan felkerült a legmeglepőbb magyar szakítások listájára, de olyan szerencséje volt, hogy még ebben az évben újra megtalálta a boldogságot. Rékával egy születésnapi partin találkoztak, és Zsolt az első pillanatban eldöntötte, hogy megszerzi a lányt. Kapcsolatukról itt olvashatsz bővebben.

2. Kasza Tibi

A műsorvezetővé avanzsált énekes, aki mellesleg igen bizarr nászajándékkal lepte meg a Vajna házaspárt, ismét szerelmes. Tibi három év után találta meg a boldogságot és azt a lányt, aki mellett kiteljesedhet. Párja, Andrea egy nagyon csinos, barna hajú modell. Szerelmükről itt írtunk korábban.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

3. Jake Gyllenhaal

A színész, aki legutóbbi filmje kedvéért ijesztően soványra fogyott, júniusban tudatta a nagyvilággal, hogy ismét egy modellel randizik. A hölgy egy 23 éves, tökéletes alakú bikinimodell, Alyssa Miller. A lány korábban itt mutatkozott be.

Forrás: AFP

4. Britney Spears

Legutóbb a Dívák, akik sosem lesznek már boldogok című cikkünkben tettünk említést Britneyről, aki úgy tűnik, december elején világossá tette számunkra, hogy korábban talán nem volt igazunk vele kapcsolatban. Akkor ugyanis azt írtuk, legutóbbi eljegyzése felbomlását és szakítását követően aligha lehet valaha is boldog, most azonban úgy tűnik, újra szerelmes. A szerencsés pasi pedig David Lucado.

Nagy ajkakat plasztikáztak Britney Spearsnek. Kattints a részletekért! Forrás: Northfoto

5. Pippa Middleton

Katalin hercegnő húgánál igencsak nehéz követni, éppen melyik milliárdossal jár, de ha hihetünk a híreknek, a 29 éves hölgyemény 2013-ban nemcsak szerelembe esett, de meg is kérték a kezét. Hercegnő nővére nyomán ő is kedvet kapott a házassághoz, legalábbis így vélekednek azok, akik szerint Pippa kezét nemrégiben megkérte tőzsdeügynök szerelme, Nico Jackson. Nos, mi drukkolunk neki, hogy végre megtalálja azt a bankárt, akihez nem a pénzéért megy hozzá. Hajrá, Pippa!

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.